Şimdi Ara

iOS'ten Android'e Geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone telefonum suya düşüp rahmetli oldu. Ben de fiyatı uygun diye Samsung Galaxy M21 aldım. Telefon beklediğimden iyi geldi. Kocaman her şeyden önce. Pili de acayip uzun gidiyor. NFC ile ödeme özelliği çok mutlu etti. Ancak telefona alışamadım. Önceden tıkır tıkır yaptığım işleri şimdi de akıllı telefonu olmuş nineler gibi yapıyorum. Telefonun hızında problem yok. Gayet hızlı ve stabil. Önceki telefonum 4.7 inçti. Yenisi 6.4 inç. Bazı uygulamalar da yeni ve kocaman ekrana uyumlu değil. Misal ekşi sözlük uygulaması proporsiyon açısından oldukça dengesiz. Buttonlar ufacık, ekrana haddiden fazla entry sığıyor. Neyse çok fazla şikayet etmeden şunu sormak istiyorum: Yaşadığım bu beceriksizlik zamanla geçer mi? İki gün oldu telefonu alalı. Siz de bazı uygulamaların arayüzlerinden şikayetçi misiniz? Telefonun büyük olması medya açısından güzel ama kullanım deneyinimi sizce olumsuz etkilemiyor mu?




  • Android'de çok fazla birbirinden farklı çözünürlük ve ekran boyutu var. Uygulamaları bütün telefonlarda tam performanslı çalışacak şekilde optimize etmekte sorun yaşıyor geliştiriciler. Marketten indirdiğiniz uygulamalarda iPhone'daki gibi bir kalite beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız. Apple markete yüklenen uygulamaları test edip kabul ediyor. Google'ın kötü niyetli uygulamaları tespit etme dışında bir denetleme sistemi yok.

    Onun dışında arayüze alıştıkça kullanımınız rahatlayacak. iPhone alışkanlıklarınızı devam ettirmek istiyorsunuz ama cihaz farklı. Yeni cihaza adapte olursunuz bir iki haftaya.

  • alışırsın o duruma ikisini de kullandım ama büyük ekrandan netflix keyfi,memnun eden pil,istediğimiz dosyayı pc ile atmak,almak çok iyi yanlar.

    iphone 5s kullanıyorum ama :D

  • 4-5 sene iPhone 5S kullanmış birisi olarak Android candır, derim.

    Huawei P30 lite aldım. Aslında hediye geldi. Netflix ve YouTube gibi uygulamalarda misliyle işime yarıyor.

  • android vasattır proleteryayı sömürmek için oluşturulmuş bir sistemdir. android dışarı ios içeri.

  • Ranez R kullanıcısına yanıt
    Bilmuum Çinli uygulamaları indirirse zaten telefon gg whatsapp instagram vb. Uygulamalarda hiçbir sorun çıkmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.