Şimdi Ara

IP ADRESİNDEN AÇIK ADRES BULUNURMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
49.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm abilerim,kardeşlerim,ablalarım IP adresi duyduğum kadarıyla herşeyi veriyormuş bilgisayar hakkında şimdi benim sorunum şu

ben diyelim facebookta atıyorum büyük birine küfrettim aşşaladım bu adam beni kafaya taktı peşime kiralık katil tutcak

tabiki bu örnek benim adresimi bulabilirmi sokağıma kadar bulabilirmi önlem olarakta ıp gizleme kullansam bunu cevaplarsanız çok mutlu olurum

• Yapay Zekanın Yanıtı

IP Adresinden Açık Adres Bulunması

Bir IP adresi (İnternet Protokolü adresi), bir cihazın internette iletişim kurmasına izin veren benzersiz bir sayısal tanımlayıcıdır. Bir IP adresinden fiziksel bir adres (açık adres) bulmak mümkündür, ancak bu süreç karmaşık olabilir ve her zaman doğru sonuçlar vermez.

IP Adresinden Elde Edilen Bilgiler

Bir IP adresinden genellikle şu bilgiler elde edilebilir:

• Cihazın bağlı olduğu ağ
    • Coğrafi konum (ülke, şehir)
    • İnternet servis sağlayıcısı (ISS)

Açık Adresi Bulma Süreci

IP adresinden açık adres bulmak için çeşitli yöntemler kullanılabilir:

• JeoIP Veritabanları: Bu veritabanları, IP adreslerini coğrafi konumlarla ilişkilendirir.
    • WHOIS Araçları: Bu araçlar, IP adresinin kime ait olduğunu ve konumunu içeren bilgileri görüntüler.
    • Harita Servisleri: Google Haritalar ve Bing Haritalar gibi hizmetler, IP adresine dayalı olarak yaklaşık bir konum sağlayabilir.

Doğruluk Sınırlamaları

IP adresinden elde edilen açık adresler her zaman doğru değildir. Bunun nedenleri şunlardır:

• Proxy Sunucular: Bazı cihazlar, gerçek IP adreslerini gizleyen proxy sunucuları aracılığıyla internete bağlanır.
    • VPN'ler: Sanal özel ağlar (VPN'ler) da cihazların gerçek IP adreslerini gizleyebilir.
    • Dinamik IP Adresleri: Bazı ISS'ler, kullanıcılarına dinamik IP adresleri atar, bu da konumun zaman içinde değişebileceği anlamına gelir.

Sonuç

IP adresinden açık adres bulmak mümkündür, ancak süreç karmaşık olabilir ve her zaman doğru sonuçlar vermez. Uygun araçlar ve dikkatli bir yorumlama ile IP adreslerinden coğrafi konum hakkında yararlı bilgiler elde edilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Donunun rengini bile bulurcular gelmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aleyküm selam
  • Donunun rengini bile bulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adres mac kullanılarak bulunuyordu galiba
  • Bu hizmet i veren bir dünya site var rahat bulunurda arada sapıtıyor sanırım ttnetle alakalı.
    Edit:Şehri bulursunda açık adres, sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 18 Ağustos 2015; 20:03:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mirc32'lerden kalma bir mizah.
  • 7 sülaleni bulur
  • İnternet Sağlayıcı firma hariç hiç kimse IP Adresinden adresini bulamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backend -- 18 Ağustos 2015; 20:04:49 >
  • 192.168.1.1

hadi la yiyosa bulun hadisenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Robot

İnternet Sağlayıcı firma hariç hiç kimse IP Adresinden adresini bulamaz.

hackerler buna dahilmi
  • Bizim Millett böyle herşeyi dalgaya alıyorlar

ağağağ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLackuser -- 18 Ağustos 2015; 20:23:32 >
  • BLackuser kullanıcısına yanıt
    O verdiğin örneği yaptın ve tutuştun şuan demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminim örnektir :)

korkusu yeter adam amacına ulaşmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Gang

O verdiğin örneği yaptın ve tutuştun şuan demi

Yapmayı planlıyorum sonuçlarını araştırıyorum
  • Zaten normal bir üye olsan bu konuyu açmazdın, demekki biz üstün,zeki,akıllı abilerinden sana yardım etmememizi istiyorsun joe ? Yanlışmı anladım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nalimali

Zaten normal bir üye olsan bu konuyu açmazdın, demekki biz üstün,zeki,akıllı abilerinden sana yardım etmememizi istiyorsun joe ? Yanlışmı anladım ?

Bu konu hep kafamda soru oldu korkumdan kimseye dalaşamıyorum altta kalıyorum evet yardım istiyorum sizden
  • Hayır sadece şehir bulunur. Şunun gibi

IP ADRESİNDEN AÇIK ADRES BULUNURMU

Ama devlet bulabilir.
  • kaybettiğin çorabın tekini bile bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 18 Ağustos 2015; 20:28:07 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.