Şimdi Ara

iOS için geliştirdiğim ödeme hatırlatma uygulaması – kredi kartı, abonelik, kredi takibi (Paynify)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son birkaç aydır kendi kullanımım için geliştirdiğim bir uygulamayı App Store’a koydum, belki benzer ihtiyacı olan olur diye burada da paylaşmak istedim.

Uygulamanın adı Paynify. Temel olarak, kredi kartı, kredi ve abonelik ödemelerini tek bir yerden takip etmeye yarıyor.

Asıl farkı şu:

• Kartın son ödeme günü hafta sonuna ya da resmi tatil gününe denk gelirse, otomatik olarak bir sonraki iş gününü hesaplayıp o gün için hatırlatma yapıyor.
    • Bildirim gönderiyor, istersen takvime de ekliyor.

Yani “Bu ay son ödeme günü 30 Ağustos’a geldi, o tatil” gibi durumlarda “ertesi iş günü 1 Eylül” diye sana hatırlatıyor.

Uygulama tamamen ücretsiz, üyelik yok. SwiftUI ile geliştirdim, tasarımı sade.

App Store linki:

🔗

İlk versiyon, o yüzden yorum, öneri, eleştiri her şey açık. Özellikle “şunu da eklesen güzel olurdu” gibi geri bildirimlere çok açığım 🙏

Umarım faydalı olur, kullanan olursa deneyimlerini çok merak ederim.

Teşekkürler!

Birden fazla kredi kartı olup da son ödeme tarihlerini her seferinde unutanlar için güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Günlük faizde parayı işletirken son ödeme tarihlerini geçirmeyelim diye. Ücretsiz ve sadece alt kısımda reklam banneri var. O yüzden sıcak fırsatlar konusunda yer alabilir diye düşündüm. Malesef android versiyonu mevcut değil şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomek -- 30 Temmuz 2025; 11:38:25 >

• Yükledim güzel bir uygulamaya benziyor deneyeceğim biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biraz daha bilgi vereyim. ödeme günlerini hem takvime işliyor hem de o gün bildirim geliyor telefona. takvimlerden birine abone olmanız lazım resmi tatilleri bayramları sizin abone olduğunuz takvimden alıyor. ödeme günü geçince bir sonraki ödeme gününü tekrar takvime işleyip günü geçeni takvimden siliyor. sadece uygulamayı bir kere açmanız yeterli tekrar hesap yapabilmesi için.

Abonelik eklerken mesela elektrik faturası eklemek istiyorum, birden fazla elektrik faturası olabiliyor, farklı bankalara verebiliyorum ödemeleri. Alta bölümler açılıp açıklama alanları konabilir isteğe bağlı. Tek sütun yerine oraya da ekstra bilgi yazsak daha iyi olur. Abonelik numarası, hangi bankada olduğu gibi bilgileri de eklemiş olabiliriz böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocya -- 30 Temmuz 2025; 11:47:33 >

teşekkürler geri bildirim için onu da düşünmüştüm aslında ama tek satıra belki yazılır diye de düşündüm. Örneğin Elektrik (Ev) - Vakıfbank Metal gibi. O kısım text tabanlı olduğu için isediğiniz bilgiyi yazabilirsiniz oraya. Ama sizin dediğiniz gibi de yapmaya çalışırım.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.