Şimdi Ara

İpad 2 3G VS WİFİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpad 2 alıcam ama 3G li mi yoksa wifi li modelini mi alsam diye düşünüyorum. 3G siz sanki olmaz gibi bu cihaz sizce ??

• Evde kablosuz internetin varsa ve İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsan 3G'ye gerek yok bence.Neredeyse heryerde wifi var .Evde kablosuz ınternetım yok, dışardakı dükkanlarda kablosuz ınternet yok arada nadir rastlıyorum dersen 3G şart.

Ayrıca ben bu cihazı bir kere alıcam, daha 3 4 sene almam diyorsan 3G al bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thursy -- 2 Mayıs 2011; 3:23:39 >
  • paper59'un dediklerine ek olarak;

Cihazı sürekli yanınızda taşıyacaksanız ve interneti olan bir cep telefonunuz yoksa 3G alın derim ;) Wifi her yerde olmayabiliyor, olsa da şifreli olabiliyor. Sonradan pişman olursunuz 3G almadığınız için...
  • Ip4 var bnde internet paketide var bn bunu modem olarak kullnabili mym telefonu cok uzun yola cikiyorum o yuzden almk istyrm
  • iP4 ü modem olarak kullanıp, internetini iPadle paylaşabilirsiniz, hatta iPad dakikada bir güncellenen gps verisi de alır iP4 üzerinden. Ama uzun süreli internet ihtiyacınız olacaksa, bunun iP4 ün pilini emdiğinden şikayet ediliyordu.
  • Çift sim kart alarak birisini iPad 2 ye takabilirsiniz. 3G yi kapatırsanız normal telefonu etkilemez.
  • iPhone4 ü modeme çevirince şarjı 2 saat gidiyor diye duymuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    İPAD 2 16GB WİFİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ip4 ü modem olarak kullanabilirsin (hotspot).. bende wifi ipad 1 var 3g almadığıma pişman oldum açıkçası. telefonumda 3gs ama pil zaten genelde 1 gün anca gittiği için ip4 üm olsa bile ben şahsen tercih etmem.. hotspot güzel bir özellik el altında olması iyi ama çok pil yiyecektir.. ip4 te 3gs yi değiştirmeye yetecek başka bir gelişme görmediğimden telefonumu değiştirmedim.. 3g li bir ipad 2 alacağım önümüzdeki ay.. tabi bu durumun yılda ilave en az 350 tl civarı 3g faturası getireceği gerçeği var, o kısmı tamamen tercih meselesi.

ayrıca ipad i navigasyon için kullanmak isterseniz interneti ip4 üzerinden paylaştırarak kullandığınızda bilgiler gecikmeli geliyor diye okudum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Çift sim kart alarak birisini iPad 2 ye takabilirsiniz. 3G yi kapatırsanız normal telefonu etkilemez.

bu ayrıntıyı bilmiyordum teşekkürler .. çok iyiymiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen2007 -- 2 Mayıs 2011; 3:20:23 >
  • O kadar da değil...
    Ben bu şekilde ipad ile kullanarak 4-5 saat rahat kullanıyorum ve bitmemiş oluyor. %20 oluyor o durumda da acil arama vs olur diye kesiyorum bağlantıyı.

quote:

Orijinalden alıntı: paper59

iPhone4 ü modeme çevirince şarjı 2 saat gidiyor diye duymuştum.
  • Ipad2 de 3g olmazsa gps ckmiyomus diyolar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutiøn
    Ipad2 de 3g olmazsa gps ckmiyomus diyolar ??

A-Gps yalnizca 3g li modellerde mevcut, dogrudur. Verizonun wi-fi modelleri istisna tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

quote:

A-Gps yalnizca 3g li modellerde mevcut, dogrudur. Verizonun wi-fi modelleri istisna tabi.

A-Gps nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun
    Çift sim kart alarak birisini iPad 2 ye takabilirsiniz. 3G yi kapatırsanız normal telefonu etkilemez.

bu mümkün mü, operatörler böyle 2. bir sim veriyorlar mı?
  • iPhone data dağıtımı acıksa şarj normal gidiyor (o sırada sömüren yoksa) ama bir cihaz o interneti kullanmaya başladığı zaman fena şarj gidiyor... Yani iphoneun dağıtımı sürekli açık kalsın, İpadin wifisini kapatırsın kullanmadığın zaman ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

quote:

A-Gps nedir ?

Assisted GPS Nedir Ne Demektir?

Yardımlı Global Konumlandırma Sistemi (A-GPS) uyduların tespit edilmesinde cihazınıza destek olur. A-GPS kullanırken cihazınız, yardımcı veri sunucusundan hücresel ağ üzerinden faydalı uydu bilgileri alır. Cihazınız destekli veri almadığı takdirde, mevcut uyduları tespit etmeye çalışır. Destekli veriler ile cihazınız faydalı olabilecek uyduları, yani cihazınızla dünyanın aynı kısmında bulunan uyduları belirleyebilir. A-GPS, lokasyonla ilgili hesaplamaları önemli ölçüde hızlandırır.

• http://resim.donanimhaber.com/m_48707874/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.