Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.139
Cevap
106
Favori
491.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden böyle dediniz hocam ? IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mekmaster M kullanıcısına yanıt
    IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bir tek bana oluyor sanıyordum çevremde bu mesajları alan bir kisi bile yok bana sürekli geliyor.

Bide bazılarında ücret birimi liret yazıyor nedir anlamadım çeviri mi yapmıslar :))

• Mystical23 M kullanıcısına yanıt
    Bana da sürekli geliyor nedenini hiç bilmiyorum

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    Detaylı yanıtınız için çok teşekkür ediyorum hocam, tam da artık sabırlar taşmak üzereyken sonunda gelmiş 15.6, hemen iTunes'tan yükleyeceğim. 15.5 benim düz iPhone 13'teki ilk sürümüm olduğu için karşılaştırma yapamıyorum ama sanki biraz beklentinin altında performans vardı genel olarak. iOS 14'ten sonra çok hayal kırıklığına uğrattı Apple, şu gelişmeleri görmek sevindirici.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lxde kullanıcısına yanıt

iphone 15.3 ile başlayıp 15.4’e kadar pil boşaltma yani battery drain sorunu vardı. 15.4.1 yayınlanarak bu sorun çözülmüştü. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 21 Temmuz 2022; 6:23:36 >
  • iPhone 11 15.5 kullanıyordum, iOS 15.6 yükledim. İlk izlenimlerim şarjı daha iyi gidiyor.

• SE 2020 ile an itibari ile 15.6’ya geçiş yapacağım inşallah.

• Amazon'un bu meseleden haberi var mı?

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Kansız serefsizler bir de bunlar çıktı basımıza. Bana da çok geliyor bu mesajlar.

• SeneCa61 kullanıcısına yanıt
    Sorun çözülmüş durumda.iTunes proframını kaldırmanıza gerek yok …

• Adamlar işibiliyor .SMS olayı dolandırıcılıkta riskli bir SMS ücreti ödüyorlar. imessage hem ücretsiz hemde onlar için güvenli.Apple kişisel koruma politikası sıkı.Resmî kuruma şikayet yapsanız bile paylaşmaz.Türkiye’den Apple resmî şikayet yapıp kim atıyor ögrenmek imkansız gibi …

• İOS 15.6 yeni yayınlandığı için sürüm güncellemelerinde arka planda indexleme yapacaktır.Sağlıklı bir pil performansı yorumu için 48 saat gibi bir süre geçmeli.Sabırlı olup beklenmeli …

• Birkaç senedir hem iPhone hem de MacBook kullanıyorum. Çıkan her güncellemeyi ilk günden yükledim. Hiçbir cihazımda bir önceki sürüme göre belirgin performans kaybı veya yükselişi, pil ömründe belirgin bir uzama veya kısalma, cihazların sıcaklık seviyesinde belirgin bir fark görmedim. O nedenle yeni bir güncelleme çıktığında güncelleme yapıp yapmama konusunda kararsızlık yaşayanları veya çok eski sürümleri kullananları hiç anlayamıyorum. Bu arada, hiçbir cihazımda beta sürümleri kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F9E4C65F7 -- 21 Temmuz 2022; 12:51:45 >
  • iPhone 7 Plus kullanıcısıyım hala iOS 15.6 bende gözükmüyor nedenini bilen var mı acaba???

• Kendim de hesapladım ekran açık ve kapalı doğru gösteriyor.
    Pil sağlığı 97 de 12 pro max için bugün temiz kurulum yaptım 14.8 den şimdilik bir sıkıntı yok gibi gayet akıcı ve keyifli bakalım yazarım 2,3 gün sonra tekrar.

Dipnot; İcloud drive açık unutmuşum batarya onun da negatif etkisi olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUNCH -- 21 Temmuz 2022; 22:2:38 >

• nct96 kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 plus için ios 15.6 güncellemesi bulunuyor.Beta 15.6 ( RC ) yüklü ise gelmez.Güncel olarak 15.6 görünür.

• iPhone 12 için kurmayı düşünüyorum. Umarım pil optimizasyonu iyileşmiştir. iTunes üzerinden kurulum yapmanın bir artısı var mı ilk iOS cihazım olduğu için pek hakim değilim.

• Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt

iOS 15 Betalara hiç buluşmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nct96 -- 21 Temmuz 2022; 20:1:37 >
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.