Bildirim
İP7 ÇIKINCA İP SE ESKİ GİBİ Mİ DURUR ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tercih ve zevk meselesi. 7 alacak kadar bütçen varsa SE almak mantıksız. -
Simdiki 4s ler gibi durur hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 alacak bütçem yok hocam maalesef se 64 gb almayı düşünüyorum ama ip 7 çıkınca çok eski mi durur diye sormadan edemiyorum kendime :) -
Ben olsam 64GB SE almak yerine 6S 16GB alırdım. -
O kadar eski durur ki herkes sizi ayıplar. Herkesin gözünde aşağı sınıf muamelesi görürsünüz. Arkadaşlarınız sizinle olan arkadaşlıklarını sonlandırır, varsa kız arkadaşınız bile terkeder.
Her zaman dediğim gibi, aileler çocuklarını yetiştirirken kültür ve ananeleri aktarmak yerine, meta ile avutma yöntemini tercih ettiği sürece bu ve benzeri mesajları daha çok göreceğiz.
Bu arada yaşınızı merak ettim doğrusu! zira benim çocuğum bile bir ürün alırken çevresinin değil de kendi tercihlerini değerlendiriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İhtiyacınıza göre alın hocam. Ben olsam 6S 16 GB alırdım ama malum fiyatı tavan yapmış durumda.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone se şimdi bile eski görünüm olarak 3 sene önceki telefonun kasasından çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkbey -- 13 Temmuz 2016; 15:01:49 >
ip se o donanımla kolay kolay eskimez -
apple in 5 sene once (2011) yilinda cikarttigi hangi kasa ile benzer merak ettim ?
sıfır SE alırsan eskimez sonuçta sıfır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 4s duruşu 7 de bile olmayacak. Çok başka bir karizması var 4s in.
Se zaten eski duruyor eski kasa , cihaz performans olaraksa uzun süre eskimez
hocam bence de 6s 16 tercihi daha yerinde olacaktır. -
Buyuk ekran mi kucuk ekran mi iste butun mesele bu
Çok felaket eski durur, "Neee, iPhone SE mi kullanıyorsunnnn?" diye herkes seninleyiz dalga geçer 😂
Ben kasımda askerden izne gelip turkcellden kontratlı aldım 6s cihazı taksitleri azalsın diye.Şayet izine geldiğimde SE cıkmıs olsaydı kesınlıkle SE alırdım
hem küçük tek el avantajı hemde 6s ile aynı özelliklere sahip.Cevremin 5S 5 kullanıyor tepkisini aldırıs bile etmezdim.Hali hazırda iphone 5 cihazımı 2.el aldım ve senelerce tepe tepe kullandım ama bi noktadan sonra zevkler girince işin içine insanoglu duramıyor.. -
Su anda eski gibi duruyor zaten su cagda 4 inc ekran nedir ya,birde kalin tutusu rahat degil
rose renk al eski gibi durmaz :) -
bayramda se aldım canavar gibi valla 7 saat ekran suresi alıyorum oyun oynamasam dahada cok gider hızlı cihaz hemde bu sıcaklarda cebimde beni rahatsız etmiyor çok memnunum tabi tercih meselesi buyuk ekran kucuk ekran gibi :) hemde 3 4 sene guncelleme alır gibime geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muri78 -- 14 Temmuz 2016; 10:56:51 >
Benzer içerikler
- gittiğin yolu kaydetme programı
- yd iphone
- ikos k7 nedir
- itunes destek
- ödemeniz reddedildi. lütfen farklı bir ödeme yöntemi deneyin
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
- adaptif parlaklık ne demek
- wifi 7 modem
- iphone 11 pro max
- iphone 16 pro max donma sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X