Şimdi Ara

İpad 2 32 GB Wifi Siyah Sıfırdan Farksız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimdeki 32 GB İpad 2 yi nakit sıkışıklığından dolayı satmaktayım. Cihaz Amerika'dan alınmıştır. İlk günden beri ekranına jelatin kaplanıp kılıf ile kullanılmıştır. Sıfırdan farkı yoktur.

Üzerinde İos 5.0.1 son sürüm bulunmaktadır. Ayrıca Jailbreak yapılmıştır. Bu sayede paralı uygulamaları ücretsiz yükleyebilirsiniz.

İstanbul içi elden teslim alabilirsiniz. İstanbul dışı havale yapılmadan kargo gönderimi yapılmayacaktır.

Fiyat : 1000 TL

iPad 2 Cihaz Detayları

Boyutlar ve Ağırlık

Yükseklik: 241,2 mm (9,50 inç)
    Genişlik: 185,7 mm (7,31 inç)
    Derinlik: 8,8 mm (0,34 inç)
    Ağırlık: 613 g (1,35 pound)
    Depolama

32 GB
    Kablosuz ve 3G

Wi-Fi modeli: UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
    Sadece veri
    Wi-Fi (802.11a/b/g/n)
    Bluetooth 2.1 + EDR teknolojisi
    Ekran

IPS teknolojisine sahip 9,7 inç (çapraz) arkadan aydınlatmalı LED, parlak, geniş Multi-Touch ekran
    İnç başına 132 piksel (ppi) ile 1024 x 768 piksel çözünürlük
    Parmak izine dayanıklı yağ tutmayan kaplama
    Birden fazla dil ve karakteri aynı anda görüntüleme desteği
    Çip

1 GHz iki çekirdekli Apple A5 özel tasarlanmış, yüksek performanslı, az güç harcayan sisteme sahip çip

Kameralar, Fotoğraflar ve Video Kaydetme

Arka kamera: Video kayıt, saniyede 30 kareye kadar sesli HD (720p); 5x dijital zoom'lu fotoğraf kamerası
    Ön kamera: Video kayıt, saniyede 30 kareye kadar sesli VGA; VGA kalitesinde fotoğraf kamerası
    Video ve fotoğraf çekimlerinde dokunarak pozlama kontrolü
    Wi-Fi üzerinden fotoğraf ve video için konum etiketleme
    Güç ve Pil

Dahili 25 vat-saat şarj edilebilir lityum-polimer pil
    10 saate kadar Wi-Fi ile internette gezinme, video izleme veya müzik dinleme
    3G veri ağını kullanarak 9 saate kadar internette gezinme
    Güç adaptörüyle veya USB'den bilgisayara bağlayarak şarj etme
    Giriş/Çıkış

30 pimli yuva bağlayıcı kapısı
    3,5 mm stereo kulaklık mini jakı
    Dahili hoparlör
    Mikro SIM kart tepsisi (sadece Wi-Fi + 3G modelinde)
    Mikrofon
    Algılayıcılar

Üç eksenli jiroskop
    İvmeölçer
    Ortam ışığı algılayıcı
    Wi-Fi
    Dijital pusula
    GPS Yardımı
    Ses Çalma

Frekans yanıtı: 20 Hz - 20.000 Hz
    Desteklenen ses biçimleri: HE-AAC (V1 ve V2), AAC (8 - 320 Kbps), Korumalı AAC (iTunes Store'dan), MP3 (8 - 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3 ve 4 biçimleri, Audible Enhanced Audio, AAX ve AAX+), Apple Lossless, AIFF ve WAV
    Kullanıcı tarafından yapılandırılabilen maksimum ses düzeyi sınırı
    Apple Dijital AV Adaptörüyle (ayrı satılır) Dolby Digital 5.1 surround ses aktarma
    TV ve Video

