Şimdi Ara

Ipad 2 Kalemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok kaliteli bir kalem arıyorum.Pdf üzerine notlar almak ve o yazdığım notları kaydetmek istiyorum.Alışveriş sitelerinden alışveriş yapmam.Türkiyedeki teknoloji mağazalarında bulunan en kaliteli kalemi arıyorum.Yardım edin?

EMPİRE TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)
  • bilkomda turkcellde güzel kalemler var ordan alabilirsiniz.

ya da istediğiniz bir marka varsa ben yurtdışından ürün getirip satıyorum, size de getirebilirim, hatta elimde iki tane kalem var, biri turkcellde satılan kalem biri de ondan daha güzel bir kalem. onun dışında istediğiniz olursa herhangi bir şekilde internetten alırım, ilgilenirseniz pm

Orijinalden alıntı: motorkiran

bilkomda turkcellde güzel kalemler var ordan alabilirsiniz.

ya da istediğiniz bir marka varsa ben yurtdışından ürün getirip satıyorum, size de getirebilirim, hatta elimde iki tane kalem var, biri turkcellde satılan kalem biri de ondan daha güzel bir kalem. onun dışında istediğiniz olursa herhangi bir şekilde internetten alırım, ilgilenirseniz pm

İlginiz için teşekkürler ama ben kendim almak istiyorum.Sizden yalnızca markasını söylemenizi istemiştim.Kullandığınız ve gerçekten incecik notlar almanızı sağlayan kalem var mı? Varsa markası nedir?

EMPİRE TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)
  • ozaki istroke gayet iyi

EMPİRE TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)
  • Griffin,Alupen,ozaki 3 lusunden birini sec.Griffin kullaniyorum sahsen ve cok memnunum
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    belkin iphone 5s kılıfı 1.05 TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Griffin,Alupen,ozaki 3 lusunden birini sec.Griffin kullaniyorum sahsen ve cok memnunum

Nerede bulabilirim bu kalemleri? Not:Alışveriş sitelerini önermeyin.

EMPİRE TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)
  • Alupene sakin bakma derim sadece tasarim odullu kalim ve bir yerden sonra eli muthis derecede rahatsiz eden bir kalem. Aynisini dealextreme'den $5'a alabilirsin cakma olsa bile hicbir farki yok.

Ders notlari ve soru cozumunde Ozaki iStroke L kullaniyorum. Gercekten her haliye bir kalemden farki yok. Diger ucu gercek kalem ve oldukca sik.

Onun disinda DealExtreme'den $3.40'a aldigim cift tarafli f/p bir kalem var. Genelde evde bulunduruyorum, Alupen'den kat kat iyi.

Ozaki'yi Bilkom Store'larda bulabilirsin. Ben Kanyon'dakinden almistim. Web store'lardaki havale ucretiyle satiliyor, yani 8 lira kadar daha uygun.

Orijinalden alıntı: diffriend

Alupene sakin bakma derim sadece tasarim odullu kalim ve bir yerden sonra eli muthis derecede rahatsiz eden bir kalem. Aynisini dealextreme'den $5'a alabilirsin cakma olsa bile hicbir farki yok.

Ders notlari ve soru cozumunde Ozaki iStroke L kullaniyorum. Gercekten her haliye bir kalemden farki yok. Diger ucu gercek kalem ve oldukca sik.

Onun disinda DealExtreme'den $3.40'a aldigim cift tarafli f/p bir kalem var. Genelde evde bulunduruyorum, Alupen'den kat kat iyi.

Ozaki'yi Bilkom Store'larda bulabilirsin. Ben Kanyon'dakinden almistim. Web store'lardaki havale ucretiyle satiliyor, yani 8 lira kadar daha uygun.

Ozaki iStroke bu kalem sanırım en iyisi ve en ince yazanı.Cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

EMPİRE TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut831

quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Alupene sakin bakma derim sadece tasarim odullu kalim ve bir yerden sonra eli muthis derecede rahatsiz eden bir kalem. Aynisini dealextreme'den $5'a alabilirsin cakma olsa bile hicbir farki yok.

Ozaki iStroke bu kalem sanırım en iyisi ve en ince yazanı.Cevabınız için teşekkür ederim.

Yazim inceligi arasinda hepsi ayni benim kastettigim body inceligi idi.

Zaten uygulama icerisinde inceligi ayarlayabiliyorsunuz.

Simdiden hayirli olsun

• ozaki kullanıyorum çok memnunum. bir ucu gerçek kalem bir ucu ipad kalemi...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.