Bildirim
***iOS Ana Ekran ve Uygulamalarımızı Paylaşalım*** (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Dostum çok sağol.Yolladığın linki okudum sonuna kadar uygulamayıda indirdim deniyicem.Çok teşekkür ettim. -
Teşekkürler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: trancebabe
Dostum çok sağol.Yolladığın linki okudum sonuna kadar uygulamayıda indirdim deniyicem.Çok teşekkür ettim.
Rica ederim. -
rica ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siteye normal yükleyemediğim için kalitesini düşürmek zorunda kaldım arkadaşlar
Tüm sayfaların normal görünümleri için ;
http://i.hizliresim.com/AnWOAL.png
http://i.hizliresim.com/yNgGMj.png
http://i.hizliresim.com/bkmv2Z.png
http://i.hizliresim.com/41Xp8A.png
http://i.hizliresim.com/VPmQXB.png
Bundle : Harika bir haber uygulaması. İstediğiniz yayınları seçip tek uygulama üzerinden hepsine erişiyorsunuz.
CamScanner : Çektiğiniz belge fotoğraflarını pdf formatına dönüştürüyor
QHG , Everpix , Zedge duvar kağıdı uygulamaları.
Müzik notları: Apple'ın harika bir müzik kayıt uygulaması
Puffin ve Aloha çok özel tarayıcılar. Özellikle Alaho üzerinden açtığınız dizi, filmi tek tuşla indirebiliyorsunuz. Aynı zamanda MP3 indirebiliyorsunuz.
Forza: Maçkolik kullananlar o uygulamayı bıraksınlar . iOS'un en iyi futbol takip uygulaması bence
Tureng : Çok iyi bir ing sözlük
Duolingo: Harika bir ingilizce öğrenme ve geliştirme uygulaması . Özellikle ingilizcesi çok zayıf olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
ProCam4: Mağazadaki en iyi 3 kamera uygulamasından biri. Bu uygulamanın diğerlerine göre avantajı verdiğiniz fiyat içinde diğerlerine nazaran çoğu özelliğin açık gelmesi. Kameranın yeteneklerinin sonuna kadar kullanıldığı harika bir uygulama
YouCam Perfect, Candycam, Facetune 2 : Durumuna göre kullandığım birbirinden güzel selfie uygulamaları
Ps Express : Fotoğraflar üzerinde kusurlarını gidermek için çok iyi bir düzenleyici
Photoshop Fix: Yüz için kullandığım yine bir editleme uygulaması
İkinci sayfada insagram uygulamaları ve Aviary var. Aviary ise sivilce gibi şeyleri yok eden en basit kullanımlı uygulama.
Radyo Kulesi : Çok stabil çalışan bir radyo uygulaması tavsiye ederim
Evernote: iPhone'un yetmediği özel notları almamı sağlayan not alma uygulaması
Skitch : Çekdiğiniz fotoğraf üzerine yazı yazarak ve çizim yaparak inanılmaz işlevsel olarak kullandığınız bir uygulama
Smart View : Samsung akıllı tvsi olanlara öneririm. Telefon üzerindeki foto ve videoları tv üzerinde açmanıza yarıyor.
Phone Drive: Pc ile aynı wifi üzerinden dosya transferi yapma uygulaması . Yukarıda bir arkadaşa kullanım rehber linkini paylaştım.
iEczane : Desteklenen şehirlerde nöbetçi eczaneleri ve adreslerini gösteren bir uygulama
Vellum : Yine bir wallpaper uygulaması
Vodafone Yanımda : Bu uygulama üzerinden internet paketinizde sms paketinizde gibi şeyler ne kadar kullandığınız ve geriye ne kadar kaldığını takip ediyorsunuz.
AppZapp : Mağazada indirime giren ücretsiz olan uygulamaları takip etmek için ideal bir uygulama
Penguen: Harika karikatüristlerin birbirinden güzel paylaşımları
A.d.b.l.o.c.k. : Forumda görünsün diye böyle yazdım. Safari için reklam engelleyici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 2 Şubat 2017; 22:43:29 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: deagle100
quote:
Orijinalden alıntı: ___Lawyer___
Siteye normal yükleyemediğim için kalitesini düşürmek zorunda kaldım arkadaşlar
Bundle : Harika bir haber uygulaması. İstediğiniz yayınları seçip tek uygulama üzerinden hepsine erişiyorsunuz.
