dijital kamera tavsiye
taşıması kolay, biraz retro ama kaliteli çekim yapabileceğim dijital kamera almak istiyorum. düşündüklerim ise, Canon powershot sx610 hs, kodak pixpro fz55, sony cyber shot shot dsc w800. Asla o kadar olmayacak biliyorum ama fuji x100vi renklerine ve kalitesine yakın istiyorum. genellikle de sokakta çekimler yapacağım. ayrıca lightroom kullanabilirim. fz55 internetteki her fotoğrafı turuncu gibi, sx610 kalitesi tatmin edemedi gibi…kararsız kaldım (ayrıca sx610hs diğerlerinden yaklaşık 2 kat daha pahalı)
İcarefone hesabına ortak
Arkadaşlar androidden iphone wp aktarım için transfer uygulamasını almam gerekti eğer lazım olan varsa birlikte alalım
Android'den IPhone'a WhatsApp'ı aktarabilecek program önerisi
Arkadaşlar merhaba. Samsung S23 cihazımdan iPhone 13e geçiş yaptım. IOS'a taşı uygulamasını kullanarak yaşadığım uygulama içi problemden dolayı WhatsApp hariç tüm dosya ve verilerimi aktardım. Eski cihazıma erişimim devam ediyor. WhatsApp'ı nasıl aktarabilirim? Bunun için uygulamalar var sanırım en uygunu hangisidir?
Herkese merhabalar öncelikle. Samsung S23 cihazımdan formatlanmış ve yeni olan İphone 13 telefonuma ''ios'e aktar'' uygulamasıyla dosya ve verilerimi aktarmaya çalışıyorum. Fakat program içinde telefonları bağlayıp aktarılması istenen kısımları seçtikten sonra sıra Whatsapp sekmesine geliyor. Açıyorum ve başlata tıklıyorum fakat bilinmeyen bir hata oluştu diyerek beni direkt o sekmeden atıyor ve işlem iptal edildi diyor. Asla ilerleme olmuyor bu arada yüzde 1 bile direkt atıyor. İnternette her türlü yabancı forumlarda dahil araştırdım fakat bu sorunu yaşayan hiçbir Allahın kuluna rastlamadım sadece benzerleri var. Bu bir tek bende mi oluyor anlayamadım. Bulduğum kaynaklardaki (pil optimizasyonu kapat, internetin hızlı olsun, uygulama ve yazılım sürümleri güncel olsun gibi) hiçbir işe yaramayan yönergeleri de takip ettim fakat nafile. Sohbet dosyaları bozuk olabilir diye whatsappı yedekledikten sonra silip yeniden kurdum mesajlar da duruyordu fakat yine aktarımda aynı sorun çıktı. İphone olduğu için drive verilerimi de yedeklemede kullanamıyorum ya da üçüncü parti yazılım kullanmam gerekecek ve bunu istemiyorum ayrıca çoğu da ücretli bunların. Bilen birileri var mıdır? Hatanın ekran görüntüsünü ekleyeceğim alta.

Coc Klana Alım Ve Hesap Alım
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 255)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0