Şimdi Ara

ıp5 i note 3 ile takas etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır ıp5 64gb kullanıyorum, telefonumda temizdir, bir tanıdık taahütlü türkcelden note3 almış ve takas edebilme imkanım var, ne diyorsunuz değermi karasız kaldım

• Değer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle değer kullanınca anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midgardian

Kesinlikle değer kullanınca anlarsın.

telefondan yana sıkıntımız yokda ıp5 ebadını biliyorsunuz, büyük ekran taşımada sıkıntı olurmu diye korkuyorum
  • ErKaN-23 kullanıcısına yanıt
    E tabi ilk başlarda zorluk yaşayacaksınız.Hele pantolon cepleriniz derin değil ise sorun olacaktır.Ama alıştıktan sonra -ki bu 1 hafta anca sürer- oldukça keyif alacaksınız telefondan.
  • Bence gönül rahatlığıyla takas edebilirsiniz büyük ekran deneyimini note 3 ile yaşamanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok. bu fırsatı değerlendirecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 5 ile TAKASLİK S4
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

ok. bu fırsatı değerlendirecem

Öyle bi hata yapma kardeşim değmez

• bütün androidler kasılır takılır.
    sonra pişman olma keşke değiştirmeseydim diye.
    belki büyük ekran telefona alışırsın ama sonra deme kendi kendine. ufak ekran daha iyimiş büyük ekran ne diye almışım diye..
    sonuçta iphoneler ufak tefek tam avuca oturuyor..

ben kendi fikrimce konuşuyorum tabi..
    bi ara üstün donanıma sahip ufak android telefon araştırdım da istediğim gibi bulamadım.. iphone almayı düşünüyordum bende..
    ama nexus 4 aldım.
  • Eğer garantisi varsa ip5 in uygun fiyata satıp 0 note 3 alabilirsiniz

• Bence telefonun temizse hiç değiştirme
  • android adami kanser eder , stabilite istiyorsan iphone kalsin.

• telefon temizse sat sıfır al note3
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

android adami kanser eder , stabilite istiyorsan iphone kalsin.

aynen öyle ...
    telefonlarla haşır neşir olan arkadaşın dediğine göre
    android 11 milyon satır kod ile oluşturlumuş.
    iphone 1 milyon satır kod ile oluşturulmuş.

10 milyon fazladan koda gerek duymamış heralde
    kısa yoldan işi yürütmüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

android adami kanser eder , stabilite istiyorsan iphone kalsin.

aynen öyle ...
    telefonlarla haşır neşir olan arkadaşın dediğine göre
    android 11 milyon satır kod ile oluşturlumuş.
    iphone 1 milyon satır kod ile oluşturulmuş.

10 milyon fazladan koda gerek duymamış heralde
    kısa yoldan işi yürütmüşler

o arkadaşını getir alnından öpücem onun kısa yoldan işi yürütmüşler demek ha? 11 milyon kod hemde :D einstein türevleri çok fazla çok.

• ErKaN-23 kullanıcısına yanıt
    iPhone 5 akıllı telefoncuk, Samsung Galaxy Note III ise Cep PC'sidir. Taşıma derdin yoksa, sürekli çanta taşıyorsan durduğun kabahat.

Tabi yukarıdaki arkadaşların belirttiği gibi iPhone 5'i iyi bir fiyata satabiliyorsan sıfır Note III alma şansın da olabilir.
  • quote:

bütün androidler kasılır takılır.
    belki büyük ekran telefona alışırsın ama sonra deme kendi kendine. ufak ekran daha iyimiş büyük ekran ne diye almışım diye..

bi ara üstün donanıma sahip ufak android telefon araştırdım da istediğim gibi bulamadım.. iphone almayı düşünüyordum bende..
    ama nexus 4 aldım.

Bende iphone 5i satip galaxy s4 aldim ilk basda alisma sorunu yasadim ama sonra note 3 aldim iyiki almisim iphonedan on kat daha iyi diyorum cok rahat ve stabil calisiyor donma sorunu hicmi hic yasamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk_ze

quote:

bütün androidler kasılır takılır.

ama nexus 4 aldım.

Bende iphone 5i satip galaxy s4 aldim ilk basda alisma sorunu yasadim ama sonra note 3 aldim iyiki almisim iphonedan on kat daha iyi diyorum cok rahat ve stabil calisiyor donma sorunu hicmi hic yasamadim

note 3 daha yeni telefon.. p880 aldığımda bende ilk 5 - 6 ay hiç sorun yaşamamıştım. androide ne oluyorsa sonradan oluyor.

• ART ile kitkat kullanmayanlar nasıl da belli oluyor. Kaldı ki bende S2 var.Evet fabrika yazılımı sorunlu ama custom romlar ile harika. Note3 resmi olarak kitkat ve üstünü alacağına göre o takılma muhabbeti burada sona ermiştir.Ben beta Carbon rom kitkat kullanıyorum ART ile takılmanın T sinden eser yok. Bu sistem tam oturduğunda ios kadar akıcı olacak bu 1.
    2. olarak ios sadece 5 serisinde seri. 4 serisine sahip olanlar ya eski versiyona dönüyor ya da apple ın bu küstahlığı yüzünden telefon değiştiriyor. Ayrıca iphone gibi kapalı bir kutuyu andorid gibi serbest sistemle kısyaslamak ta yersiz. Üstte arkadaş demiş basit olarak telefoncu vs cep bilgisayarı. iphone benim gözümde her zaman 3310 un resnkli ekranlı ve gelişmiş menülü hali olarak kalacak.Eğer o stabiliteyi 4 serisine verseydi bu kadar sert konuşmazdım ki hep savundum o sistemi.Ama ios7 ile bitti.Android i eleştirdiğimiz şey kendi başlarına geldi.
  • Bence kesinlikle değer. S4 alırken ilk başta boyutu büyük geliyordu bana aldıktan 1 hafta sonra küçük gelmeye başladı Şimdi mega almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.