Şimdi Ara

İos7 İphone 4 e yükleyenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yükleyen varsa yorumları bekliyoruz arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahmut-Keskin kullanıcısına yanıt
    Peki hocam beklemedeyiz. Sorunsuz yüklersiniz inşallah

• yorumlarınız beyler foto koyan arkadaş yorumda bekliyoruz
  • merakla bekliyoruz.

• 4s te kasma olurmu? Birde su yedek kaydi nasil alinir?

• Hocam 6.1. 3 kaydini alin bakdiniz kasiyor geri donersiniz bukadar basit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 18 Eylül 2013; 22:41:29 >
  • Arkadaslar nasıl iptal edicez bu güncellemeyi durduramıyorum :(

• ip4 resmen yerlerde ios 7 ile. ios 5.1.1 ip4 için hala en seri os...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Hocam 6.1. 3 kaydini alin bakdiniz kasiyor geri donersiniz bukadar basit...

6.1.3 kaydı nasıl alınıyor dostum ?
  • 2.9 gb istiyordu bir kaç müzik ve bazı paralı indirdiğim programları ile facebook-twitter falan silmek zorunda kaldım. Yükledim ama sonra bir kaç kez hata verdi şimdi yükledim baştan başlıyor birazdan açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

quote:

Tinyumbrella ile shsh kaydini al tekrardan. Eski surume donebilesin yoksa omur boyu ios 6 ya veda edersin

• iPhone 4 iOS 7 yükleyince video çekeceğim...
  • Bi dakka bi dakka. Millet yedek alın geri dönersiniz falan demiş de, artık resmi olarak çıktı iOS 7. iOS 6 downgrade'ine nasıl izin verecek Apple, sürüm düşürmeyi ne zaman mümkün kıldı ki?

Kaldı ki iTunes'un varsayılan ayarları "Yedeklemeyi otomatik yap" tarzında, yani yedek alsanız bile tekrar üstüne yazıyor eski yedeğin. Sonuç olarak iOS 6 yedeği yine iOS 7'ye dönüşüyor tekrar eşzamanlandığında.

Deneyimsiz kullanıcılara gel de anlat bunları, iOS 7'ye geçiş ve hele ki dönüş, kayıpsız olmayacak gibi.

• İndirdim yükleniyor, şu an siyah ekranda yükleme çubuğu ve elma simgesiyle bakışıyoruz :)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

quote:

Tinyumbrella ile shsh kaydini al tekrardan. Eski surume donebilesin yoksa omur boyu ios 6 ya veda edersin

Hocam shsh kaydı almak için jb yapılmış olması gerekiyormu ? Gerekmiyorsa 6.1.3 yüklü şuan bende nasıl shsh kaydı alırım. Net olduğunda tinyumbrellayı açınca yaparım ama jb şartmı önemli olan

• quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

2.9 gb istiyordu bir kaç müzik ve bazı paralı indirdiğim programları ile facebook-twitter falan silmek zorunda kaldım. Yükledim ama sonra bir kaç kez hata verdi şimdi yükledim baştan başlıyor birazdan açılır

Ayrıntılı görüşlerinizi bekliyoruz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

2.9 gb istiyordu bir kaç müzik ve bazı paralı indirdiğim programları ile facebook-twitter falan silmek zorunda kaldım. Yükledim ama sonra bir kaç kez hata verdi şimdi yükledim baştan başlıyor birazdan açılır

Ayrıntılı görüşlerinizi bekliyoruz hocam.

Az önce açıldı cihaz. İlk açıldığında beyaz bir ekranda çeşitli dillerde Merhaba yazıyor ve aşağıda kilidi açmak için sürükleyin yazıyor.O klasik iOS teması tamamen değişmiş beyaz kutucuklarda siyah yazılar halinde evet/hayır atla/atlama gibi sorular. Ekranın en üstünde yer alan saat,çalar saat işareti vs gibi simge ve yazılar daha küçük hale getirilmiş ayrıca Turkcell'in çekim gücünü gösteren simge yanyana dizili 5 adet küçük yuvarlak kutucuk haline getirilmiş . Ana ekrana gelecek olursak simgeler daha büyük ve rengarenk. Yukarıdan aşağı indirilen etkinlikleri gösteren çubuk değişmiş, aşağıdan yukarı çekince de wifi,ucak modu,el feneri, ekran parlaklığı vs gibi şeyler çıkıyor tuşu iki defa tıklayınca da açık uygulama ve ekranlar android ekranları arası geçiş yapar gibi geliyor karsınıza. Oyunlar,Programlar gibi yarattığınız klasörlere dokununca zoom yapıyor klasör etrafına dokununca zoom out yaparak geri çıkıyor. Kısaca alışmaya çalışıyorum alışamadım henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 18 Eylül 2013; 23:31:32 >

• Yükledim, pişmanım. Hiç denemeyin.

Önceki mesajlarda paylaşılan bi test linki vardı, aynen orada yazdığı gibi mesajlara girmesi 2sn 'den fazla sürüyor. Arayüz akıcılığı yerlerde.

İp4 için ios7 intihar!!!

• İos 6.1.3 yaziliminiz guncel diyor daha gelmedi bana

• 6.1.3e devam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.