Şimdi Ara

iPad 3 Gelmiş. Almadan önce nelere dikkat etmeliyim ? <ALINDI, SORULARIM VAR>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş vermiştim teknosadan 16 haziranda bugün aradılar cihaz geldi teslim alabilirsiniz diye. Ama ben işlerim nedeniyle cumartesi günü teslim almaya gidecem.. Şimdi ürünü almadan önce neye dikkat etmeliyim ? Çok fazla bir bilgim yok neler hatalı çıkabilir. Örneğin ölü piksel, bunu nasıl anlarız. Eğerki bir problem çıkarsa teslim almayacağım yeni ürün isteyeceğim kendilerinden. Başlıca problemleri ve nasıl anlaşılacağını kısaca yazarsanız çok sevinirim.

Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 23 Haziran 2012; 18:02:35 >

• 30 gun icerisinde bir sorun olursa degistirebilirsiniz. Teknogaranti yaptirin derim. Ucuz oluyor genelde. O garantiylr cihazda bir sorun oldugunda sifiri ile aninda degisim yapiyorlar oteki turlu tuketici hakem heyeti vs. Buyuk zaman kaybi.
    Bir de benim gibi hataya dusup kurulum yaptirmayin. Kurulum cok basit ve ek ucret vermeye hicngerek yok.
    Kutu icerigini kontrol edebilirsiniz orada, bir de garanti belgesinin(teknogaranti yaptirmayacaksaniz) aslini kaseletip, tarih vyrdurup imzalatin.
    Bundan sonra olu piksel vs.leri ayak ustu anlayamayacaginizdan cihazinizi gonul rahatligi ile kullanmaya baslayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölü pixel olayını ben de anlayamıyorum ama tekno garanti yaptırın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

30 gun icerisinde bir sorun olursa degistirebilirsiniz. Teknogaranti yaptirin derim. Ucuz oluyor genelde. O garantiylr cihazda bir sorun oldugunda sifiri ile aninda degisim yapiyorlar oteki turlu tuketici hakem heyeti vs. Buyuk zaman kaybi.
    Bir de benim gibi hataya dusup kurulum yaptirmayin. Kurulum cok basit ve ek ucret vermeye hicngerek yok.
    Kutu icerigini kontrol edebilirsiniz orada, bir de garanti belgesinin(teknogaranti yaptirmayacaksaniz) aslini kaseletip, tarih vyrdurup imzalatin.
    Bundan sonra olu piksel vs.leri ayak ustu anlayamayacaginizdan cihazinizi gonul rahatligi ile kullanmaya baslayabilirsiniz.

Teknogaranti nedir bilmiyorum ama Teknokask dı sanırım böyle bir şey önermişlerdi. 1 yıllık 55 TL idi. Düşme, çarpma, çalınma vs.. şeyler için değişim vaad ediyordu. Ama sanırım bunlardada problem çıkıyormuş değişim olmuyormuş ailem istemedi yaptımadım. Ama cumartesiye kadar düşünebilirim. Ne avantajları olur.

• hayırlı olsun hangi modelini aldın ben sordum stoklarda yok ediler hiç biri
  • 64gb 4g almış galiba. Diğer konuda yazıyordu.
  • galiba ben 16 gb wifi bakıyorum yok hiç bir yerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozen74

galiba ben 16 gb wifi bakıyorum yok hiç bir yerde

Oyun ya da film için alıyorsanız 16 yetmez. Sadece internet için yeter. Siz ne için alıyorsunuz?
  • öyle oyun ve film delisi değilim arada sıra izlerim oynarım o yüzden 16 gb yeter diye düşünüyorum amacım ipad ile tanışmak :)
  • Siz nasıl istiyorsanız tabiki de ama yeni ipad için en az 32gb derim ben
  • quote:

hayırlı olsun hangi modelini aldın ben sordum stoklarda yok ediler hiç biri

Teşekkürler ;

Denizli - Forum Çamlık Teknosa'dan aldım. 64 GB 4G Siyah. 2022 TL ye aldım. Şansıma 16 haziran'da ipadlarda kampanya varmış. Ben sorduğumda'da elimizde yok dediler sabahtan bitmiş . Tam çıkarken adam dediki isterseniz getirtebiliriz. Bende olur dedim cumartesi verdim bugün sabah gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Teşekkürler ;

Denizli - Forum Çamlık Teknosa'dan aldım. 64 GB 4G Siyah. 2022 TL ye aldım. Şansıma 16 haziran'da ipadlarda kampanya varmış. Ben sorduğumda'da elimizde yok dediler sabahtan bitmiş . Tam çıkarken adam dediki isterseniz getirtebiliriz. Bende olur dedim cumartesi verdim bugün sabah gelmiş.

Hayırlı olsun,güle güle kullan

• quote:

quote:

Teşekkürler ;

aha denizlili buldum

• quote:

öyle oyun ve film delisi değilim arada sıra izlerim oynarım o yüzden 16 gb yeter diye düşünüyorum amacım ipad ile tanışmak :)

Amacınız cihazla tanışmaksa yeterli olacaktır hocam...
  • bende denizlide yasıyorum heryerde var denizlide vodafone dan alacaktım yamuk yaptılar kampanya sartlarını sagladıgım halde kampanya girişini yapamadılar bende almadım şimdilik şikayet ettim bekliyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeolus98

quote:

quote:

Teşekkürler ;

aha denizlili buldum

Memnun oldum

quote:

Orijinalden alıntı: karti

bende denizlide yasıyorum heryerde var denizlide vodafone dan alacaktım yamuk yaptılar kampanya sartlarını sagladıgım halde kampanya girişini yapamadılar bende almadım şimdilik şikayet ettim bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 19 Haziran 2012; 19:12:29 >

• Ee.. arkadaşlar nelere dikkat edeyim almadan aleti. ?
  • quote:

Ee.. arkadaşlar nelere dikkat edeyim almadan aleti. ?

Bir şeye dikkat etmene gerek yok bence. Ben de teknosadan aldım. Bir sorun çıkmadı. Kutusu sıfır, darbe almamış ve jelatininde olsun yeter eve gidince pikselleri kontrol et, wifi yi 3g yi kontrol et. Bir sorun varsa adamlar söylersin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

quote:

Bir şeye dikkat etmene gerek yok bence. Ben de teknosadan aldım. Bir sorun çıkmadı. Kutusu sıfır, darbe almamış ve jelatininde olsun yeter eve gidince pikselleri kontrol et, wifi yi 3g yi kontrol et. Bir sorun varsa adamlar söylersin zaten.

iyide hocam bana dediler ki kargoya verelim. Ben yok yanınızda kontol edicem cumartesi gelip dedim. Bu ölü piksel felan nasıl anlaşılır bilmiyorumki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

quote:

iyide hocam bana dediler ki kargoya verelim. Ben yok yanınızda kontol edicem cumartesi gelip dedim. Bu ölü piksel felan nasıl anlaşılır bilmiyorumki

Eline büyüteç al ve bir beyaz ekranda bir de siyah ekranda kontrol et pikselleri. Google'a siyah yaz sonra da beyaz yaz ve çıkan fotoğrafları ipad e kaydet . (teknosa da wifi vardır herhalde) Bir de aletin orasında burasında çizik çıkık var mı onu kontrol et.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.