Video aynalama ve video çıkış desteği: Apple Dijital AV Adaptörü veya Apple VGA Adaptörü ile (kablolar ayrı satılır) 1080p'ye kadar
    Apple Komponent AV Kablosu ile 576p ve 480p; Apple Kompozit AV Kablosu ile 576i ve 480i video çıkış desteği
    Desteklenen video biçimleri: 720p'ye kadar H.264 video, 30 kare/sn, 160 Kbps’ye kadar AAC-LC sesli Ana Profil seviyesi 3.1, 48 kHz, stereo ses girişi .m4v, .mp4 ve .mov dosya biçimleri; MPEG-4 video, 2,5 Mb/sn’ye kadar, 640 x 480 piksel, 30 kare/sn, 160 Kp/sn'ye kadar AAC-LC sesli Basit Profil, 48 Khz, .m4v, .mp4 ve .mov dosya formatlarında stereo ses; 35 Mb/sn'ye kadar Motion JPEG (M-JPEG), 1280 x 720 piksel, 30 kare/sn, ulaw biçiminde ses, .avi dosya formatında PCM stereo ses
    Eposta Ek Desteği

Görüntülenebilir belge türleri: .jpg, .tiff, .gif (görseller); .doc ve .docx (Microsoft Word); .htm ve .html (web sayfaları); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview ve Adobe Acrobat);.ppt ve .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (metin); .rtf (zengin metin biçimi); .vcf (iletişim bilgileri); .xls ve .xlsx (Microsoft Excel)

Mac Sistem Gereksinimleri

USB 2.0 kapısı olan bir Mac bilgisayar
    Mac OS X v10.5.8 veya daha yenisi
    iTunes 10.2 veya daha yenisi önerilir
    iTunes Store hesabı
    İnternet erişimi
    Windows Sistem Gereksinimleri

USB 2.0 kapısı olan bir PC
    Windows 7, Windows Vista; Service Pack 3 ya da daha yenisini içeren Windows XP Home veya Professional
    İnternet erişimi

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 11 Nisan 2012; 19:05:24 >

• foto koyabilirmisin yada bana atarmısın. serkan@ecas.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 18 Mart 2012; 1:42:22 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 16 Mart 2012; 15:59:45 >

Orijinalden alıntı: serkanpes2012

1150 tl nerden sipariş veriliyo. hangi model için 32gb wifi mi?

yok hocam kim getiriyor o fiyata millet bol işkembeden sallıyor 16 gb wifi ı bile kimse 1400 den aşağı getirmez şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 16 Mart 2012; 20:42:22 >

Orijinalden alıntı: midasbilisim

quote:

yok hocam kim getiriyor o fiyata millet bol işkembeden sallıyor 16 gb wifi ı bile kimse 1400 den aşağı getirmez şu anda.

foruma bak dostum ondan sonra da işkembiceye gider benden bir çorba içersin. araştırma yapmadan konuşmayalım. bahsettiğim model 16gb forumda ilanlar mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: snuffxxx

quote:

quote:

foruma bak dostum ondan sonra da işkembiceye gider benden bir çorba içersin. araştırma yapmadan konuşmayalım. bahsettiğim model 16gb forumda ilanlar mevcut.

iyi de hocam bu model 32 gb aynı kefeye konur mu sence?

• dostum yeni ipad çıkınca forum ölücü doldu. benim gibi sinirlenipte fiyatını iyice düşürme.
    sen düşürdükçe ölücü tayfası az daha düşük fiyat öneriyor arada olan insanın sinirine oluyor...

1100 tl yapıyorum fiyatı doğru diyosun alan alsın yoksa kendim kullanmaya devam ederim nasılsa.

bende bu gidişle bi restore atıp kullanmaya devam edicem heralde.

yinede hayırlı satışlar kardeşim.
  • abi dediğim gibi millet atmaya devam ediyor işte. ben 5.0.1 jailbreak yaptım alet canavar gibi oldu 5.1 de de jailbreak çıkmış sanırım olmadı onu da yapıcam. en güzeli dediğin gibi almaya niyeti olan bu fiyata havada kapar zaten

sana da hayırlı satışlar kardeşim iyi geceler
  • http://store.bilkom.com.tr/Apple-iPad-2-32GB-Wi-Fi-Siyah-_3331.html#0

sıfır tr garantilisi 1350tl, sizinki Amerika. fiyat baskısı görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 28 Mart 2012; 14:59:17 >

saty? yapty?ym üyeler: @sardemir, @pisina, @backwall, @witchangel, @huntertown, @knoll, @channex
  • vallaha dostum zaten sıfır gibi alet alan alır almazlarsa kendim kullanırım cihazın fiyatını öldürmem hayatta

quote:

1100-1200 arası the new ipad getiriliyor. forumda da var hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.