Şimdi Ara

IP ADRESİNİZ KARA LİSTEYE ALINMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanım haber sitesine ve forum sitesine evimdeki pc den girdimde bu uyarıyla karşılaşıyorum.
    Ne oldu anlamadım ki... bi yanlışımız mı oldu?

• birine hakaret yada ağır bi küfür etmiş olmalısın sanırım. bunun için @forumdestek adresine mail at yada şikayet butonundan bildir
  • Nedenini bilen yok mu arkadaşlar? Donanım haber yönetimine bir mail mi atsam ne yapsam? Ama mail adreslerini bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

birine hakaret yada ağır bi küfür etmiş olmalısın sanırım. bunun için @forumdestek adresine mail at yada şikayet butonundan bildir

Hayır hiç KESİNLİKLE öyle bir şey yapmadım VE kesinlikle yapmam da. Ayrıca o zaman nick name in üstü çiziliyor ve mesaj yazamıyorsun diye biliyorum ben. Verdiğin adres için sağol. Bir deneyeyim.
  • ip 88 ile başlamıyor olabilir statik ip kullanmıyorsan modemini tekrardan başlat banlanmış olasan zaten başka bilgisayardanda oturum açamazsın
  • Statik ip kullanmıyorum . Modemi kapatıp açmayı deneyeceğim. Teşekkürler pain.
  • ne demek rica ederim msn adresimi p.m atıyorum sorun çözülmezse msn e ekle yardımcı olurum

Edit: hatta sorun çözülmeden ekle ki çözülmezse hesabına giremeyeceğin için p.m lerini okuyamazsın (kafada basmıyor bu saate)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzodiazepin -- 10 Mayıs 2007; 15:38:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pain

ne demek rica ederim msn adresimi p.m atıyorum sorun çözülmezse msn e ekle yardımcı olurum

Edit: hatta sorun çözülmeden ekle ki çözülmezse hesabına giremeyeceğin için p.m lerini okuyamazsın (kafada basmıyor bu saate)

Teşekkürler pain şu an ofisteyim. Burdan girebiliyorum eve gidince deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.