Şimdi Ara

İpad 3 / Galaxy Note 10.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thale

    iPad alma fikri güzel fakat en fazla 2 ay sonra sıkılıyorsun. Ben sıkıldım ve sattım

    Tamamda İpad'den sıkılmak için Pc den sıkılmak gerekir. Ben Pc ile sadece internete giriyorum, Fm 12 dışında oyun oynamıyorum(onuda takıla takıla kaldırmıyor hiçbir oyunu zaten) İpad isteme nedenim işi dahada ufak boyuta indirmek ve heryere götürmek. Zaten elimdeki Pc artık emekliye ayrıldı gibi birşey. Hiçbir işlem yapamamaya başladım. Zaten Pc yenilicektim ama tablet sanki daha iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 16 Ekim 2012; 21:13:01 >
  • Up
  • 1 ay önce görseydim "ipad al" derdim, ancak android "widget" özelliği ile öne geçiyor, burada tek soru şu her türlü app(alışveriş merkezinden umumi tuvaletlere kadar) sana lazım mı? değilse 10.1 öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l3ittersweet

    1 ay önce görseydim "ipad al" derdim, ancak android "widget" özelliği ile öne geçiyor, burada tek soru şu her türlü app(alışveriş merkezinden umumi tuvaletlere kadar) sana lazım mı? değilse 10.1 öneririm.

    Herkesin kullandıgı birtakım app leri kullanırım o kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thale

    iPad alma fikri güzel fakat en fazla 2 ay sonra sıkılıyorsun. Ben sıkıldım ve sattım

    Şahsi fikirlerinizi genellestirmeyin bence. Alali 8 ay oldu. Hala ilk gunku gibi kullanirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ipad sahibi olarak tabi ki ipad alın derim,
    İnternet,film,müzik...pişman olmazsınız,
    Ancak siz,eğitim amaçlı da düşünüyorsunuz,
    Bu ihtiyacınız için Note almanız daha mantıklı olur diyorum...çünkü öğrenciler,eğitim konusunda Note nin daha çok iş gördüğünü söylüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puffin de donma olmamasi icin yukaridaki kucuk ekrandan acarsaniz video yu sorun kalmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin ol ipad, galaxy note dan cok daha hizli. İnternete girip, en son cikan oyunlari takilmadan oynama (oyun olarak ios cok daha ilerdedir), stabilite istiyosan (ipod 3. Nesil var ve hala en son cikan oyunlari takilmadan oynuyorum), kalite istiyosan( eline 2 urunu de al ve kasalarina bir bak), ekran kalitesi istiyosan ipad al. Ama ben cok not alirim, defterle ugrasmak istemiyorum diyosan da Note 10.1 al. Aslinda turunun ilk ornegi olan urunlerin ilk neslini almak (Note 10.1 kalem kullanan ilk samsung tableti) dogru degil. İkinci nesilde cogu eksikligi gideriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PulpFictioN

    Arkadaşlar bu ikisinden birini bayramdan sonra alıcam ama karar veremiyorum. Galaxy S kullanan biri olarak Android'den memnunum yani Note'ta zorluk çekmem. Üniversite öğrencisi oldugum için S-pen özelligi işime yarayabilir. Test ettim geçen baya hoşuma gitti. Note nin malzeme kalitesini normal karşılıyorum çünkü Samsung'un Galaxy serisinin malzemesi maalesef böyle. İpad ise hiç kullanmadım. Sadece Macbook ve İphone kurcalayan biri olarak ondada zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum. Fakat flash player desteklememesi falan filan kafamı kurcalıyor. Bu kadar para verip internetteki videoları izlemenin yolu vardır herhalde dimi? Laptop alıcaktım ama tablet daha pratik geldi ve tablet almaya karar verdim. Birde hangisinin yarayıcı performansı daha iyidir?

