Şimdi Ara

iOS7 aktivasyondaki adres

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu guncellerken iphoneumu buldaki adres mi kayit ediliyor yoksa kutu acilisinda aktive edilen bilgisayarda var olan adres ustune mi?

Telefon iphone5 ve ios7 guncellicem ama bu durum aklima takiliyor. Cihaz yurtdisi ve ben alirken satan kisi kendi bilgisayarinda aktive edip verdi.

Bir de telefona ait fatura bilgisine nasil ulasabilirim, zamaninda almadik simdi lazim olsa store'a isimiz dusse islem gormicek fatura yok diye. Adam dukkani kapatti bulamam bidaha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple Store Seri Numarası ile işlem yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Apple Store Seri Numarası ile işlem yapar

Burasi Turkiye calisacak elemanlar havasindan suyundan etkilenip diger tekno marketlerdeki gibi olurlar zamanla :D

Ilk soruma cevabiniz var mi peki ?:)

• O kadar zor soru sordum ki cevabı yok...

Kap, kılıf, düşme, ekran kırılma konusu açsam şu an 3. sayfayı zorlardı daha önceki konularda olan aynı cevaplar. Farklı sorulara cevap veremeyecek kadar kıtlaştı buranın büyük bir nüfusu. 1 elin parmağını geçmeyecek kadar kişi kaldı farklı soruları cevaplayacak, konuyu yukarı alayım ancak onlardan biri görürse cevap gelecek belli oldu
  • iphone bul daki adres gecerli. iphone bul u kapat teli sonra güncelle...
  • Eğer telefonu aldığınız kişi ilk olarak iOS 6 üzerinden etkinleştirme yaptıysa ve siz iOS 7'ye yükseltip kendi adresiniz ile aktive ettiyseniz korkmanıza gerek yok. Sizin adresiniz ile aktive edilmiş olmalı. Garanti konusunda ise benim bildiğim bütün büyük firmalar (Genpa, Teleservice, KVK) imei ya da seri numarası ile çalışıyor. Neredeyse hepsiyle işim oldu ve fatura istemediler.

Ekleme: Hangi adres üzerine kaydolduğuna emin olmak için iPhone'umu Bul'u kapatmayı deneyin. Eğer kapatabiliyorsanız sıkıntı yok demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinss -- 29 Ocak 2014; 9:07:14 >
  • Iphone'u bul'a kendi icloud adresimle girebiliyorum. Hatirlamadigim sey bana telefon geldiginde bu acik miydi yoksa kendim yukleyip mi aktiflestirdim uzerinden 1 yildan fazla zaman gecti. Benim adresimden daha once bir adresle giris yapilmis olsa ios6 buna hata yada uyari verir miydi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Iphone'u bul'a kendi icloud adresimle girebiliyorum. Hatirlamadigim sey bana telefon geldiginde bu acik miydi yoksa kendim yukleyip mi aktiflestirdim uzerinden 1 yildan fazla zaman gecti. Benim adresimden daha once bir adresle giris yapilmis olsa ios6 buna hata yada uyari verir miydi?

Ben sizi anladım bence siz açık olan hesabı kapatın ve ardından kendinize yeni bi apple kimliği oluşturup onu girin
  • Olayı çözüme ulaştırdım, telefonu iOS6'dan restore yapmadan iOS7'ye güncelledim bu sırada üzerinde benim kendi hesabım vardı. iOS7'de de o hesaba kilitlemek için sordu bende şifremi girip onayladım, restore attım gayet güzel şekilde kullanıyorum.

Ben açıkcası şunu anladım herkes o kadar alışmış ki restore sonrası açılıştaki ekrana direk hiç ilgilenmeden bilgileri gire gire geçiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.