Şimdi Ara

iOS Cihazlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

özellikle bölüm yöneticisi ve tüm Administrator arkadaşlar için;

bu bölümün adını artık iOS cihazlar adı altında lütfen değiştirsek dyorum, daha iyi olmaz mı;

Android cihazlar yada Android tabletler adı altında bölümler bulunmakta, bu bölümün adını da "iOS Cihazlar" gibi değiştirelim

nitekim, bu bölüm içinde iPhone, iPad başta olmaz üzere, iPod gibi cihazlarda bu bolumun altında zaten toplanıyor ve hepsinin ortak kullandığı iOS...

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_iOS_devices

• Karşı çıkıp kızmak için gelmedim başlığa ama ios cihazlar zaten apple icin gecerli baska kullanan yok diye biliyorum o yüzden değiştirmeselerde olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios telefonlar ios tabletlet olsun istenir bu seferde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Karşı çıkıp kızmak için gelmedim başlığa ama ios cihazlar zaten apple icin gecerli baska kullanan yok diye biliyorum o yüzden değiştirmeselerde olur bence.

yok canım kızmaya kavga etmeye gerek yok, herkes kendi dusuncesini bir sekilde ifade edebilir, genelleme yapılacak olursa bana gore de en uygunu iOS Cihazlar adı altında toplansa daha iyi olur, ama olmasada birsey olmaz zaten bu zamana kadar bu sekilde takıldık...
  • Apple-iPhone-iPad yerine
    iPhone-iPad-iPod olabilir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

Apple-iPhone-iPad yerine
    iPhone-iPad-iPod olabilir belki

aman normal ipod farklı bölüm olsun da touch yazsan tadından yenmez.

ipod touch kullanıyorum kendimi elinde plastik topuyla mikasa topla maç yapanları izleyen çocuk gibi hissediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.