< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Ağustos 2021; 10:51:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Ağustos 2021; 10:51:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Ağustos 2021; 11:11:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beta 5 de whatsapp da fotoğraflardan albümleri artık görebiliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim bu beta sürecinde takip ettiğim kadarıyla bir gün sonra veriyorlar yaklaşık, maksat konuda 1-2 mesaj olsun diye yazmıştım zaten ve teşekkür ediyorum cevaplar için. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrlxs -- 13 Ağustos 2021; 16:41:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 26 Ağustos 2021; 1:29:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Benim gibi car play kullanan arkadaşlar asla yüklemesinler yoksa sinirden kaza bile yapabilirsiniz. bir daha asla beta meta yüklemem |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende 11 promax ile carplay kullanıyorum sorun yok. Sizin cihaz nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |