Şimdi Ara

***iOS Ana Ekran ve Uygulamalarımızı Paylaşalım*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
230
Cevap
24
Favori
20.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Güzel konu. Faydalı olur inşAllah. Takipteyiz. Duvar kağıtları içinde teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de böyle Diğer sayfa da klasik şeyler var sizdeki gibi. Klasör yapmayı seviyorum daha derli toplu duruyor neyi nerde arayacağım daha kolay oluyor.

***iOS Ana Ekran ve Uygulamalarımızı Paylaşalım***

Edit: Uygulama önerisi yapmak istiyorum. Phone drive. Bilenler bilir, bilmeyenler için açıklayayım. Kullanıcıyı itunes bağımlılığından kurtarıyor bu uygulamadan sonra neredeyse açmadım bile itunes'i. 3 şekilde bilgisayar ile bağlanma yöntemi var ben en çok wifi ile eşleştirme özelliğini kullanıyorum. Aynı wifi ağında olursanız programın içine girip paylaş dediğiniz de size bir ip adresi veriyor. Örneğin '10.2.5.14' gibi. Bu sayıları tarayıcının adres çubuğuna yazdığınızda telefonda ne var ne yok pc ye kolayca aktarabilirsiniz yada bilgisayardan telefona atabilirsiniz. Premium aldım ben 4.5 tl civarında almıştım şuan zam geldi mi bilmiyorum ancak yine de değer parasına. Free sürümünde hem reklam hemde bazen bir şey atarken sınırlamalar getiriyor doğal olarak bende cüzi miktarda olduğu için satın aldım. Başka bilgisayarlara oturunca da itunes ararız ya işte bu uygulama ile ona da gerek yok. Oyun dosyası, exe dosyaları bile taşıyabilirsiniz. Daha fazla uzatmayayım zor bir şey gibi görünebilir çünkü kısaca yaptığım sadece uygulamaya girip paylaş tuşuna basmak başka bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enevre -- 2 Şubat 2017; 16:48:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Chifre

Selamlar. Güzel konu. Faydalı olur inşAllah. Takipteyiz. Duvar kağıtları içinde teşekkürler :)

Rica ederim. Yeni uygulamalar öğrenmek için güzel bir ortam olacağına inanıyorum. Bunu yaparkende ana ekran paylaşımlarıyla konu renklenecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: enevre

Benimki de böyle Diğer sayfa da klasik şeyler var sizdeki gibi. Klasör yapmayı seviyorum daha derli toplu duruyor neyi nerde arayacağım daha kolay oluyor.

Edit: Uygulama önerisi yapmak istiyorum. Phone drive. Bilenler bilir, bilmeyenler için açıklayayım. Kullanıcıyı itunes bağımlılığından kurtarıyor bu uygulamadan sonra neredeyse açmadım bile itunes'i. 3 şekilde bilgisayar ile bağlanma yöntemi var ben en çok wifi ile eşleştirme özelliğini kullanıyorum. Aynı wifi ağında olursanız programın içine girip paylaş dediğiniz de size bir ip adresi veriyor. Örneğin '10.2.5.14' gibi. Bu sayıları tarayıcının adres çubuğuna yazdığınızda telefonda ne var ne yok pc ye kolayca aktarabilirsiniz yada bilgisayardan telefona atabilirsiniz. Premium aldım ben 4.5 tl civarında almıştım şuan zam geldi mi bilmiyorum ancak yine de değer parasına. Free sürümünde hem reklam hemde bazen bir şey atarken sınırlamalar getiriyor doğal olarak bende cüzi miktarda olduğu için satın aldım. Başka bilgisayarlara oturunca da itunes ararız ya işte bu uygulama ile ona da gerek yok. Oyun dosyası, exe dosyaları bile taşıyabilirsiniz. Daha fazla uzatmayayım zor bir şey gibi görünebilir çünkü kısaca yaptığım sadece uygulamaya girip paylaş tuşuna basmak başka bir şey yok.

Eliniza sağlık Phone drive benimde sevdiğim bir uygulama güzel bir rehber olmuş yazdıklarınız teşekkür ederim. Ayrıca Vsco konusunda da buna benzer bir şekilde tanıtırsanız sevinirim. Fotoğraf ve utlity klasörlerinizde güzel uygulamalar var onlarıda kısaca tanıtabilir misiniz daha az bilinenleri kast ediyorum. Benimde indirmeyi düşündüğüm uygulamalar var. Tekrar teşekkürler

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Tabiki yazarım.

