Şimdi Ara

iPad 2 digitizer değişimi (İzmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Maalesef iPad 2'mi halıya düşürdüm (tam köşeden) ve hafif bir ezik ile kırık bir digitizer'im oldu. Çalışmasında sorun yok. Ön paneli değiştirmek istiyorum. Bilkom servisi Egemek'i aradım, 300.- TL + KDV dediler. Bana biraz çok geldi açıkçası. İzmir'de özenli ve güvenilir şekilde ön panel değişimi yapabilecek bir yer biliyor musunuz?

• http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Glass-Digitizer-Replacement-for-ipad-2-/250882662960?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item3a69c5a230

Şöyle bir şey alıp işi bilen birine yaptırtmanız daha ucuz olacaktır 40 dolar civarı olduğu için gümrük sorununuz da olmaz.

40 dolar + işçilik taş çatlasa 150 lirayı geçmez diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Eylül 2012; 0:05:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Glass-Digitizer-Replacement-for-ipad-2-/250882662960?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item3a69c5a230

Şöyle bir şey alıp işi bilen birine yaptırtmanız daha ucuz olacaktır 40 dolar civarı olduğu için gümrük sorununuz da olmaz.

Kargo tutarina bakmadiniz sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cankayada apple urunlerini yapan yerler var oraya git gozunun onunde tamir yapiolar daha uygun olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueboyege

cankayada apple urunlerini yapan yerler var oraya git gozunun onunde tamir yapiolar daha uygun olur

hocam oralar nereler adres verirmisiniz illa ki lazım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Glass-Digitizer-Replacement-for-ipad-2-/250882662960?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item3a69c5a230

Kargo tutarina bakmadiniz sanirim

İlla oradan alması mı gerekiyor? Free Shipping seçin aramada bedava kargo olanları göstersin, böyle bir özellikten haberiniz vardır umarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Eylül 2012; 9:33:27 >

• Teşekkürler arkadaşlar. Hem yurtdışından sipariş vermeyi hem de Çankaya'daki yerleri araştıracağım. Gelişmeleri buradan bildiririm. Bu arada yurtdışında satılan digitizer'lar ile yetkili servisin takacağı arasında fark var mıdır sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    İphone X batarya değişimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Teşekkürler arkadaşlar. Hem yurtdışından sipariş vermeyi hem de Çankaya'daki yerleri araştıracağım. Gelişmeleri buradan bildiririm. Bu arada yurtdışında satılan digitizer'lar ile yetkili servisin takacağı arasında fark var mıdır sizce?

Yoktur hepsi yan sanayi ürünler, orjinal yedek parça yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.