Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
589.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geldi. iTunes'a henüz gelmedi. Pil konusunda umarım yararlı bir sürüm olur.
  • iPhone’u seviyorum. İyi yada kötü de olsa güncelleme, insanı iyi hissettiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu arka plandaki kapanma olayını çözmüşlerdir umarım bir ara düzelmişti son sürümde gene sorunlu az önce güncelleme indiriyorken whatsapp girdim sonra geri ayarlara döndüm ayarlar baştan açıldı güncelleme ekranı kapanmış bu kadar kısa sürede bile kapatıyor arka planda uygulamaları inşallah düzelmiştir yüklüyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

iPhone’u seviyorum. İyi yada kötü de olsa güncelleme, insanı iyi hissettiriyor
    Yıllar önceki cihaza, ürüne bile destek sağlıyorlar. And*oid ya da S*msung gibi değiller. (Apple karşıtları gelmeden dağılalım hocam.
  • Denekleyin de ona göre güncelleriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İniyor... Son zamanlarda her yeni sürümü "daha kötü ne olabilir ki?" düşüncesi ile hiç düşünmeden yüklüyorum. Sonuç hep hüsran. :)

• yükledim, ilk iş memojileri kapattım gerisine zamanla bakacağız.
  • bende yukledim

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

yükledim, ilk iş memojileri kapattım gerisine zamanla bakacağız.
    İlk sürümlerine nazaran kendini gizliyordu. Fakat kapatma seçeneği gelince tam oldu.
  • cihazım 11 pro max ilk farkettiğim yenilik cihazda bir hızlanma var.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Turkcell hattım bende ilk defa ios 13 te yaşadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 plus’a yükledim ve telefon aleni daha serileşti. Force touch menüsü açarken animasyon takılıyordu şuan yağ gibi. Uzun süre beklenecek bir sürüm olmuş. Sıkıntı yok yükleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 11 Aralık 2019; 17:49:5 >
  • bsliali kullanıcısına yanıt
    Sırf arkaplan kapanması yüzünden 13.1.3 sürümünde kalıyorum hocam. Gayette memnunum hiçbir sıkıntım yok 😅 umarım yeni çıkan sürümlerde düzeltilir.

klavye kısmında en altta olması lazım

Denetim merkezi kasmasın takılmasın yeter :)

• Memojiyi kapatmak isteyen arkadaşlar klavyedeki emoji işaretinin üzerine uzun dokunup çıkan seçenekte “klavye ayarları” na dokunun. Aşağıda paylaştığım ekran çıkacaktır ve en alttaki seçeneği inaktif edin.
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

• quote:

Orijinalden alıntı: SEİCO

klavye kısmında en altta olması lazım
    Hallettim hocam sağolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: semih54gs

Denetim merkezi kasmasın takılmasın yeter :)
    Yok takılmıyor :) animasyonlar baya akıcı olmuş sonunda. Toparlamaya başladılar sürümü.

• Sunuculardaki yoğunluktan ötürü anca indirip kurabildim. Denetim merkezindeki işk açılışta takılma sorunu iPhone 7 Plus cihazımda halen devam ediyor.

Onun haricinde bir problem görünmüyor. Maillerdeki “maile basılı tutup ilet dediğinizde uygulamanın kapanması problemi” çözülmüş.

Memojileri kapatma seçeneğini iPhone açılır açılmaz aktif ettim. Tutmadı bu animoji, memoji olayı.

Ekran Süresi sekmesine “çocuk kilidi” tarzında yeni bir ayar gelmiş. Tarafımca kullanılmaz. Sizi bilmem.

Psikolojik mi yoksa gerçekten öyle mi bilmiyorum ama bir serilik söz konusu. Menü geçişleri ve uygulama açılışları gayet iyi.

Son olarak bir sorum olacak. Cihaza ne sıklıkla ram temizliği yapmam gerekir. Sık sık veya nadiren yaptığımda neler olur bilgilendirir misiniz? Cihaz iPhone 7 Plus 32GB

• Şuan olumlu görumuyo ama 1-2 güne kalmaz yeni sürüm bekliyenler olucak şikayetler cogalicaktir sabirsizlikla bekliyorum:))

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.