Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
80
Favori
551.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 14 ile beta 3 ve 6’yı deneyimledim. Şahsen hız ve batarya performansı olarak iOS 13.6.1 daha kulanılır gelmişti. Ancak iOS 13.7 için bir şey diyemem. Bir de son betalardan çoğunluk memnun, yarın muhtemelen GM sürümü yayınlanacaktır karar vermemiz için bir haftalık ekstra süre olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beta 8 sorunsuz bir deneyim yaşatıyor. Iphone X ile çok memnunum 👍🏼

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Yükleyip kullanmayı aşırı derecede istiyorum. Bir yandan korkum var betalara karşı, AMD sağ olsun

• Iki firmadanda memnunum Beta gayet iyi rahatlikla kur AMD den dahada memnunum
  • airpods pro'ya guncelleme geldi bugun. Ios 14 ile gelecek spatial audio ozelligi artik airpods pro'da aktif oldu.(Ios 14 lu iphoneda gorebilirsiniz) Buyuk bir ihtimal yarin GM surumu gelecek. 1 hafta sonra asil surum.zaten bu son beta. Beta 8 yazilim surumu a ile bitiyor. beta 9 gelmeyecegini dusunuyorum. yazilim surumu a ile biten son surum oluyor. Covid'den dolayi sureyi uzatirlarsa bilemem.
  • Yarını bekleyin ve gönül rahatlığıyla yükleyip kullanın 😊

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    En az bir haftası daha var

• Öyle demeyin ama bi GM yakışır 😊

• Haber doğruysa 12 başka bahara kaldı

onedio
    Apple'ın 15 Eylül'de Hangi Ürünleri Tanıtacağı Belli Oldu! Listede iPhone 12 Var mı?
    https://onedio.com/haber/apple-in-15-eylul-de-hangi-urunleri-tanitacagi-belli-oldu-listede-iphone-12-var-mi-920329

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İPhone 12’i “One More Thing” diye tanıtacaklar yazın bunu bir kenara

• İos 14 bugün gelirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pislickadam

İPhone 12’i “One More Thing” diye tanıtacaklar yazın bunu bir kenara
    Aska öyle bişi olmaz

One more thing etiketi hep beklenmedik süpriz bişiler tanıtırken kullanılıyor apple watch vs gibi

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Hayır ufak birkaç değişiklik ile 14 beta 8 yedeğini dün akşam 13.7 ye kurarak sorunsuz döndüm. 14 beta 8 de yedek aldım sonra yedek dosyasında birkaç değişiklik yapıyorsunuz ve bu yedeği 13.7 de kullanabilirsiniz.
    1- Başlat -> Çalıştır > %appdata%
    2- Apple Computer -> MobileSync -> Backup
    3- En son aldığın yedeğe gir
    4- En altta Info.plist dosyasını Not defteriyle aç
    5- Ctrl+F ile Build yaz arat yanındaki sürüm numarasını 13.7'nin sürüm numrasıyla değiştir. 17H35 yazılacak
    6- Ctrl+F ile Product yaz arat 14 yazan yeri 13.7 yap kapat ve kaydet.

Telefonu bağla ve yedeğini geri yükle

• İPhone beklenmedik bişey değil ki boyle bir ifade kullansınlar. One more thing için gercekten normalde beklenmedik birsey için yapıyorlar. Normalde bu etkinliğin ana oyuncusu zaten iPhone. Bence iPhone’lar tanıtılacak ama muhtemelen piyasaya çıkışı eskiye nazaran biraz uzun olacaktır. Apple bu etkinliği sadece watch ve iPad tanıtmak için yapmaz ki iPad gelip gelmeyeceğine net değil. Bahsi geçen diğer yan ürünler air tags airpods stuido ve homepod. Yani iPhone’ları cıkart bu etkinlik cok hava civa kalır :)

• eorenc kullanıcısına yanıt
    Ben bu kadar detay bilmiyordum ama normal şartlarda benim söylediğim gibi. Söylemeniz iyi oldu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Tamam işte millet tanıtılmayacak diyor Apple ters köşe yapabilir ayrıca zamanında İPhone X “One More Thing” diye tanıtıldı.

• Hadi "One more thing" olarak AirTags tanitacaklar desen okeyde, iPhone neden "OMT" olsun?! Zaten bilindik ve tanindik bir sey. Asiri bi tasarim degisikligi yok neticede! Galiba anlamini yanlis anlamissin sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 15 Eylül 2020; 12:21:16 >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Çünkü önceden oldu. İPhone X tanıtılmayacak derken One More Thing deyip tanıttılar. Apple heyecanı artırmak için yapabilir diyorum.

• Bence de yapabilir, çünkü zamanda çıkması muhtemel ürünlerde bunu yapmaya çok uygun. Uzun zamandır bir türlü tanıtılamayan Airpower için apple işlemcili macbook içinde diyebilir. Virüs sürecinden dolayı çoğu basın-yayın 12 ler çıkmayacak derken “one more thing” deyip tanıtabilir. Çünkü çıkamayabileceği söylenmekte. Ama şayet olursa apple işlemcili macbook için bunu demek daha yerinde olacaktır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-889CEC356

İos 14 bugün gelirmi?
    gelmesi lazım. bende bekliyorum. 8-9 gibi salıyorlar genelde.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.