Şimdi Ara

iOS stabilite sorunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jb kullanmayı bileceksin. Mahvetmişsin telefonu. Tweaklerini kontrol et ne yaparken restart atıyor veya hangi tweak çakışıyor uyumsuz olabilir diye. Başlık da yanlış iosun bir stabilite sorunu yok. Jb kaynaklı.

EDIT: Şu an farkettim ki adam troll. Ne arttı bunlar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 28 Nisan 2013; 3:44:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

Saçmalık kasması çok zor. Temiz bi restore yap. Sonra adam akıllı tweaklerini yeniden kur temiz temiz rahat edersin.

Maalsef restore yapamıyorum

Bu arada konuya adam akıllı mesaj atan tek kişi olduğun için teşekkür ederim.

Yok android al yok jbyi kaldır böyle şeyler yazcaksanız yazmayın bunları ben de biliyorum.

Sadece restore etmesen telefonu temizlenin bir yolu yok mudur?
    Kaldırcak tweak da bulamıyorum her gün hepsi kullanışlı oluyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ejder-

quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

Saçmalık kasması çok zor. Temiz bi restore yap. Sonra adam akıllı tweaklerini yeniden kur temiz temiz rahat edersin.

Maalsef restore yapamıyorum

Bu arada konuya adam akıllı mesaj atan tek kişi olduğun için teşekkür ederim.

Yok android al yok jbyi kaldır böyle şeyler yazcaksanız yazmayın bunları ben de biliyorum.

Sadece restore etmesen telefonu temizlenin bir yolu yok mudur?
    Kaldırcak tweak da bulamıyorum her gün hepsi kullanışlı oluyo.

Başka yolu yok malesef. Shsh kaydın yoksa restore edersen jb de yapamayacaksın. 6.1.3 e jb çıkana kadar bu sorunlardan kurtulman zor. O kadar tweak e ram az geliyorda olabilir. Birşey silsende performansın artacağını sanmıyorum. Tek çözüm restore. Ve yanına temiz şekilde kurulmuş tweakler.

• SbSettings'i sil. BatteryDoctorPro kullan onun yerine.

• Bu jb hayattır diyenler bazen çok oluyorlar.
    Neymiş jb'siz kullanamazlarmış beyfendiler.
    Allah aşkına nedir şu HAYATİ özellikler jb'de ki ?

Kardeş seni tutan yok git android kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

Bu jb hayattır diyenler bazen çok oluyorlar.

Her iki turlude cihazi seven biriyim. Jbli olunca kisacasi ozgur oluyorsun. Ve bazi seyler icinde gerekli zaten. Zaten jbyi kisilestirme ve kolaylastirma amaciyla kullananlar bir daha jbyi birakmayi dusunmuyorlar onun icin abartiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

Bu jb hayattır diyenler bazen çok oluyorlar.

Dediğim gibi öğrenciyim. Telefonu satcak zamanım ve yeni telefon alcak param yok.
    Anlaşılan bu sorunun tek çözümü restore.

iOS 7 çıkana kadar beklicez artık...

Konu kilitlenebilir.

Saygı gösterip cevaplayan bir-iki arkadaşa teşekkürler.

• Konu kitlenmesin vazgeçtim!

Şimdi iconflip tweak ını kaldırdım ama tweak kalkmadı hala çalışıyor!

Hatalar baktım low memory ve awdd hatası çok fazla.

Awdd ne demek nedir biri açıklayabilir mi bana?

• Beni dinle hocam sen. Rehberini yedekle resimleri muzikleri falan da yedekle istersen ama hepsini backup yapma bu sefer tum istenmeyen dosyalar vs geri geliyor.

Telefonu sifirla(restore) yeniden jb yap tweakleri yukle.

Telefonu sifirladiktan sonra mutlaka yeni bir iphone olarak ayarla yi sec. Sonra backup degil de tek tek muzikleri uygulamalari falan tek tek secerek iphone a at yani backup dosyasiyla atma. 3 ayda bir boyle yap yavasladikca 1 saati bulur yapman.