CamScanner : Çektiğiniz belge fotoğraflarını pdf formatına dönüştürüyor
QHG , Everpix , Zedge duvar kağıdı uygulamaları.
Müzik notları: Apple'ın harika bir müzik kayıt uygulaması
Puffin ve Aloha çok özel tarayıcılar. Özellikle Alaho üzerinden açtığınız dizi, filmi tek tuşla indirebiliyorsunuz. Aynı zamanda MP3 indirebiliyorsunuz.
Forza: Maçkolik kullananlar o uygulamayı bıraksınlar . iOS'un en iyi futbol takip uygulaması bence
Tureng : Çok iyi bir ing sözlük
Duolingo: Harika bir ingilizce öğrenme ve geliştirme uygulaması . Özellikle ingilizcesi çok zayıf olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
ProCam4: Mağazadaki en iyi 3 kamera uygulamasından biri. Bu uygulamanın diğerlerine göre avantajı verdiğiniz fiyat içinde diğerlerine nazaran çoğu özelliğin açık gelmesi. Kameranın yeteneklerinin sonuna kadar kullanıldığı harika bir uygulama
YouCam Perfect, Candycam, Facetune 2 : Durumuna göre kullandığım birbirinden güzel selfie uygulamaları
Ps Express : Fotoğraflar üzerinde kusurlarını gidermek için çok iyi bir düzenleyici
Photoshop Fix: Yüz için kullandığım yine bir editleme uygulaması
İkinci sayfada insagram uygulamaları ve Aviary var. Aviary ise sivilce gibi şeyleri yok eden en basit kullanımlı uygulama.
Radyo Kulesi : Çok stabil çalışan bir radyo uygulaması tavsiye ederim
Evernote: iPhone'un yetmediği özel notları almamı sağlayan not alma uygulaması
Skitch : Çekdiğiniz fotoğraf üzerine yazı yazarak ve çizim yaparak inanılmaz işlevsel olarak kullandığınız bir uygulama
Smart View : Samsung akıllı tvsi olanlara öneririm. Telefon üzerindeki foto ve videoları tv üzerinde açmanıza yarıyor.
Phone Drive: Pc ile aynı wifi üzerinden dosya transferi yapma uygulaması . Yukarıda bir arkadaşa kullanım rehber linkini paylaştım.
iEczane : Desteklenen şehirlerde nöbetçi eczaneleri ve adreslerini gösteren bir uygulama
Vellum : Yine bir wallpaper uygulaması
Vodafone Yanımda : Bu uygulama üzerinden internet paketinizde sms paketinizde gibi şeyler ne kadar kullandığınız ve geriye ne kadar kaldığını takip ediyorsunuz.
AppZapp : Mağazada indirime giren ücretsiz olan uygulamaları takip etmek için ideal bir uygulama
Penguen: Harika karikatüristlerin birbirinden güzel paylaşımları
A.d.b.l.o.c.k. : Forumda görünsün diye böyle yazdım. Safari için reklam engelleyici.
Hocam sizin wallpaperlara hastayım ya. Bunun da orijinalini alabilir miyim :D
Tabi ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunlarda benden
-
Öneldiğim program **** wifi adlı program wifi ağına girdiğiniz kod ile tüm programlarda ve safaride açılır reklamlar dahil tüm reklamları engelliyor
Bunlarda benden olsun.Bu arada Phone drive uygulaması muazzam ötesiymiş satın aldım.Tam istediğim gibi.Ve artık WhatsApp dan direk müzik de yollayabiliyorum.çok teşekkür ettim @Lawyer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ocelot35 -- 2 Şubat 2017; 23:41:15 >
-
-
Size zahmet kilit ekranı var home ekranının resimlerini alabilir miyim yada aldığınız siteyi hatırlıyorsanız linki de verebilir siniz -
Eline sağlık hocam çok faydalı bir yazı olmuş bende bir kaç tane yükledim burdan güzel bir konu oldu -
-
Wallpaper için kullandığım site
-
BeatufulWallpaper yazdığım şekilde.(Simge resmi 7 rakamı ve arkası gökkuşağı şeklinde rengarenk) Çok güzel bir Duvar kağıdı uygulaması kategorili.
Veepee : Kullanımı çok basit ve mutlaka tavsiye ettiğim VPN uygulaması.
GSE IPTV: Ip tv kullananlar için en iyisidir.Ip tv satışı yapanlar apple için bu uygulamayı öneriyor zaten.Kanal listeniz varsa mutlaka bunu kullanın. -
Teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X