Şimdi Ara

ıp çakışma problemi yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır ıp çakışması ile başım belada bu sorunu akınsoft cafe programı kurduktan sonra yaşamaya başladım tam olarak net bi verim alamadığı için akınsoft'u kaldırdım fakat iki masamda ıp çakışması oldu aynı anda açılan masalarımda biri internete girdiği zamn diğerini internete girdirmiyor.Garip olan yanı bu iki masa multi playerli oyunları oynuyor fakat counter halflife gibi oyunlarda birbirlerini görmüyor.Daha net bi açıklama yapacak olursam.Mesela 2-3-4-5-6 nolu masalarım multiplayerli oyun oynuyor normal fakat 8 nolu masam bu multiplayerli oyuna giremiyor 7-8-9-10 nolu masalarımda başka multiplayerli bi oyun oynuyor sorun yok fakat ağda 2ve 8 nolu masam oynamıyor.2 nolu masam kapalı olursa problem olmuyor aynı şey 8 nolu mas içinde geçerli

ben ne zaman tüm masalarımın counter oynadığını ve aynı anda internete girdiğini görecem şu yalan dünyada yeter artık kaç aydır atmadığım takla kalmadı bu iki bilgisayr yüzünden ömrümü çürüttüm[X(valla sizde bi çözüm bulamazsanız satacam bu bilgisayarları.Şimdiden tşk

• ipleri elle ver otomatik aldırma
  • Arkadaşım özele gelip msnimi istersen canlı olarak rahatça halledebileceğimize inanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP Sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.