    Sizden yardım istiyorum ama lütfen taraflı yorum yapmayın objektif biçimde hangisini neden tercih etmeliyim onu söyleyin

    İyi akşamlar

    Bu S-Pen iPad üzerinde de çalışır mı.? Eğer olacaksa iPad'im için almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ipad nere note nere diyorum. birisi telefon yani temel özelliği telefonla konuşturuyor olması. gsm tabanlı aygıt, diğeri tamemen dış-iç mekanda ortadan açmadan (laptop/netbooktan bahsediyorum) kullanılabilecek hızlı bir erişim aygıtı. ekranları neredeyse iki kartı farklılıkta. birisi ile siz telefonla konuşurken diğeri fotoğraf gösteriyor/film izliyor, siz birisinde 5.5 ekranda mail okumaya çalışırken diğer kullanıcı ipad'de dergi/kitap okuyor. bu başlık son derece "saçma" olmuş çünkü yapmaya çalıştığınız "elma" ve armutu kıyaslamak. ikisinin hitap ettiği demografik kitle bile çok çok farklı.

    ben ipadde filmde izliyorum, müşterime sunumda yapıyorum, ftp''den dosya da çekiyorum, ofisteki serverlara RDC yapıyorum, diğer ofisle VPN kullanıyorum, ssh ile evdeki linux makinama bağlanıyorum, aylık okuduğum dergileri bayiden 10 liraya almaktansa 2 liraya alıp canım istedikçe yanımda gezdirip okuyorum. ha demiyorum ki note bunları yapamaz, elbette yapar ancak ikisinin durumu birbirinden çok çooook farklı..

    selamlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: flowest

    ipad nere note nere diyorum. birisi telefon yani temel özelliği telefonla konuşturuyor olması. gsm tabanlı aygıt, diğeri tamemen dış-iç mekanda ortadan açmadan (laptop/netbooktan bahsediyorum) kullanılabilecek hızlı bir erişim aygıtı. ekranları neredeyse iki kartı farklılıkta. birisi ile siz telefonla konuşurken diğeri fotoğraf gösteriyor/film izliyor, siz birisinde 5.5 ekranda mail okumaya çalışırken diğer kullanıcı ipad'de dergi/kitap okuyor. bu başlık son derece "saçma" olmuş çünkü yapmaya çalıştığınız "elma" ve armutu kıyaslamak. ikisinin hitap ettiği demografik kitle bile çok çok farklı.

    ben ipadde filmde izliyorum, müşterime sunumda yapıyorum, ftp''den dosya da çekiyorum, ofisteki serverlara RDC yapıyorum, diğer ofisle VPN kullanıyorum, ssh ile evdeki linux makinama bağlanıyorum, aylık okuduğum dergileri bayiden 10 liraya almaktansa 2 liraya alıp canım istedikçe yanımda gezdirip okuyorum. ha demiyorum ki note bunları yapamaz, elbette yapar ancak ikisinin durumu birbirinden çok çooook farklı..

    selamlar.

    Galaxy note derken 10.1 olan tabletini soyluyor, cep telefonunu degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • New ipad'i ilk çıktığında almıştım, çok da memnunum. Fakat geçtiğimiz hafta Note 10.1 aldım, ve çok hoşuma gitti. Tabii ki ilk heves ve ilk haftam olması sebebiyle cihazı abartmayacağım . Note 10.1'i şu aralar elimden düşürmüyorum. Benim için en iyi özelliği not alabilme ,çizim yapabilme ve flashlı sitelerde sorun çıkarmaması. Fakat çözünürlük olarak ipad'in gerisinde kalıyor. Her iki cihazımda da Turcell TV ve Tivibu yüklü. Çözünürlük farkı burada çok bariz ortaya çıkıyor. Çözünürlüğe çok takılmazsanız Note 10.1 oldukça iyi bir cihaz. İpadde de kalem kullandım ama bu konuda da ipad geride kalıyor. Diye bilirim ki ; ihtiyaçalrınız ve kullanım şeklinize göre cihazı seçmelisiniz. Çünkü iki cihaz da çok başarılı.




  • quote:

    deburky


    quote:

    flowest


    quote:

    emrahkoroglu


    quote:

    hakansant


    Yorumlarınız için teşekkürler. İOS un stabil olması aslında fikrimi İpad'e çekiyor çünkü donanım ne kadar iyi olursa olsun Android'de kaymak gibi çalışmıyor.