Ama simdi aklima geldi ios 6 ise surum sadece 5xxlere donebilirsiniz SHSH varsa :(

• Simdi aklima geldi iCleaner yukle cydiadan.. Pc deki CCleaner gibi bu program. Kullanmadigin gereksiz seyleri yavaslatan seyleri siliyor. Her denedigimde en az 200 mb bosaliyor. İlk denedigimde 1200 du galiba azalmisti (yalan degil oyle hatirliyorum yeminle ama tam emin degilim) bi dene istersen. Sbsettingsi de sil. Batterydoctor yada (benim onerim) ncsettings kullan

• Bencede jb gereklidir ama o zaman stabiliteden fedakarlık etmek gerekiyor,gülü seven dikenine katlanır hesabı.Ne kadar çok tweak yüklersen stabilite o kadar azalır,az ve öz tweak yüklemek en mantıklısı.Diyorsan ki ben tamamen stabil bir cihaz istiyorum o zaman jb yapmayacaksın bu kadar basit.iOS çok stabil bir işletim sistemidir.
  • Chromeyi varsayilan yapma disinda hepsi coluk cocuk isi... Kac senedir bluetooth diye bisey duymadim. Bi resimi neden 2 saat bluetoothla eslestirip atayim. Whatsap sms mail varken...

• quote:

Orijinalden alıntı: -ejder-

quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

Jb varken kasıyorsa jb yi kaldırırsan sorun çözülür

Jbsiz kullanın demek kolay
    Apple en hayatı özellikleri koymamış telefona!

Kilit ekranından uygulama başlatma
    Telefonu pc den bağımsız hale getirme (en önemlisi)
    Bluetooth paylaşımı
    Uygulama içindeyken müzik çalabilme ( oyunlara girince müzik duruyor! Aktivatörle halloldu Allah'tan)
    Chrome ve google maps i varsayılan yapma.
    Telefon ekranı kapalıyken indirme yapma
    Video çekerken fotoğraf çekme ve ön kamerada hdr
    Adam gibi bir görev yöneticisi (appleınki berbat!)
    İtunes olmadan şarkı yükleme (grooveshark a bayıldım!)

Bunlar yoksa ha 3310 kullanmışım ha iphone aynı şey.

tamam anlasildi; senin amacin bağcıyı dovmek. bu kadar acik etmeseydin keske

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Beni dinle hocam sen. Rehberini yedekle resimleri muzikleri falan da yedekle istersen ama hepsini backup yapma bu sefer tum istenmeyen dosyalar vs geri geliyor.

Telefonu sifirla(restore) yeniden jb yap tweakleri yukle.

Telefonu sifirladiktan sonra mutlaka yeni bir iphone olarak ayarla yi sec. Sonra backup degil de tek tek muzikleri uygulamalari falan tek tek secerek iphone a at yani backup dosyasiyla atma. 3 ayda bir boyle yap yavasladikca 1 saati bulur yapman.

Ama simdi aklima geldi ios 6 ise surum sadece 5xxlere donebilirsiniz SHSH varsa :(

Restore edilmiyor. İphone 4s ios6.1.3 cydia bile shshleri sildi otamatikman.

İcleaner da yüklü de etkisi olmuyor.

Auto app closer yükledim biraz daha iyi oldu telefon.

• 5 al rahatla huzur i5 de

• quote:

Orijinalden alıntı: novacaine

Bir tek benim mi Bluetooth'a ihtiyacım olmuyor ya.2-3 tane saçma sapan özellik yüzünden JB olmayan iPhone'a çöp diyorsunuz ne kadar saçma.Bluetooth ile dosya alamıyormuşta yok kilit ekranından uygulama başlatamıyormuşta itunes olmadan şarkı yükleyemiyormuş binlerce program var bu işi yapabileceğiniz.JB yapmak için 100 neden gibi bir konu vardı 100 tane içinden 10 tane yoktur şöyle adam gibi neden nerde saçma sapan birşey var koymuş.Özentilikten başka birşey değil bu yaptığınız.

