Şimdi Ara

IP adresimi nasıl saklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam millet artık her merak ettiğimi buraya sorucam bundan sonra...

ya arkadaşlar ben bi tanıdığıma şaka yaptımda şaka b... döndü büyük ihtimal beni bulmak için he türlü yolu deniycektir günlerce msnde konuştum ve msn adresimide biliyo. benimde gizlemem lazım herşeyimi acaba her türlü gizliği veya bi hack saldırısı yaparlarsa ki tanıyorum onada baş vurucaktır bu insan tanıyorum inattır neyse .bana nasıl yardımcı olabilirsiniz

• ıp statik ise değiştiremezsin eğer değişkense sorun yok modemi açıp kapatman yeterli telekoma dilekçe verip değişken ıp ye döne bilirsin statik ise
  • Hide ip platinum diye bir program var ama önermem.
  • neden böyle normal çevirmeli modemim var quek bunlarda olmuyormu
  • proxy sunucusu kullanman lazım.

http://www.proxy4free.com/page1.html

bu siteden bir tane Türkiye'e ait proxy sunucusu seç. ip adresini int.seç.-bağlantılar-yerel ağ ayarları yazan yerde proxy sunucusu yazan yere gir.
  • peki herhangi bir şekilde problem çıkarmı sitelre giriyorken falan bu arada hack saldırılarına karşı ne yapmam lazım
  • içimden bişi senin bişiler yaptığını ve yırtmaya çalıştığıunı sölüyor buraya yazamıyorsan msn den rahatça konuşabilirsin

iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok öyle bi şey sadece önlem almak istiyorum... Ama bana yardımcı oldunuz sağolun ben yazdıklarınızda bir şey anlamadım siteye giriyorum ilk türkiye yazan yere geliyorum ondan sonrasını anlayamdım
  • baba bak olmazsa bilgilendir
  • ya arkadaşım neden bu kadar sorun yapıyorsun ki zaten her modemi açıp kapadığında ıp non değişiyor merak etme o adam ne yaparsa yapsın bir şey yapamaz çünkü bir kere senin ıp adresini bilmiyor ve buna eminim ki nasıl hack yapıldığınıda bilmiyordur.
  • eğer arkadasın senin ip ni bulmayı başarmış ise ki msnde konuşurken dahi öğrenebilir bunu vede bu ip nosunu savcılığa suc duyurusunda bulunursa seni bulamamaları için hiç bi neden yok cunku sitatik ip bile kullansan Türk Telekom Serverları kullanıcılara atamıs olduğu ip leri hangi gun saat dk saniye ve süre olmak üzere kaydını tutmaktadır yani 88.215.xx.xxx gibi bir ip nin hangi telefona ve bu telefonun kime kaytılı olduğunu tutarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 22 Ağustos 2006; 0:06:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayt75

eğer arkadasın senin ip ni bulmayı başarmış ise ki msnde konuşurken dahi öğrenebilir bunu vede bu ip nosunu savcılığa suc duyurusunda bulunursa seni bulamamaları için hiç bi neden yok cunku sitatik ip bile kullansan Türk Telekom Serverları kullanıcılara atamıs olduğu ip leri hangi gun saat dk saniye ve süre olmak üzere kaydını tutmaktadır yani 88.215.xx.xxx gibi bir ip nin hangi telefona ve bu telefonun kime kaytılı olduğunu tutarlar

Bunu ne kadar basarili yapabiliyolar orasini bilmiyorum ama genel olarak durumun ozeti budur arkadaslar..
  • arkadaşlar ıp adresinizi gizlerseniz internet hızınız yavaşlar .... bırakın bildiğiniz güvenlik önlemlerini alın kimseyle dalaşmayın ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.