Bana gayet normal geldi kullanım. Benim safari 1 ayda 16,4gb harcamış. Eğer kullanımı daha da düşürmek istiyorsanız düşük veri modunu aktif edin. |
Bildirim
Bana gayet normal geldi kullanım. Benim safari 1 ayda 16,4gb harcamış. Eğer kullanımı daha da düşürmek istiyorsanız düşük veri modunu aktif edin. |
Hocam yani chrome üzerinde 2-3 foruma giriyorum o kadar sık da değil. Çok görselli şeyler yok sadece yazı okuyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 25 Haziran 2022; 18:22:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Google Earth cihazıma nasıl kurabilirim ? Bölge değiştirme yöntemlerini denedim ancak işe yaramadı store a girdiğimde bu bölgede kullanılmıyor bu store tarzı bir uyarı alıyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Temmuz 2022; 1:29:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Temmuz 2022; 1:35:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Temmuz 2022; 15:53:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |