Şimdi Ara

IP Numaraları ve İnternete Erişim Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki farklı IP'den (modem'in mode'u değiştirildiğinde ya da en basitiyle modem açılıp kapandığında IP numaraları değişiyor bildiğiniz gibi) aynı siteye erişimde problem yaşıyorum. Örneklersem:

46.197.*.* ile X sitesinde sayfalar tıkır tıkır açılırken;

46.196.*.* ve 178.233.*.* ile X sitesinde tıkladığım sayfayı görmek için 1 dk bekliyorum.

Bu sinir bozucu olay ilk defa başıma geliyor. Sonuçta bu IP numaraları otomatik atanıyor. Ben o siteyi rahatça gezmek için 46.197.*.* serisinden bir IP mi beklicem illa? Bu olayın nedeni nedir, nasıl çözülür arkadaşlar?

Not: Uydunet kullanıcısıyım ve DNS ayarları standart.

• browserın proxy ayarlarıyla filan oynamışmıydın zamanında? onunla bi alakası olabilir belki.. ip ile bi alakası olacağını sanmıyorum.. bide sadece sadece belli bir internet sitesinde mi oluyor bu problem? diğer sitelerde olmuyor mu? msn yada herangi başka bi internetle alakalı programda durum nedir? farklı bir browser denemeyi denedin mi? firefox, chrome gibi
  • dns ayarları dışında herhangi bir değişiklik yapmadım. webin geneliyle ilgili bir sorun yok. sadece tek bir sitede (üyesi olduğum legal/yasaksız bir site) bu siteye 46.196.*.* / 178.233.*.* ve 195.174.*.* ile başlayan IP'lerle girdiğimde sayfalar kaplumbağa hızıyla açılıyor. 46.197.*.* ile başlayan bir IP ile girildiğinde hiçbir problem yok. bütün browser'larda denedim sonuç aynı. bir türlü anlayamadım sorunun ne olduğunu.
  • host dosyasına baktın mı? orda belki bi problem vardır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.