    Evet not alıcam ve bir nevi defter gibi kullanıcam bu yüzden Note 10.1 benim işime daha çok yarayacak ama İpad'dede S-not tarzı uygulama varmış herhalde. Stylus kalem ile kullanılıyormuş. Valla hangisini alıcam hala kararsızım. Bugün Cevahir Avm önündeki büyük Samsung standında tekrar inceledim Note'yi ve çok beğendim diyebilirim. Özellikle S-pen'i. Fakat çözünürlük sizinde dediginiz gibi düşük herhalde çünkü menüdeki simgeler İpad'deki gibi değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 17 Ekim 2012; 15:30:24 >




  • İpad,flash videolar için oldukca yetersiz.Html5 tabanlı sitelerden izlersin ne izleyeceksen.Birçok not alma programı var.10.1 kullanmadım,eşimde note vardı(cep teli).Ordan biraz incelemiştim.Fotoların üzerlerine birşeyler yazıp çizmek oldukca güzeldi.İpaddeki not programlarıda ihtiyacını karşılar düşüncesindeyim.Notebook free denilen bir uygulama kullanıyorum.Benim için yeterli.Kullandığın sayfaya ses kaydı filanda yapıyor.İpad çözünürlük ve dükkanıyla üstüne birde jb si ile fark atıyoru bugün bütün tabletlere.Ancak,Win.pro 8 li surface yi incelemeni şiddetle tavsiye ediyorum.Piyasaya çıktığında,taşınabilirlik,ısınma,performans ve pil dörtlüsünde cazip bir deneyim sunucak olursa,tabletlere geçmiş olsun.Kesinlikle surface yi beklemeni öneririm.Normal pc kullanımını sunan bir tablet.İnsan başka ne istiyebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PuSaT28

    İpad,flash videolar için oldukca yetersiz.Html5 tabanlı sitelerden izlersin ne izleyeceksen.Birçok not alma programı var.10.1 kullanmadım,eşimde note vardı(cep teli).Ordan biraz incelemiştim.Fotoların üzerlerine birşeyler yazıp çizmek oldukca güzeldi.İpaddeki not programlarıda ihtiyacını karşılar düşüncesindeyim.Notebook free denilen bir uygulama kullanıyorum.Benim için yeterli.Kullandığın sayfaya ses kaydı filanda yapıyor.İpad çözünürlük ve dükkanıyla üstüne birde jb si ile fark atıyoru bugün bütün tabletlere.Ancak,Win.pro 8 li surface yi incelemeni şiddetle tavsiye ediyorum.Piyasaya çıktığında,taşınabilirlik,ısınma,performans ve pil dörtlüsünde cazip bir deneyim sunucak olursa,tabletlere geçmiş olsun.Kesinlikle surface yi beklemeni öneririm.Normal pc kullanımını sunan bir tablet.İnsan başka ne istiyebilir.

    Peki Türkiyede ne zaman satışa çıkar?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PulpFictioN

    quote:

    Orijinalden alıntı: PuSaT28

    İpad,flash videolar için oldukca yetersiz.Html5 tabanlı sitelerden izlersin ne izleyeceksen.Birçok not alma programı var.10.1 kullanmadım,eşimde note vardı(cep teli).Ordan biraz incelemiştim.Fotoların üzerlerine birşeyler yazıp çizmek oldukca güzeldi.İpaddeki not programlarıda ihtiyacını karşılar düşüncesindeyim.Notebook free denilen bir uygulama kullanıyorum.Benim için yeterli.Kullandığın sayfaya ses kaydı filanda yapıyor.İpad çözünürlük ve dükkanıyla üstüne birde jb si ile fark atıyoru bugün bütün tabletlere.Ancak,Win.pro 8 li surface yi incelemeni şiddetle tavsiye ediyorum.Piyasaya çıktığında,taşınabilirlik,ısınma,performans ve pil dörtlüsünde cazip bir deneyim sunucak olursa,tabletlere geçmiş olsun.Kesinlikle surface yi beklemeni öneririm.Normal pc kullanımını sunan bir tablet.İnsan başka ne istiyebilir.

    Peki Türkiyede ne zaman satışa çıkar?

