Şimdi Ara

İp Man 4 ELEŞTİRİ [SPOİLER] !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar filmi izleyen varmı bilmiyorum ama asya da sinemalara daha erken giriş yaptı ve piyasa da var film yani.Ülkemizde sinemaya girmeden izlemek istedim hayranı olduğum için ama sinemada da izleyeceğim nasip olursa.

Gelelim eleştiri kısmına İZLEMEYENLER lütfen buradan itibaren OKUMASIN...

Fragmanda gördüğümüz Bruce lee ve bir karate ustasının dövüşü çok basit çok sıradan dı.sıradan bir aktör için normal gelebilir ama
    siz Bruce gibi bir ustayı temsil ediyor iseniz Sahip olduğu dövüş yeteneklerini sergilemeniz lazımdı Koskoca Bruce Lee yi sokak arasında 1.5 dk süren bir kavga ile göstermişler filmde bruce nin tek katkısı tek rolü 1.5 dk lık bir kavga.Evet film İp Man ustayı anlatıyor ama koskoca Bruce yi de kadroya almışsan onu iyi bir şekilde temsil etmen gerekirdi.Filmde bir Wing Chun ustasının küçük kızı bile Bruceden daha fazla rol alıyor ve etkisi daha büyük.

Bruce lee olayı kısa özetlemek gerekirse 1.5 dk ömür biçilmiş ve yetenkleri filan es geçilmiş.

Diğer ve en büyük komedi ise İp Man ın Amerikalı Çavuş Scott Adkins ile problem yaşadığı zaman yardımına Ömründe ilk kez gördüğü Bir Wing Chun öğrencisi yardımına koşuyor ve onunla ilgileniyor.Brunce Lee Film boyunca İp Man in hiç bir kavgasına sıkıntısına yardıma gitmiyor tam tersine alakasız kişiler hep ipman ile beraber.Komedi diyorum çünki İpman I Amerika ya davet eden kişi Bruce Lee filmde öyle diyor en azından ama Film boyunca İp Man Ve Bruce Lee sadece 5-6 dk yan yanalar ve bir arada oldukları sürece hep sohbet ediyorlar.Yani Size Dövüşmeyi öğreten size hocalık etmiş birini hayatınızda çoooook büyük bir yeri olan birini Amerikaya Davet ediyorsunuz ama onunla 5-6 dk yan yana geliyorsunuz adamı koskoca Amerika Da tek bırakıyorsunuz. K O M E D İ...

Son olarak diğer serilere göre dövüş sahneleri çok basit son seriye yakışmayacak şekilde olmuş ve hiç gerçekci heycan verici değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 28 Aralık 2019; 23:47:17 >

• Merakla bekliyordum soguttun filmden usta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Benimde beklentim çok büyüktü bruce ve ipman ikilisinden.insan en azından ikisinin rakiplere karşı birlikte olduğu bir kavga görmek istiyor bruce-ipman ikilisi diyebileceğimiz bir olay yoktur filmde.Sadece Bruce nin ne ile meşgul olduğu 1-2 dk anlatılmış ve ipman ile yine 1dk lık beraber çay içme sahneleri var okadar.yani beraberlik açısından iyi bir sahne yok. yalnız çinliler sağlam propagan da yapmışlar film de.Son kısım biraz üzücü haberin ola :)
  • rameowerr R kullanıcısına yanıt
    İzleyeceğiz artik. Yazından sonra beklentiyi çok aşağıya çektim çerez niyetine izlerim artık. Birçok kişi Bruce Lee yi görünce ikili arasında baya bir mevzu okur diye düşünmüştük ama fıs çıkması üzücü oldu.

• yalnız anlamadığım filmdeki amerikalılar neden ingilizceyi yeni öğrenen birinin aksanıyla konuşuyordu.

filmi beğendim. bruce lee nin az olmasının sebebi serinin artık fantastikleşmesi. bruce amerikadayken ip man kaç yaşındaydı acaba.
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Yani orasını bilemicem ama son seriye yakışacak şekilde bitmedi bence. İpman in Amerika gezisi çok boş oldu Bruce efendinin çinden hocası gelmiş o arkadaşları ile takılmakla meşgul :) madem final yapıyorsunuz mesela ipman ile bruce amerikalı çavuş ve karate eğitmenine karşı 2 vs 2 şeklinde güzel bir kavga olabilirdi yada bruce Çinlilerin mekanını basan amerikalı çavuşu Bi güzel pataklayabilirdi ama bruce yaralanan Çinlilerin yaralarını bezle sarmak la meşgul şaka gibi koskoca bruceyi hemşir yapmışlar ahhaha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 3 Ocak 2020; 19:46:30 >
  • rameowerr R kullanıcısına yanıt
    Filmi bugün izledim. Beğendim güzel bir final olmuş. Buce lee nin çok ön planda olmaması daha iyi olmuş, ıpman dururken bruce lee yi mi izleyeceğiz :) Bruce lee nin zaten kendi oynadığı filmleri var, gerek yoktu fazla bruce lee sahnelerine. Filmin son sahnesi beklediğim gibi bitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Brucee le cagirdigi icin gitmiyor ki amerika..oglu icin gitti dedigin gibi ama bruce le sahneleri cok az sacmalik.hic yoktan ip usta ile birlikte dogustukleri sahne yapmalari lazimdi ama bruce le icin sacma sapan bir sahne yapmislar.

Diger kisim ise dogus sahneleri berbat bu filmde hem kisa hem etkileyici degil hic finale yakisir bir film olmamis seri keske bitmeseydi keske devam etse yine.

Boyko ile kavgasida cok kisa ve etkileyici degil..bu seriden anlicaniz ip man bu kadar buyuk adammiydi ki zamaninda herkese haddini bildirmis kimse bu adami kungfuda yenememis mi..en iyi 1 ve 2 bu filmin..

Bu filmde toplu kavga yok diger serilerde hep vardi ki brucee le ve ip usta birlikte bir sahne cekmeliydiler kesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.