Şimdi Ara

IOS mobil geliştirici ekibi için Şartname

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanım dersimin ödevi için teknik şartname hazırlamam gerekiyor. Şartnameyi ios mobil uygulama geliştiren bir ekip için yazacağım. Eğer programcı arkadaşlar varsa ,özellikle mobil uygulama geliştiren, fikirlerini bekliyorum.
    Küçük bir start up şeklinde olacak bu ekibin yapacağı işler genelde küçük çaplı şirketler için uygulama geliştirmek olabilir.

Benim sorum ise böyle makul bir ekipte ortalama kaç kişi çalışır ve kim ne işten sorumlu olur? Örneğin backendci ve frontendci gibi.

Ortlama ne güçte bir Mac kullanmaları gerekir? Kimin ekran kartının güçlü olmasına daha çok ihtiyacı vardır gibi...

• up
  • Herhangi bir uygulamanın şartnamesi biraz değiştirip kopyalayın.Nasıl olsa kimse okumuyor onları.
  • hocam bakındım ama aradığım şeyi bulamadım.
  • xcode kullanılacak, cross platform kullanılmayacak ya da kullanılacaksa hangi platformlar olabilir? developer hesabını nasıl ve kimin oluşturacağı, yayının nereden yapılacağı? desteğin ne kadar süreceği ve hangi alanları kapsayacağı, socket, background process, web services vs... izin verdiğiniz api'lar ve iletişim protokolleri falan filan işte. projenin ne olduğu bilinirse daha da genişletilebilir.
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.