Şimdi Ara

İP5 İLE HTC ONE TAKAS YAPSAM NASIL OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar çok temiz beyaz 16gb iphone 5 sahibiyim ve htc one mini veya htc one takas istiyorum sizce mantıklı mı?

• Nayn davut bulaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım açısından zorlanmam diyosan takaslayabilirsin

• neden? htc kaliteli bence. iphone'dan ve pilinden sıkıldım artık. htc denemekte yarar var diye görüyorum
  • İos dan sonra android karışık ve itici geliyor üstadım tabi tercih senin genede

• kesınlıkle samsung kullanmam. fakat htc'nin gerek kendine has arayüzü gerek kalitesi gerek donanım olarak üstün olması beni ona çekiyor. tabiiki alıştık artık ios stabilitesine o da farklı bi durum.
  • Benim iphone 4s vardı satıp s4 aldım bozuldu satıp htc one aldım şu an htc one kullanıyorum telefon çok kaliteli ve akıcı stabilite de bir sorunu yok ama insan ios ü özlüyor android sıkıyor bir yerden sonra , yakında tekrar ios cihaz alicam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanturkk

evet arkadaşlar çok temiz beyaz 16gb iphone 5 sahibiyim ve htc one mini veya htc one takas istiyorum sizce mantıklı mı?

Bence iPhone 5 te kalmak daha iyi ama İlla ki degisiklik android istiyorum diyorsaniz sizinde dediginiz gibi htc den baskasina bulasmayin , One gercekten guzel bir cihaz kasa kalitesi stabilligi acisindan . Ama alirken kronik problemlere dikkat edin pembe kamera gibi .

• tavsiyeniz için teşekkür ederim. şuan takas edebileceğim bir cihaz arıyorum. umarım bulurum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanturkk

kesınlıkle samsung kullanmam. fakat htc'nin gerek kendine has arayüzü gerek kalitesi gerek donanım olarak üstün olması beni ona çekiyor. tabiiki alıştık artık ios stabilitesine o da farklı bi durum.

Aklın varsa bir an önce htc one al hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

İos dan sonra android karışık ve itici geliyor üstadım tabi tercih senin genede

Evet çok karışık geliyor muzik atmak için bile bilgisayari açmak zorunda kalıyorsun

• Evde iki cihazda var. Büyük ekranı olmasa benim gözümde çöp One. Stabilite,hız,malzeme kalitesi hepsi mevcut 5'te.

• M8 ise olur
    M7 ise bulaşma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Evde iki cihazda var. Büyük ekranı olmasa benim gözümde çöp One. Stabilite,hız,malzeme kalitesi hepsi mevcut 5'te.

İphone 5 kasa kalitesi mi iyi htc onedan yapma yin güldürmeyin beni.boya atan iphonelari görüyoruz soyulan vs

• Bence iphone da kal.

• iOS'u bırakma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: mlkgncx

quote:

Evde iki cihazda var. Büyük ekranı olmasa benim gözümde çöp One. Stabilite,hız,malzeme kalitesi hepsi mevcut 5'te.

İphone 5 kasa kalitesi mi iyi htc onedan yapma yin güldürmeyin beni.boya atan iphonelari görüyoruz soyulan vs

M7 var aluminyum falan diyorlardı bildiğin plastiğimsi bir madde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mlkgncx

quote:

M7 var aluminyum falan diyorlardı bildiğin plastiğimsi bir madde.

Yav he he iphone 5s de full metal gövde

• İos kraldır bende android kullandım sonra hemen iosa geçtim kurtuldum android belasından

• iphone 4s im vardı sattım zamanında note 2 aldım 2 3 ay zor dayandım yeniden ios a geçdim şu an ip5 ios 6.1.4 ile yola devam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 18 Mayıs 2014; 22:40:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.