Şimdi Ara

TROY iPhone 13 mini batarya değişimi yapamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün, Troy Marmarapark AVM şubesine 13 Mini cihazımın pilini değiştirmek için gittim. Cihazım Almanya Saturn mağazasından alınma olup fatura ve pasaport kaydı mevcut. Troy müşteri hizmetleri, Marmarapark şubesinde pil stoku bulunduğunu ve aynı gün değişim yapabileceklerini söyledi.

Saat 16.50 civarında şubeye gittim. Görevli, cihazımı teslim alamayacağını söyledi. Saatin henüz 17.00 olmadığını belirttiğimde gidip sordu ve cihazı teslim alabileceğini söyledi. Cihazımı faturasıyla birlikte bıraktım.

Servis durumunu takip etmek için Troy’un web sitesinde sorgulama yaptığımda “kayıt bulunamadı” hatası aldım. Ancak Apple Desteğim sayfasından takip edebildim. Burada “Ürününüzü servis uygulamadan size iade ediyoruz.” yazısını görünce servise döndüm.

Cihazımı aldığımda pilin değiştirilmediğini fark ettim ve bu bana teslim esnasında söylenmedi! Bunu bildirince görevli, durumu teknisyenlere sorduğunda anakart arızası olduğunu ve yeni takılan pillerin çalışmadığını söylediler. Ancak cihazımda öncesinde hiçbir sorun yoktu. Para iadesi yapıldı, ancak bana bir servis raporu sunulmadı mail ile gönderileceği söylendi gönderilmedi; yalnızca tabletten bazı evraklar imzalattılar.

Aklıma gelen olası sebepler:

Ellerinde pil stoku yoktu ve bu bir bahane olabilir.
    Pil arızalıydı.
    Yeni pili kalibre edemediler.
    Cihaz iOS 17.5 yüklü olduğu için yazılımsal bir sorun yaşandı.
    Teknisyenler cihaza zarar vermiş olabilir.
    Bu durumda ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyletri -- 21 Ocak 2025; 22:54:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Apple ile görüşün cihaza zarar vermediklerini nerden bileceksiniz ? Düz çalışam cihazın nasıl anakartı bozulur ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konu güncellendi, yeni detaylar eklendi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.