    On satışa başlamış. Çok uzun sürmez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PuSaT28


    quote:

    Orijinalden alıntı: PulpFictioN

    quote:

    Orijinalden alıntı: PuSaT28

    İpad,flash videolar için oldukca yetersiz.Html5 tabanlı sitelerden izlersin ne izleyeceksen.Birçok not alma programı var.10.1 kullanmadım,eşimde note vardı(cep teli).Ordan biraz incelemiştim.Fotoların üzerlerine birşeyler yazıp çizmek oldukca güzeldi.İpaddeki not programlarıda ihtiyacını karşılar düşüncesindeyim.Notebook free denilen bir uygulama kullanıyorum.Benim için yeterli.Kullandığın sayfaya ses kaydı filanda yapıyor.İpad çözünürlük ve dükkanıyla üstüne birde jb si ile fark atıyoru bugün bütün tabletlere.Ancak,Win.pro 8 li surface yi incelemeni şiddetle tavsiye ediyorum.Piyasaya çıktığında,taşınabilirlik,ısınma,performans ve pil dörtlüsünde cazip bir deneyim sunucak olursa,tabletlere geçmiş olsun.Kesinlikle surface yi beklemeni öneririm.Normal pc kullanımını sunan bir tablet.İnsan başka ne istiyebilir.

    Peki Türkiyede ne zaman satışa çıkar?

    On satışa başlamış. Çok uzun sürmez.

    ön siparişe çıkan surface windows rt li model, windows 8 pro lu değil.
    ipad ve diğer tabletler gibi arm mimarisini kullanıyor.
    bununla x86 tabanlı normal windows uygulamalarını çalıştıramıyorsunuz.
    windows store daki applerle kısıtlı olacaksınız yani.
    ama tasarım ve kalite olarak güzel bir tablet. magnezyum kullanmışlar zaten kasasında.
    performans, ısınma, pil ömrü konusunda net bir şey diyemeyeceğim. reviewleri çıkınca her şey netleşir.
    usb 2.0 ,dosya yöneticisi olması ve office le beraber gelecek olması büyük artıları

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark-knight


    quote:

    Orijinalden alıntı: PuSaT28


    quote:

    Orijinalden alıntı: PulpFictioN

    quote:

    Orijinalden alıntı: PuSaT28

    İpad,flash videolar için oldukca yetersiz.Html5 tabanlı sitelerden izlersin ne izleyeceksen.Birçok not alma programı var.10.1 kullanmadım,eşimde note vardı(cep teli).Ordan biraz incelemiştim.Fotoların üzerlerine birşeyler yazıp çizmek oldukca güzeldi.İpaddeki not programlarıda ihtiyacını karşılar düşüncesindeyim.Notebook free denilen bir uygulama kullanıyorum.Benim için yeterli.Kullandığın sayfaya ses kaydı filanda yapıyor.İpad çözünürlük ve dükkanıyla üstüne birde jb si ile fark atıyoru bugün bütün tabletlere.Ancak,Win.pro 8 li surface yi incelemeni şiddetle tavsiye ediyorum.Piyasaya çıktığında,taşınabilirlik,ısınma,performans ve pil dörtlüsünde cazip bir deneyim sunucak olursa,tabletlere geçmiş olsun.Kesinlikle surface yi beklemeni öneririm.Normal pc kullanımını sunan bir tablet.İnsan başka ne istiyebilir.

    Peki Türkiyede ne zaman satışa çıkar?

    On satışa başlamış. Çok uzun sürmez.

    ön siparişe çıkan surface windows rt li model, windows 8 pro lu değil.
    ipad ve diğer tabletler gibi arm mimarisini kullanıyor.
    bununla x86 tabanlı normal windows uygulamalarını çalıştıramıyorsunuz.
    windows store daki applerle kısıtlı olacaksınız yani.
    ama tasarım ve kalite olarak güzel bir tablet. magnezyum kullanmışlar zaten kasasında.
    performans, ısınma, pil ömrü konusunda net bir şey diyemeyeceğim. reviewleri çıkınca her şey netleşir.
    usb 2.0 ,dosya yöneticisi olması ve office le beraber gelecek olması büyük artıları

    Windows 8 li olan daha sonra mı tanıtılacak? Bu durumda beklemelimiyim yoksa bu ikisi üzerindemi yogunlaşayım? Çünkü Kasım gibi alıcam.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karafaruk19

    Tartismasiz note 10.1

    Arkadas noktayi koymuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.