İphone 13 Pro max ekibi , memnun mu 15.0.1 den arkadaşlar. Güncellemedim henüz. |
Bildirim
İphone 13 Pro max ekibi , memnun mu 15.0.1 den arkadaşlar. Güncellemedim henüz. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
paradan tasarruf edicem diye ne oldugu belirsiz batarya kullanmayın buna son zamanlarda çok övülen marka da dahil isim vermiyorum her zaman orjinal batarya taktirin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üstte yazdım Sistem Verileri ile ilgili sıkıntıyı yazdım. 13 Pro Max kullanıyorum. Siz de kontrol edin derim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 11 Ekim 2021; 14:20:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Ekim 2021; 14:49:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evet bugün sabah 2 kere aradılar ve şu an için beklemem gerektiğini söylediler. En son 78gb gördüm 😂 Hayırlısı bakalım… Birde eski sayfalarda okudum ama 15.0.1’de düzeldi yazmışsınız. Ondan tekrar yazdım. 15.0.1 olmasına rağmen aynı durum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 11 Ekim 2021; 15:16:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5.79 GB.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 11 Ekim 2021; 19:55:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İPSW.ME düşmüş bile hocam siz deyince baktımda. |
Hocam 15.0.2 geçilmeli mi şuan? |