Bildirim
ios flash player ne zaman

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Puffin web browser var flash içerikli siteleri açabilen gezinirken kasar ama video için ayrı bir yer veriyor bu şekilde izlerken kasmıyor. -
peki flash player ne zaman gelicek haberler vardı ama -
Henüz bilmiyorum fakat kullanan biri olarak söylemek gerekirse çok az ihtiyaç oluyor flash'a ve bu şekilde gideriyorum. -
keşke banada lazım olmasa -
quote:
Orijinalden alıntı: gandalf1987
peki flash player ne zaman gelicek haberler vardı ama
uzun bir süre gelmicek.. -
almayın bence, belli ki flash sizin için önemli bir olay.. sıkıntı çekersiniz muhtemelen..
ancak şunu da söylemeliyim ki android tabletler gerçekten kötü durumdalar.. kullanım konusunda çok karışık, iPad gibi akıcı ve güven veren bir ortam yok.. deneyipte alın derim -
flash hiç bir zaman gelmeyecek,hiç bir zaman usb girişi olmayacak ve hiç bir zaman bluetooth dan veri gönderilmeyecek -
bence bluetooth lazım olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
flash hiç bir zaman gelmeyecek,hiç bir zaman usb girişi olmayacak ve hiç bir zaman bluetooth dan veri gönderilmeyecek
Ben de merak ediyordum tüm dandroidciler uyuyor mu diye, hoşgeldin. -
Gelmeyecek, alma... -
quote:
Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu
quote:
flash hiç bir zaman gelmeyecek,hiç bir zaman usb girişi olmayacak ve hiç bir zaman bluetooth dan veri gönderilmeyecek
Ben de merak ediyordum tüm dandroidciler uyuyor mu diye, hoşgeldin.
android fanı değilim,
apple firma politikası olarak o saydıklarımı hiç bir zaman yapmayacak.
arttırılabilir hafıza kartı da eklemeyecekler.
apple alırken bunları bilin de alın. -
cevabı basit; hiç bir zaman. -
quote:
quote:
quote:
android fanı değilim,
apple alırken bunları bilin de alın.
Tamam çok düsük (imkansız değil) ben de biliyorum ama çok karamsar yazmışsınız
-
Flash sart ise blackberry playbook androidden kat kat daha iyi flash performansi veriyor. Bunu goz onunde bukundurun. Ben 2.ci tablet olarak playbook dusunuyorum ipadin yanina -
Android falan iOS un yanında halt etmiş -
quote:
quote:
quote:
quote:
android fanı değilim,
flash, usb, arttırılabilir hafıza kartı, bluetooth dan veri göndermek
apple isterse hepsini koyar, bunları koymak hiç de zor değil, özellikle apple için hiç zor değil
98 yılında mac bilgisayarlar çıkmıştı, hani kasasız bilgisayarlar belki hatırlarsınız, ilk usb girişi o bilgisayarlar da vardı
apple'ın kesinlikle taviz vermediği bir şirket politikası var,açıkçası be bu tutumlarını doğru bulmuyorum ama böyle bir tutumları var ve hiç bir zamanda vazgeçmeyecekler.
örneğin ipad 3 de usb girişi bekliyorsanız beklemeyin, ipad 30 da usb girişi bekliyorsanız beklemeyin
apple'ın bu uygulamaları kimine göre çok doğru kimine göre ise çok yanlış ama kesin bir şey var ki apple bu şekilde çalışmaya devam edecektir.
yani apple flash'ı veya usb girişini istemediği için koymuyor, ve ilerde de koymacak
benim için flash şart, usb girişi şart, arttırılabilir hafıza şart diyorsanız, apple ürünlerini tercih etmeyin
bende ipad 2 var. flash'a şimdiye kadar çok ihtiyaç duymadım açıkcası, usb girişi olsa güzel olurdu tabiki ama usb girişinin yokluğunu çok aramıyorsunuz. ama kesinlikle olsa iyi olurdu.örneğin gider bir harici bellek alırsınız bütün filmleri ona atarsınız, filmleri ipad'e yüklemeden izlersiniz, böyle olsa güzel olurdu, hafıza kartının ise, tabletleri yavaşlattığı söyleniyor.
-
İphone 3GS 4.3.3 kullanıyorum;
face,youtube gibi siteleri sorunsuz açıyor,
canlı tv gibi diğer gerekenleri bir iki uygulama ile halletmişim,
flash aklıma bile gelmiyor... -
adobe'nin 2 tane programı çıktı appstore'da geçenlerde, belki bir sürpriz yaparlar:)) -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
android fanı değilim,
flash, usb, arttırılabilir hafıza kartı, bluetooth dan veri göndermek
apple isterse hepsini koyar, bunları koymak hiç de zor değil, özellikle apple için hiç zor değil
98 yılında mac bilgisayarlar çıkmıştı, hani kasasız bilgisayarlar belki hatırlarsınız, ilk usb girişi o bilgisayarlar da vardı
apple'ın kesinlikle taviz vermediği bir şirket politikası var,açıkçası be bu tutumlarını doğru bulmuyorum ama böyle bir tutumları var ve hiç bir zamanda vazgeçmeyecekler.
örneğin ipad 3 de usb girişi bekliyorsanız beklemeyin, ipad 30 da usb girişi bekliyorsanız beklemeyin
apple'ın bu uygulamaları kimine göre çok doğru kimine göre ise çok yanlış ama kesin bir şey var ki apple bu şekilde çalışmaya devam edecektir.
yani apple flash'ı veya usb girişini istemediği için koymuyor, ve ilerde de koymacak
benim için flash şart, usb girişi şart, arttırılabilir hafıza şart diyorsanız, apple ürünlerini tercih etmeyin
bende ipad 2 var. flash'a şimdiye kadar çok ihtiyaç duymadım açıkcası, usb girişi olsa güzel olurdu tabiki ama usb girişinin yokluğunu çok aramıyorsunuz. ama kesinlikle olsa iyi olurdu.örneğin gider bir harici bellek alırsınız bütün filmleri ona atarsınız, filmleri ipad'e yüklemeden izlersiniz, böyle olsa güzel olurdu, hafıza kartının ise, tabletleri yavaşlattığı söyleniyor.
Ben de Apple'ın bu tutumunu beğenmiyorum ama cihazlarında Bluetooth'la veri aktarımına izin vermemesiyle USB girişi koymamasının nedeni aynı olsa gerek.
Benzer içerikler
- ipad etkin değil itunes"a bağlanın
- ipad pil sağlığı öğrenme
- apple pencil bağlanmıyor
- cellular ne demek
- iphone arabaya bağlayınca ses gelmiyor
- en iyi tablet
- en iyi işlemci sıralaması
- iphone 6 ios 15 yükleme
- ipad pro
- iphone se 4 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X