Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
80
Favori
551.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şimdi dikkatimi çekti benimde. Neden böyle ? İphone 11 için geri mi çekildi güncelleme ?

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir hata çıktı herhalde hocam. Belkide önemli bir hata 11’ler için. Sağolun arkadaşım sazan gibi atlayacaktı 11 sahibi uyardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yurtbeyi

Hocam demek istedigim suydu aslında, ios 15 güncellemesi 6s ve 7 serisine gelmez diye düşünüyorum
    6s ve ilk seri iphone se güncelleme kesilecek, ios 15’i iphone 7 ve 8 serileri alacak. Bu kesin gibi bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fytos kullanıcısına yanıt
    yok olmuyor beta 14 yüklü olduğundan hata veriyor gibi itunes de deniyorum güncel sürüm diyor
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi 15’i kesin alır 7
    ve 7 Plus ama düz İPhone 7 belki İOS 16’yı almaz ama 7 Plus alır gibime geliyor. Hem rami 3 GB hem de İPad 7 ile aynı donanıma sahip. İPad 7 dediğimiz cihaz da geçen sene çıktı İPadOs 13 ile o yüzden 7 Plus biraz torpilli gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickadam -- 16 Eylül 2020; 23:54:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pislickadam

7 Plus kullanıyorsanız dert etmeyin ayrıca hocam. 3 GB Ram var o cihazda. İOS 16’yı bile görür. Düz 7’ler görmez 16’yı çünkü 2 GB Ram’i var.
    İphone 7 ye vermeyip 7 plus’a verme gibi bir durum çok zor. Örneği de yok geçmişte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 14 iphonese 1.nesilde deneyen bilgi versin hız batarya durumu

• iPhone 11 3 dk sürdü indirmesi, hazırlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 16 Eylül 2020; 23:55:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    iPhone 3GS: OTA
    iPhone 6: OTA
    iPhone SE2: OTA

Hiçbir problem yaşamadım. Bence o biraz psikolojik.

• Söylenene göre "bricked" raporları gelmiş. Hemen geri çekmişler. Başka önemli sorunlar da olabilir. 11'e özel sürüm yayınlayacaklarını sanmıyorum. yarın öbür gün 14.0.1 gelirse şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fytos

arkadaşlar bende güncelleme indi yükleyip deneyimlerimi paylaşacağım
    ne kadar yer kapladı hocam
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Düz 7’ler 2 GB Ram’den ötürü biraz dezavantajlı o yüzden dedim. Ama 7 Plus 2 güncelleme daha kaldırır o yüzden 7’de alırsa süper olur tarihe geçer 7 serisi.

• Bu ne demek hocam? Tam anlamadim

• Su an bende var gorunuyor ama ne yapmaliyim?

• Beta sürümüne kayıt olanlar profillerden beta sürümü kaldırsınlar güncelleme hemen geliyor bana şimdi öyle oldu

• Şu sürümü bir adam akıllı çıkaramadılar zaten bu yıl. Korkuyorum şu an DFU attım X’e kurulumu kaldı. İnşallah bir şey olmaz. 14.0.1 gelmeli ama acil hatalar için.

• Peki ben nasıl iPhone 11 pro MAX kurabildim?

• indir mede hızlı idi ama hazırlanıyorda kaldık bakalım yenesil se kullanıyom bakalım bir. yükleyelim
  • Ne diyorsun ? iPhone 7 Plus ile 7 arasındaki RAM fazladan kamera için spddr3x ramlar işlemciye neredeyse faydasız , antutu puanına bak gidip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir ger çekilme göremedim iPhone 11 için. Telefondan çok yavaş indiği için MacBook’tan deneyeyim dedim. MacBook Finder 3 dakika süre verdi hızlıca iniyor

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.