Bildirim
IOS5'teki Hatırlatıcı -Şimdilik Tam Bi Çöp- (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dreampowder
quote:
Orijinalden alıntı: prooge
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: beytepeli06
quote:
lokasyon'un adres tabanlı olması GPS noktasal olmasının en büyük sebeplerinden birisi pil tasarufu sağlamak. her saniye gps açık olarak nerede olduğunuzu ölçmeye çalışıyrsa telefonun pili çok daha çabuk biter..
Ama bende kullanışlı bulmadım anımsatıcıyı..
pardon ama ben anlamadım.gps açık değilse adres değiştirdiğimi nasıl anlıyor :S 2do yu şuan kuramıyorum onda da mı aynı mantık ?
Adrese göre buluyorsa daha çok baz istasyonlarına göre konumlandırıyor kendisini, bu şekilde bir nevi pasif konumlandırma oluyor ve gps alıcısının sürekli açık olmasıyla karşılaştırılınca neredeyse hiç pil harcamıyor.
hayır baya bildiğiniz telefonun GPS alıcısını kullanıyor. Programı kapatsanız bile sağ üst köşede gps işareti kalıyor tabi uyarı gelene kadar..
pili acayip sömürüyor ben "belirli bir saatte" kısmını kullanıyorum bu saatte..
o zaman iyice kullanışsız bir sistemmiş..
kesinlikle
bende sistemin öle çalıştığıjı bilmiyordum 1 kere deneyim dedim.2 saat beklemede %100den %71e düştü şarj kullanmadan. şimdi de mesela aynı o günki gibi herşey anımsatıcıyı çalıştımadım şarjım %89
quote:
Orijinalden alıntı: W140
quote:
Orijinalden alıntı: Katmir
quote:
Ben lokasyon olayını bi türlü göremedim. sadece tarih ayarlayabiliyorum. Tam olarak nereden ayarlanıyor acaba?
iPad'lerde o özellik yok...İlk beta sürümlerde vardı ama son sürümde yok ne yazık ki....
iphone 3gs kullanıyorum. arkadaşın dediği gibi show more diyince çıkmıyor. çok garip

Ozürdilerm Remind Me'ye tıklayınca On date ve At a Location diye seçenek çıkıyor ordaymış.
valla kardeş orada da çıkmıyor. ilk yüklediğimde bende çok uğraşmıştım bulmak için, sonra heralde yok deyip bırakmıştım.

quote:
Orijinalden alıntı: Canzz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Katmir
quote:
Ben lokasyon olayını bi türlü göremedim. sadece tarih ayarlayabiliyorum. Tam olarak nereden ayarlanıyor acaba?
iPad'lerde o özellik yok...İlk beta sürümlerde vardı ama son sürümde yok ne yazık ki....
iphone 3gs kullanıyorum. arkadaşın dediği gibi show more diyince çıkmıyor. çok garip

Ozürdilerm Remind Me'ye tıklayınca On date ve At a Location diye seçenek çıkıyor ordaymış.
valla kardeş orada da çıkmıyor. ilk yüklediğimde bende çok uğraşmıştım bulmak için, sonra heralde yok deyip bırakmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_53694956/mpage_1/f_/key_//tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9xgame -- 18 Ekim 2011; 20:00:06 >_____________________________ [color=
-
Arkadaşlar 3gs de maalesef bu özellik kullanılmıyor. http://www.iklavuz.com/2011/10/ios-5-konuma-gore-anmsatma.html?m=1 _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ozcansarim
Arkadaşlar 3gs de maalesef bu özellik kullanılmıyor. http://www.iklavuz.com/2011/10/ios-5-konuma-gore-anmsatma.html?m=1
Peki 4 veya 4s kullanan arkadaşlardan biri reminders'ın dosyalarını bizle paylaşsa info.plist dosyasına ekleyeceğimiz birkaç satırla bu işin halledilebileceğini düşünüyorum.
Yanlış mıdır?_____________________________ [color= -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Sabirsizlikla bekledigim bir uygulamaydi ama verim alamadim
al benden de okadar.. alarmed diye bir uygulama yükledim fena değil..._____________________________ Instagramhttps://instagram.com/canzaim/ -
valla arkadaşlar şöyle söylim
bostancı'da direkt bulunduğum yeri terkettiğimde haber ver diye ayarlayıp bıraktım
istinye'ye gelince alarm çaldı
ben daha bişey demiyorum
_____________________________ -
quote:
location görmek için .ORda Show more diye bir buton var ona basınca çıkıyor...
Ayrıca sadece lokasyon bazlı değil. genel anlamda da çok kalitesiz bir program olmuş.. Appstore'da hali hazırda bulunan hatırlatıcılar çok daha iyi.
bkz: 2DO, Alarmed
arkadaşlar bu 2 programda da lokasyonlu hatırlatıcı kuramadım. yardımcı olabilecek var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
carsamba gunune not yazdim hatirlatmadi bile
allahtan onemsiz bir seydi
takvimi kullanmak gerekicek
yoksa animsaticin gorevi sadece bi yerden bi yere veya bir konumdam ayrilinca mi haber vermeye yariyor_____________________________ -
quote:
quote:
Ayrıca sadece lokasyon bazlı değil. genel anlamda da çok kalitesiz bir program olmuş.. Appstore'da hali hazırda bulunan hatırlatıcılar çok daha iyi.
arkadaşlar bu 2 programda da lokasyonlu hatırlatıcı kuramadım. yardımcı olabilecek var mı ?
Neden yapamadın dostum söyle yardım edeyim. 2do oldukça basit ve kullanımı kolay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Instagramhttps://instagram.com/canzaim/ -
quote:
quote:
quote:
Neden yapamadın dostum söyle yardım edeyim. 2do oldukça basit ve kullanımı kolay.
dostum program sende kuruluysa anlatabilir misin ? 2do kurulu değilse bi klavuz felan var mı_____________________________
-
alışveriş listesi için güzel işe yaradı bügün. ama lokasyon bazlı hatırlatma herhalde bir 10 km sonra devreye girdi. ;) Dolayısıyla lokasyonu kullanmamaya ya da güvenmemeye karar verdim.
Hatırlatmalar için de takvim gibisi yok zaten bildiğin refleks oldu kaç yıldır takvime sürekli bakıyorum. her gün sabah o günle ilgili özet geliyor böylece kaçmıyor konular._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki