Şimdi Ara

iPad 2 jwplayer videolarını izlemek icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar herkese Üniversite sınavına hazırlandığımdan dolayı ek yardımcı olsun diye ZTV ye üye oldum.Fakat bır problemim var ZTV nın videolarını iPad safaride acmaya çalıştığım zaman video ile ilgili hiç birsey gözükmüyor,puffin web browseri denedim bu sefer video açılıyor oynatıyor ama çok yavaş ve kasıyor Sizden istegim bu kardesinize jwplayer destekli videolari iPad de nasıl izleyebilecegimin yollarını söylemeniz Yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

aslında jwplayer yeni versiyonlarında html5 desteği veriyor bir sıkıntı yaşatmaması gerekiyor. eğer site jwplayer destekliyorsa yüksek ihtimalle eski versiyon kullanıyordur aslında site yönetimine mail atarak yeni versiyona geçmeleri istenebilir.

Cevap icin tesekkur ederim peki site güncellemeden benim farklı yollarla izleme imkanım yok mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x0mBx

quote:

aslında jwplayer yeni versiyonlarında html5 desteği veriyor bir sıkıntı yaşatmaması gerekiyor. eğer site jwplayer destekliyorsa yüksek ihtimalle eski versiyon kullanıyordur aslında site yönetimine mail atarak yeni versiyona geçmeleri istenebilir.

Cevap icin tesekkur ederim peki site güncellemeden benim farklı yollarla izleme imkanım yok mu ?

akşama ztv'ye bir bakayım cihazım jbli ve flash expose gibi bişi yüklemiştim sitelerdeki bir çok videoları izlerken sorun yok ancak dediğim gibi çoğu site jwplayerin son sürümünü kullanıyor bu nedenlede ipad2 ile video izlerken sıkıntı yaşamadım ancak dediğim gibi akşam bir bakıp buradan cevap atmaya çalışacağım. her ne kadar bugün hatunla anlaşmamız gereği evde interneti kendimize yasaklamış olsakta bir yolunu bulup cevap yazmaya çalışacağım olmadı 24'den sonra mesaj çekerim şuanda okuldayım o yüzden netteyim

Mesajınızı sabırsızlıkla bekliyorum hocam

• Bilen yok mu hiç ?
  • photon web browsere dener misiniz? ben üye olmadığım için bakamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

photon web browsere dener misiniz? ben üye olmadığım için bakamadım

olmadı malesef başka çözüm önerisi olan hiç yokmu ? bu arada cihaz jbli
  • konu güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İpadde Puffin ile denedim aciliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

İpadde Puffin ile denedim aciliyor.

İlk baştaki stream canlı izlemeyi mi diyorsunuz ? Onu zaten safaride açıyor.Kullanıcı adıyla girince istediğim videoları izlemek istediğimde açmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.