Selamlar, Son birkaç aydır kendi kullanımım için geliştirdiğim bir uygulamayı App Store’a koydum, belki benzer ihtiyacı olan olur diye burada da paylaşmak istedim. Uygulamanın adı Paynify. Temel olarak, kredi kartı, kredi ve abonelik ödemelerini tek bir yerden takip etmeye yarıyor. Asıl farkı şu:
Yani “Bu ay son ödeme günü 30 Ağustos’a geldi, o tatil” gibi durumlarda “ertesi iş günü 1 Eylül” diye sana hatırlatıyor. Uygulama tamamen ücretsiz, üyelik yok. SwiftUI ile geliştirdim, tasarımı sade. App Store linki: 🔗 İlk versiyon, o yüzden yorum, öneri, eleştiri her şey açık. Özellikle “şunu da eklesen güzel olurdu” gibi geri bildirimlere çok açığım 🙏 Umarım faydalı olur, kullanan olursa deneyimlerini çok merak ederim. Teşekkürler! Birden fazla kredi kartı olup da son ödeme tarihlerini her seferinde unutanlar için güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Günlük faizde parayı işletirken son ödeme tarihlerini geçirmeyelim diye. Ücretsiz ve sadece alt kısımda reklam banneri var. O yüzden sıcak fırsatlar konusunda yer alabilir diye düşündüm. Malesef android versiyonu mevcut değil şimdilik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomek -- 30 Temmuz 2025; 11:38:25 > |