Merhaba arkadaslar bir suredir actigim bloguma dair fikirlerinizi, elestirilerinizi ala bilirmiyim. Simdiden tesekkurler. Blogu gormek icin tikla
quote:Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak GEliştirilirse iyi olur gibi. Ama neden iki tane haziran var? Gelistirme icin ne gibi onerilerin var hocam ? Sen okucu olsaydin ne gibi yazilar gormek isterdin mesela ? Onlardan biri 2011 Haziran, digeri 2012
Hocam haber başlıklarındaki görsellere daha dikkat edin boyutu uygun kaliteli resimler kullanın tasarım sade ve güzel.
quote:Orijinalden alıntı: The Prodigy Hocam haber başlıklarındaki görsellere daha dikkat edin boyutu uygun kaliteli resimler kullanın tasarım sade ve güzel. Tesekkurler hocam
quote:Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak quote:Orijinalden alıntı: neska quote:Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak GEliştirilirse iyi olur gibi. Ama neden iki tane haziran var? Gelistirme icin ne gibi onerilerin var hocam ? Sen okucu olsaydin ne gibi yazilar gormek isterdin mesela ? Onlardan biri 2011 Haziran, digeri 2012 Mesela başlık tarafı çok sakat. Yani boş. Orayı biraz daha güzelleştir. Bir de beyaz yerine farklı bir renk kullanabilirsin. Tema ile alakali bir durum o.Malesef o bolume bir sey eklemek olmuyor kullandigim tema ile. Renge de gelince sade olsun istedim o yuzden beyazi sectim. Ama daha iyi bir tema buldugum an degisecegim temayi
quote:Orijinalden alıntı: Risk Budur google playe giyorum bağlantı yok tekrar dene hatası veriyor neden acaba biliyon mu hocam Internet baglantisi problemi ola bilir. Ya da Android versiyonunu guncellemen lazimdir belki. Androide pek asina olmadigim icin tam olarak bir bilgi veremiyecem malesef