Şimdi Ara

IOS vs ANDROID HIZ TESTİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
7.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi çok farklı sistemler android neredeyse pc deneyimi yaşatabilecek fonksiyonel bir sistem ios ise bildiğimiz telefon işletim sistemi.Burda ıhahhah zamzung ezilmiş diyenler androidi ios kadar kısıtla iphone u tokatlamazsa bende birşey bilmiyorum .Herşeyi kısıtlanmış iki üç fonksiyonu olan bir sistem heralde daha stabil olur.Dosya yöneticisi bile olmayan sistemle androidi eziyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note5, s6 ile aynı platform olmasına rağmen sonuç biraz daha birbirine yakın. Büyük ihtimalle plus ın artan çözünürlüğünden kaynaklanıyordur. Ayrıca benchmarkların güvenilmez olduğu da görülüyor. 3d mark testinde anlamsız fark var note 5, s6 arasında.

Ayrıca yazılım ona çok yükleniyorsa donanımın pek bir faydası olmuyor. Ne olsa gidiyor. Abartmıyorum geçen sene kullandığım ve sonra g3 alıp kardeşime verdiğim dandik donanımlı moto g günlük kullanım akıcılığında en az g3 kadar hızlıydı.
  • Boşuna iPhone ve diğerleri diye ayrılmıyor telefonlar.
    Bizde geçtik bu yollardan android amiral gemisi alıp "iPhone neymiş yeaa" çok dedik forumlarda ama gerçekte öyle değil herkes biliyor.Android dünyasını Samsung gibi antistabil bir firma temsil ettiği sürece (touchwiz iğrençliği) daha çok tokatlanır.
    İos'a bakıyorsun arayüz falan on numara touchwiz ise sanki tasarım terk birileri yapmış.Arada çağ farkı var.
    Şu an ikinci el iPhone 6 almak için uğraşıyorum şu android saçmalığından kurtulacağım artık.Saf android dediler Nexus 5 aldık o da aynı.Kısaca ramden çalışan bir işletim sistemi android ve donanıma hep aç hiçbir şey onu doyuramaz.her zaman şişecek takılacak garip hareketler yapacak.bu kaçınılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

bu kadarlık fark için mi 3.000 tl vereceksiniz şimdi, fark bile denmez son kullanıcının çokda fark edeceği şeyler değil bunlar, aradaki cözünürlük farkına rağmen sonuç bu üstelik, bizde ayfon kullandık ileride başka sebeplerle yine kullanırız belki ama ayfonların androidin amiral modellerini ezip geçtiği günler geride kaldı artık kendimizi kandırmayalım, hem bu rekabetçi durum herkese yaradı, aylarca ayfon bekliyordunuz haksızmıyım? kimsenin askerliğini yapmayalım beyler hiçbiri ülkemizde üretilmiyor sonuçta ancak android ios hegemonyasının kırılmasında önemli tekel her zaman zararlıdır, android olmasaydı ayfonları kaça alırdınız hesaplayın?

s6'yı bedava veriyorlarsa alalım. S6 'ya 2200 vereceğime İphone 6s'e 3000 veririm..

• Benim iphone 5 hala herşeyi çatur çutur çalıştırıyor, safaride bana mısın demiyor

• 4gb ramle multi tasking nasıl o kadar pert oluyor?

• Windows android , os x ios değildir . OS X'te windows'a göre çok daha fazla özelleştirmeyi yapabilirsiniz işinizi bilirseniz aynı android ios tarafında olduğu gibi fakat mac os x'te bu kadar rahat yapıya rağmen virüs,anlamsız kasmalar gibi sorunlar bulunmaz . Bunun pek çok nedeni var açıklamakla bitmez araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Bu donanım iPhone'da olsa 10 sene telefon almayız

Yanılıyorsunuz. iPhone 6s deki tek çekirdek performansı şu an zirvede. Note 5 den çok daha iyi. Lpddr4 ram, ufs 2.0 depolama teknolojisi iPhone 6s de de yer alıyor. Yazılımı, işletim sistemini bir kenara bırakırsak donanımı en iyi olan telefon yine iPhone 6s dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

Boşuna iPhone ve diğerleri diye ayrılmıyor telefonlar.
    Bizde geçtik bu yollardan android amiral gemisi alıp "iPhone neymiş yeaa" çok dedik forumlarda ama gerçekte öyle değil herkes biliyor.Android dünyasını Samsung gibi antistabil bir firma temsil ettiği sürece (touchwiz iğrençliği) daha çok tokatlanır.
    İos'a bakıyorsun arayüz falan on numara touchwiz ise sanki tasarım terk birileri yapmış.Arada çağ farkı var.
    Şu an ikinci el iPhone 6 almak için uğraşıyorum şu android saçmalığından kurtulacağım artık.Saf android dediler Nexus 5 aldık o da aynı.Kısaca ramden çalışan bir işletim sistemi android ve donanıma hep aç hiçbir şey onu doyuramaz.her zaman şişecek takılacak garip hareketler yapacak.bu kaçınılmaz.

Nexus 5 in neresi aynı piyasada ios kadar stabil tek android serisi nexus cihazlardır. Yağ gibi akıyor cihaz
    Karşılaştırma isteyenler bunuda izlesin ozaman ip6 nın yarısından daha ucuz cihazın ip6 yı nasıl tokatladığını görsünhttps://youtu.be/hPhkPXVxISY

• Kim ne derse desin Apple

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzKK.

