Şimdi Ara

ip6 ios 9.3.3 dh mobil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen haftaya kadar ios 8 kullanıyordum telefon swaplanınca 9a geçtim.dh de yazarken mobil sürümde msj gönderemiyorum.safari sunucuya bağlanamadığı için sayfayı açamıyor hatası alıyorum.yenile yapıncada anlık bir hata oluştu diyor.genel sorunmu acaba?

edit:her zaman olmuyor bu hata.mesela alıntı veya cevapla yapınca mobil sürümde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 2 Ağustos 2016; 10:15:57 >

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Site sorunlu hocam hepimizin başına geliyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var
    Konusunu açtım ilgili bölüme cevap gelmedi hala

• Forumun mobilinde bi sıkıntı bitiyor diğeri başlıyor. Sorun forumda

• aynen!!
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Forum yönetimine mesaj attım. Geri dönüş yaptılar. İlgili arkadaşlara gerekenin yapması için talimat vermişler. Puffin browser kullanın. Sıkıntı düzelene kadar işinizi görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

arkadaşlar geçen haftaya kadar ios 8 kullanıyordum telefon swaplanınca 9a geçtim.dh de yazarken mobil sürümde msj gönderemiyorum.safari sunucuya bağlanamadığı için sayfayı açamıyor hatası alıyorum.yenile yapıncada anlık bir hata oluştu diyor.genel sorunmu acaba?

edit:her zaman olmuyor bu hata.mesela alıntı veya cevapla yapınca mobil sürümde oluyor.

Bizzat aynı sorunu yaşadım hocam, hatta sırf o yüzden 10'a geçtim bunda yapmıyor onu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    -Senyor- kullanıcısına yanıt
    anladım hocam saolun hepinize.bende dedim yeni geçtim bu sürüme acaba dedim bendemi sorun.cevap atan bütün arkadaşlara teşekkürler.ayrıca diğer bir çözümde masaüstü siteye geçip atabilirsiniz bunu buldum çözüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.