Şimdi Ara

İpad 1 - ios 5.1.1 'Youtube'a Bağlanamıyor' sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, ucuz diye ikinci el bir tane ipad 1 tablet aldım. Sonradan gördümki, aletin youtube'a girememe ve marketten bir çok uygulamayı versiyon sorunu nedeni ile yükleyememe sorunu varmış. Şuan alette ios 5.1.1 sürümü var. Belki işe yarar diye Jailbreak yaptım. Cydia 'dan tube fix'leri indirdim ve netten bulup daha bir çok şey denedim ama çalışan işe yarar bir çözüm bulamadım. Eskiden çalışan şeyler, artık çalışmıyor. Sizin bildiğiniz işe yarar bir çözüm öneriniz var mı ?



  • Son geldiğim noktayı aktarıyorum. Youtube açmama sorununu çözdüm. Öncelikle Absinthe ile ipadi jailbreak yaptım. Daha sonra Cydia uygulamasına girip, kaynaklar alanınahttp://cydia.invoxiplaygames.uk/ adresini ekledim. Daha sonra alttaki arama alanından TubeFixer for iOS 'u bulup yükledim. Bu işlemden sonra Youtube videoları açılmaya başladı. Bu kadar basitmiş. Şimdi gel gelelim asıl soruna. Ben bu işlemi aslında geçen gün evde sabaha kadar uğraştığım zaman da yapmıştım. Verdiğim adresi kaynak alanına eklerken, "siteye ulaşılamıyor" hatası alıp, devam edememiştim. Sitenin patladığını ve servis vermediğini düşünmüştüm. Sonra dün akşam yolda eve giderken hala çözüm ararken ipad'e kendi telefonumdan internet paylaşımı vermiştim ve bu yöntemi tekrar denedim ve bir anda oldu ve sorunum çözüldü. Sabaha kadar boşboşuna uykusuz kalmışım dedim.

    Eve gidince enterasan birşey oldu. Videolar yine açılmamaya başladı. Ben de evdeki internet bağlantım yerine tekrar cep telefonumdan paylaştığım internetle giriş yaptım ve videolar açıldı. Asıl sorunun kaynağı evden bağlandığım internetle alakalıymış meğer. Normal şartlarda evdeki internetimiz ile diğer tüm aygıtlardan youtube video izleyebiliyoruz. Ama ipad ile olmuyor. Bu noktoda kitlenip kaldım. Bu sorun nasıl çözülür ki ???




  • Merhaba Hocam, Bu Konularla İlgilenen İnsanlar Eskiden Buralarda Olurdu Ama Uzun Zamandır Forumdaki Tecrübeli Kişiler Ortalıkta Yoklar, Yabancı Kaynaklara Sormanızı Öneririm Hem Cevap Alırsınız Hem de Fazla Vakit Kaybetmesiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı dertten muzdaribim, başka video sitelerinden dizi vs. izliyordum dün akşamdan beri onları da açmaz oldu. JB yapıp tubefixer denedim hatta sizin mesajın üstüne telefondan internet verip de denedim ancak çözüme ulaşamadım. Sizde bir ilerleme var mı?
  • Ben de iphone 4'ümü shsh kaydı ile ios 5'e düşürdüm daha sonra tubefixer adlı tweak'i kurdum ama arada çalışıyor işte yine boş. Reddit'te bir konuya denk gelmiştim bir link paylaşmıştı şuan hatırlamıyorum o şekilde çok kolay YouTube'a erişiliyor malum safari çok kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar, size mükemmel bir çözüm bulduğumu belirtmek isterim. Tarayıcı üzerinden invidio.us sayfasına giriyoruz sayfadaki arama kısmına istediğimiz youtube videosunun ismini yazıyoruz ve keyifle izlemeye başlıyoruzzz.. :) Bu kadar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihat4307

    Merhaba dostlar, size mükemmel bir çözüm bulduğumu belirtmek isterim. Tarayıcı üzerinden invidio.us sayfasına giriyoruz sayfadaki arama kısmına istediğimiz youtube videosunun ismini yazıyoruz ve keyifle izlemeye başlıyoruzzz.. :) Bu kadar...
    Hah dediğim link de buydu, eywallah kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben en son evdeki internet üzerinden İpad'te Youtube açamama sorunu için şunu yapmıştım. Modem'in ayarlarına girdim ve DNS ayarlarından 8.8.8.8, 8.8.4.4 adresini girdim. Aynı şekilde İpad 'ten de bu DNS'leri girdim ve sorun çözülmüştü. Uzun zamandır aleti kullanmadığım için şuan ne durumda bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasolet

    Ben en son evdeki internet üzerinden İpad'te Youtube açamama sorunu için şunu yapmıştım. Modem'in ayarlarına girdim ve DNS ayarlarından 8.8.8.8, 8.8.4.4 adresini girdim. Aynı şekilde İpad 'ten de bu DNS'leri girdim ve sorun çözülmüştü. Uzun zamandır aleti kullanmadığım için şuan ne durumda bilmiyorum.
    Hocam halen işe yarıyorsa evdeki iPhone 4'e batarya bakayım :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Ulquiorra Schiffer_ kullanıcısına yanıt

    Hocam selam. Kusura bakma mesaj geldi diye uyarı gelmediği için mesaj yazdığını tesadüfen gördüm. İpad sıfırlandığı için bugün youtube operasyonunu tekrar yaptım. İşlemlerden sonra Youtube uygulaması bağlantı hatası vermiyor ama hiçbir video da getirmiyor artık, içi bomboş. Ama güzel haber şu: Bu sefer Youtube fix operasyonu yapmadan önce de Safari üzerinden Youtube sayfasını açtı ve tüm videoları oynatıyor. Yaptığım tek birşey oldu, ayarlardan bağlandığım wireless ayarlarına girdim, DNS kısmında yazanları silip, 8.8.8.8, 8.8.4.4 adreslerini girdim (araya virgül koymayı ve bir boşluk bırakmayı unutmayın). Ayrıca daha önce yaşadığım evdeki kablonet ile bağlanamama, video oynatmama sorunu da kayboldu. Eğer Safari bana göre değil, illa ben uygulamasından video seyredicem diye ısrar etmiyorsan, pil bakabilirsin :) Kolay gelsin.

  • nihat4307 N kullanıcısına yanıt
    Bu adrese artık ulaşılamıyor, kapandı. Bunun haricinde çözümü olan var mı? DNS değiştirerek de giremiyorum. Yardım edebilecek var mı?
  • RapperKabus kullanıcısına yanıt

    Birşeyleri yanlış yapıyor olabilirsin çünkü bizim ufaklık ipad'ten hergün tarayıcı üzerinden sorunsuz şekilde youtube seyrediyor. Daha önce tarif ettiğim şeyleri dene.

  • Bu sorun hakkında bir konu açtım mesaj da atabilirsiniz inmeyen uygulamaları indirme ve tema vs
  • _Ulquiorra Schiffer_ kullanıcısına yanıt
    Bu sorun hakkında bir konu açtım mesaj da atabilirsiniz inmeyen uygulamaları indirme ve tema vs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.