4gb ramle multi tasking nasıl o kadar pert oluyor?

arkada hiçbir program çalışmadan bile 4 gb ram in 800 mb ı boşta kalırsa böyle oluyor işte. touchwiz in saçmalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 27 Eylül 2015; 17:17:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

quote:

arkada hiçbir program çalışmadan bile 4 gb ram in 800 mb ı boşta olursa böyle oluyor işte. touchwiz in saçmalığı

iphone 6 kullanıyorum kafa rahat

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

quote:

arkada hiçbir program çalışmadan bile 4 gb ram in 800 mb ı boşta olursa böyle oluyor işte. touchwiz in saçmalığı

iphone 6 kullanıyorum kafa rahat

ben de 3 ay s6 kullandıktan sonra tövbe ettim androide iphone 6 kullanıyorum

• Şurda hala Samsung Samsung diye ağlayıp kendini S6 geçen senenin telefonu diye avutanlar var..Yahu yapmayın etmeyin,iPhone her konuda Samsung'u tokatlar..

iOS kapalı bir işletim sistemi değil,kullanmasını bilirseniz Android'den dahada açık bir hale rahatça getirebilirsiniz.Hayatında iPhone kullanmamış ya da kullanmış olup sadece masaya koyan insanlar lütfen burada tartışmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar düşerse 6plus alacağım. bu karşılaştırma videolarında 6s in oyunları açma hızına bakıyorum, sonra başka 6s videolarında oyunları açma hızına bakıyorum, ikisi farklı sonuçlar veriyor. hile falan mı yapıyolar acaba?
  • Kimileri androide sallıyorda kardeşim android=touchwiz değildir. Lg'si var sony'si htc'si var. Bunların hepside çok stabil arayüzleri olan markalar. Ben 2 senelik G2 yi kullanıyorum. Iphone 6, 5s,5 vs alayından telefonum hızlı. İnanmayan varsa beylikdüzüne gelsin bir çayımı içsin video altında testini yapalım. Bende 6s düşünüyorum ancak G2 arayüz anlamında i6'dan hızlı ve android touchwiz demek değil. Insanlar daha bunun farkında değiller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6'ya iPhone 6S'de ki gibi çağ dışı 720p ekran koyup aynı testleri tekrarlarsak olacaklardan haberiniz var değil mi sevgili Apple fancıları?

Size 720p ekranı "stabilite" bahanesi altında 3000 TL'den satıyorlar, bunu tartışacağınıza "iPhone 6S daha performanslı" muhabbeti yapıyorsunuz. O tarih öncesi ekranla bir zahmet daha fazla performanslı olsun. S6'da 3-4 kat daha yoğun bir ekran mevcut.

Çözünürlükle alakası yok diyen arkadaşlara da tek önerim en basitinden bilgisayar ekranlarının çözünürlüğünü önce 720p'ye alıp kullansınlar sonrada sonrada 2K'ya alıp kullansınlar bakalım aynı donnanım üzerinde farkı görün sonra boş muhabbetinize devam edebilirsiniz.

Çok fan gördüm ama şu Apple fanları kadar kazık yiyipte hala firma savunuculuğu yapmayı çalışanları ilk defa görüyorum. Yani bu kadar mı körsünüz size yaptıklarını göremiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 27 Eylül 2015; 18:24:27 >

• Testlerde üstün olduğu için en kral donanım iphone'de demek cahilliktir.

Hâla bunu diyen fanboylar var demek ki.

PS3'de tek çekirdek 3.2GHz işlemci
    256MB Grafik kartı,
    256MB Ram var.

Oyunlar da kasıyor diyebilir misin?

Hayır.

Peki böyle bir sistemin PC Dünyasında olduğunu düşünürsek.

GTA 5 açabilir mi?

Battlefield 4 açabilir mi?

Hayır.

Ahanda burada yazılım/optimizasyon giriyor.

Android üzerinde--Asıl olan yazılım,donanıma optimize ediliyor.Kamera da öyle.

iOs üzerinde--Yazılım her model için sıfırdan yapılır.Onun ihtiyaçlarını en üst düzey şekilde karşılayacak düşük bir donanım hazırlanır.

Eğer Apple isteseydi,şu an iOs 9,iPhone 3GS üzerinde bile stabil çalışırdı.Hadi yapmadı,açık kaynaklı olsaydı,geliştiriciler stabil bir sürüm hazırlardı.

Android e bakarsan,S3'e bile 5.1 kuruluyor.
    Cahil,teknolojiden anlamayan adam gidiyor,ucuz diye samsung alıyor,yok karışık-yok yavaş gibi bahaneler ile iphoneye geçiyor.

Haksızlık değil mi?İphoneye 3000TL veriyor kaliteli oluyor,Gidiyor 600TLye grand neo alıyor,tüm android yavaş oluyor.

Bunları karşılaştırmak,oyun konsollarını ve bilgisarı karşılaştırmak kadar,gerizekalıcadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçmalıktan başka bir şey değil. Bu kadar güçlü telefonlar temple run 2 performansına göre kıyaslanmaz. Ama iphone 6s'in tek avantajı tek çekirdek performansı olduğu için adam bilerek temple run facebook gibi tek çekirdek kullanan hafif programlara göre kıyaslıyor. Çok çekirdek destekleyen bir program açsa samsung ezecek.
  • 8 cekirdek kullanan benchmarklardan baska uygulama yoksa adamlar ne yapsin?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.