JB olmayan iPhone'da hiç birşey yok sanki bir siz akıllısınız.

Tek dokunuşla parlaklık-uçak modu-3g kapama gibi profiller oluşturma,
    Video cozunurlugu ayarlama,
    İnternetten bilgisayara baglamadan 'ipod' a muzik atabilme

Yetmez miii?

• bence telefonu amacı dışında çok kullanmamaya çalışın... jb fleanda yapmasanız daha iyi olur sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

Bir tek benim mi Bluetooth'a ihtiyacım olmuyor ya.2-3 tane saçma sapan özellik yüzünden JB olmayan iPhone'a çöp diyorsunuz ne kadar saçma.Bluetooth ile dosya alamıyormuşta yok kilit ekranından uygulama başlatamıyormuşta itunes olmadan şarkı yükleyemiyormuş binlerce program var bu işi yapabileceğiniz.JB yapmak için 100 neden gibi bir konu vardı 100 tane içinden 10 tane yoktur şöyle adam gibi neden nerde saçma sapan birşey var koymuş.Özentilikten başka birşey değil bu yaptığınız.

Yetmez miii?

İlla ki farklılıklar olacaktır JB yaptığınızda fakat JB olmayan telefonu çöp gibi göstermeniz çok saçma.Biraz daha zaman kazandırıyor ve birkaç farklı özellik olması gayet normal ama dediğim gibi JB olmayan telefonlarıda çöp gibi göstermeyi bırakın madem bu özelliklere sahip olmak istiyorsunuz gidin samsung alın ya da ne biliyim android bir telefon alın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

Yetmez miii?

İlla ki farklılıklar olacaktır JB yaptığınızda fakat JB olmayan telefonu çöp gibi göstermeniz çok saçma.Biraz daha zaman kazandırıyor ve birkaç farklı özellik olması gayet normal ama dediğim gibi JB olmayan telefonlarıda çöp gibi göstermeyi bırakın madem bu özelliklere sahip olmak istiyorsunuz gidin samsung alın ya da ne biliyim android bir telefon alın.

Ben hiç çöp demedim, ama jailbreak hayattır, hem android hem ios elde edebiliyoruz

Stabilite isee, iphone4 ten bu yana hep jailbreakli kullaniyorum şu an 4s var, yani stabililililte jb ile bozulur demek hangi agza yakisir bilmem

• Jb ile aşırı uygulama ve tweak yüklediğinizde (ki şu an benim telefon ağzına kadar uygulama dolu, yarım gb boş yer var) bir miktar stabilite problemi olması normaldir. Arada bir çöker. Ama sonuçta vazgeçemeyeceğiniz özellikleri kullanıyorsanız bunu doğal karşılamak gerek.

Anladığım kadarıyla sizde çok sık çökme oluyor.

Bunu azaltmak için birkaç ipucu;

- icleaner'la arada bir temizlik yapın,

- mesela ben sbsettings'le home tuşuna basılı tutunca arka plandaki uygulamaların tümünü kapatmaya ayarladım,

- ayrıca yüklediğiniz tweakler büyük ihtimalle çakışıyor, son yüklediğiniz tweak'ten itibaren tek tek kaldırıp bir süre öyle kullanın, bu şekilde deneyerek çakışan ve çökmeye yol açan tweak'ten kurtulmuş olursunuz.

- Aynı işi yapan tweak'ler yerine münkün olduğu kadar çok özelliği olan 1 tek tweak yükleyin, çakışmaları ve çökmeleri önlersiniz.

Tabiki bunlar stabiliteyi jb'sizmiş gibi kusursuz yapmaz ama daha kararlı bir sisteminiz olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.