Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
588.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakmayın alt paragrafı 6s i baz alarak söyledim, eklemeyi unutmuşum.
    Bence 6s için en başarılı sürüm Ios 9 du. .

Ama Ios 6 konusunda haklısınız çok hızlı olsada sadece temel ihtiyaçları karşılayan hiçbir ekstrası olmayan bir sürümdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 23 Mart 2020; 15:23:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 12.3 teyim ondan öncede 11.2 den geçmiştim öyle zırt pırt telefon güncelleyen birisi değilim. Zaten 11 den 12 ye geçince pil performansında bariz azalma gördüm. İos 13 özelliklerine bakıyorum bir kaç özellik çekici geliyor ama onun haricinde geçmeyi düşünmüyorum

• FenderS kullanıcısına yanıt
    Valla bekliyoruz 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beklemedeyiz..güncelleme bahanesiyle bi güzel sıfırlayalım toplasın kendini. En çok bunun için bekliyorum..😂

• bugün 13.4 vakti.
    13'ün en iyi sürümü olacağını düşünüyorum.
    kaçırmayın derim..
  • sostoyevski kullanıcısına yanıt
    çok iddialı cümleler :))
  • iPhone 6s kullanıyorum. iOS 13.4 güncellemesi bana gelmedi. Acaba güncelleme ertelendi mi? Ya da şöyle sorayım güncellemeyi alanlar oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-751620F32

iPhone 6s kullanıyorum. iOS 13.4 güncellemesi bana gelmedi. Acaba güncelleme ertelendi mi? Ya da şöyle sorayım güncellemeyi alanlar oldu mu?
    saat akşam 8 de deneyin

• Telefon inanılmaz saçmalamaya başladı. Güncelleme bahanesiyle dfu ile temizleyeyim.

Engellediğim numara beni rahatça arayabiliyor. Soruna bakar mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Benim telefon dün akşam 17 tane video cekmis masada dururken. 10 15 saniyelik videolar neden cekmis onu anlamadım tek bir uzun video cekse anlayacağımda bunu anlamadim. Bilgisayardan gelen seslerden açtı heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmt4991

Benim telefon dün akşam 17 tane video cekmis masada dururken. 10 15 saniyelik videolar neden cekmis onu anlamadım tek bir uzun video cekse anlayacağımda bunu anlamadim. Bilgisayardan gelen seslerden açtı heralde.
    Sorunlara bak, çin’in en ücra koronalı köprü altı custom romlu androidlerinde böyle sorunlara hiç denk gelemezsiniz

Bilgisayardan gelen seslerden nasıl açıyor onu anlamadım. Hey siri video çek filan mı dediler izlediğiniz videoda?

• Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    Aynen benim telefonda bunun gibi saçma şeyler yapıyor. Mesela youtube da video izlerken yada bilgisayardan izlerken kendiliğinden siri açılıyor nedense ve dün bende gördüm 2 3 tane fotoğraf çekmiş komple siyah bir fotoğraf.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Yok hiç konuşmadım nasıl oldu anlamış değilim açıkçası. Telefonu elime aldım bakmak için baktım video çekiyor. Durdurdum sileyim dedim hemen kameradan fotoğraflara sildim bir daha var 2 3 sildim devam ediyor. Fotoğraflar uygulamasına girdim baktım video dolu toptan sildim bende. Telefonu bi kapatıp açtım henüz bir daha yapmadı bakalım. Bir de arada ekran bildirim gelmeden açılıyor masaya ekran üste bakacak şekilde koyduğumda farkettim. Bakıyorum bildirim yok ama acilmiş. Koronadan benim telefonda delirdi gibi.
    Edit: Yabancı dizi izlerken oldu bu olay ordan bazı kelimeleri mi yakaladı acaba ama video cek gibi bir kelime geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmt4991 -- 24 Mart 2020; 17:11:33 >
    Ekran açılması bendede oluyor aynı bildirim gelmiş gibi ekran açılıyor. Youtubeda bir çok kez telefon restart yaptı. Telefon masada dururken kendiliğinden siri açılıp konuşulan kelimeyi algılıyor kendi kendine bazen telefon takılıyor falan son 1 aydır oluyor bu söylediklerim 13.4 çıksa artık

• Evet Siri bende de Siri açılıyordu arada dün de herhalde açıldı ve video cek mi anladı ne yaptıysa artık kafasına göre takılmış. 17 video çekmesini ise anlamadım mantigini 17 kez yanlışlikla video cek diye anlayamaz heralde. Hey Siri yi kapatmak lazım bunun için. Ben açık tutuyorum belki bir gün lazım olabilir diye ama sapıtıyor böyle. Akşam bir sifirlayim telefonu olmazsa yedek yüklemeyip yeni cihaz gibi yapmak lazım ama uğraştırıyor o da. İcloud yedek yüklemesi daha kolay.
    Edit: Bu aralar klavye düzeltmeleri de sacmaliyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmt4991 -- 24 Mart 2020; 18:22:4 >
    Klavye düzeltmelerini bilmiyorum kullanmıyorum kapalı bende. Akşam güncelleme gelince dfu modda sıfırdan temiz kurulum yaparım yedek yüklemeden sorun çözülür büyük ihtimal. Yıllardır iphone kullanırım böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım. Bende diyordum acaba benim home butonu mu bozuldu kendi kendine basılı kalıyorda siri açılıyor diye şüpheleniyordum.

• Ben de bir temizleyeceğim bugün düzelir ins.

• Son 5 dk. Umarım telefonları birazcık adam eden bir güncelleme olur.

• 20 mi 21 mi yayın saati 13.4 için?

• saat 21:00 olarak açıklandı

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.