Snapseed: Bu google tarafından yapılan fotoğrafçılık uygulaması oldukça güzel indirmeniz gerek bence ince ayar yaptırıyor :)

Vsco: Bu uygulamanın filtreleri güzel ancak biraz daha filtre isterseniz paket halinde 10 tl ücret istiyor açıkçası almadım ben zaten diğerleri de yanında olduğu için fazlasına gerek duymadım. Yine renk, konstrat, gölge ayarı yapılabiliyor. Oldukça sade aslında, programda ne yazı yazma ne emoji ekleme bulunmuyor ben göremedim yani. Filtre ve renklerle uygulama. Kaliteli bir uygulama ancak diğer ücretli filtreleri alınca ortaya daha da güzel sonuçlar çıkar.

Retrica: Bunu açıklamama gerek yok herhalde. :)

Afterflight: Bu uygulama da hoşuma gitmişti. 1 tl ye mi ne almıştım. Snapseed gibi detaylı ayar yaptıran çerçeve, yazı vs. gibi araçlar ekleten bir uygulama. Fiyatı uygun olduğundan aldım aslında dursun bir kenarda dedim :)

Pixelmator: Bu uygulama bildiğiniz mini Photoshop Cs6 programı gibi :) Aynı ordaki gibi katmanlar var kişiyi seçip kesebiliyor sunuz arka plana başka bir şey ekleyebiliyor sunuz. Hatta insan yüzündeki 'ben'ler var ya onları bile siliyor :) Ben alınca memnun kaldım diğerlerine göre daha detaylı kullanması ve kullanması bilince de gerçekten iyi sonuçlar veriyor program.

Speedtest: Kısaca internet hızı ölçmek için.

Testflight: Bu program beta aşamasında ki programlar için kullanılıyor. Dh'nin beta uygulamasını onun sayesinde indiriliyor kurmak lazım yani.

Repost: İnstagram da twitter gibi 'retwitt' olayı varya alıntı yapmak gibi aynısı buda. İstediğiniz bir resmi kendi profilinizde paylaşıyorsunuz.

Türk telekom: Tarifemin takibi için kullanıyorum. En son taahhüt bitince zar zor indirimli bir tarife aldım zorla istedim artık. 1000 dk+1000 sms+ 8 gb 30 tl ye koparttım en azından tarifeyi aşmayalım diye kurdum

Apple destek: Bazen bir sorum olduğundan apple destekten kendimi aratıyorum kolaylık sağlıyor uygulama.

Tiny scanner: Bir kağıdın resmini çekip pdf formatına dönüştürüyor. Yazıcıdan çıktı almasını sağlıyor.

Adblock: Sadece tarayıcı da ki reklamları engelliyor. Uygulama içinde değil yani. Aslında tarayıcıda kileri de pek istediğim gibi engellemedi pek verimli değil. İos da jailbreak yapmadan malesef pek reklamları engelleyemiyoruz. Kurmasanız da olur.

AppZapp: Ara ara girip indirime girmiş yada kısa süreliğine ücretsiz olmuş uygulamalara bakıyorum. Bir kaç kere işime yaradı çoğu zaten dandik şeyler indirime giriyor gerek bile olmuyor indirmeme indirebilirsiniz sizde ara ara yada günde 1 kere bakmanız kafi işinize yarayacak bir uygulama olabilir belki :)

Şimdilik bu kadar yazalım herkese iyi günler,
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: enevre

Tabiki yazarım.

Snapseed: Bu google tarafından yapılan fotoğrafçılık uygulaması oldukça güzel indirmeniz gerek bence ince ayar yaptırıyor :)

Vsco: Bu uygulamanın filtreleri güzel ancak biraz daha filtre isterseniz paket halinde 10 tl ücret istiyor açıkçası almadım ben zaten diğerleri de yanında olduğu için fazlasına gerek duymadım. Yine renk, konstrat, gölge ayarı yapılabiliyor. Oldukça sade aslında, programda ne yazı yazma ne emoji ekleme bulunmuyor ben göremedim yani. Filtre ve renklerle uygulama. Kaliteli bir uygulama ancak diğer ücretli filtreleri alınca ortaya daha da güzel sonuçlar çıkar.

Retrica: Bunu açıklamama gerek yok herhalde. :)

Afterflight: Bu uygulama da hoşuma gitmişti. 1 tl ye mi ne almıştım. Snapseed gibi detaylı ayar yaptıran çerçeve, yazı vs. gibi araçlar ekleten bir uygulama. Fiyatı uygun olduğundan aldım aslında dursun bir kenarda dedim :)

Pixelmator: Bu uygulama bildiğiniz mini Photoshop Cs6 programı gibi :) Aynı ordaki gibi katmanlar var kişiyi seçip kesebiliyor sunuz arka plana başka bir şey ekleyebiliyor sunuz. Hatta insan yüzündeki 'ben'ler var ya onları bile siliyor :) Ben alınca memnun kaldım diğerlerine göre daha detaylı kullanması ve kullanması bilince de gerçekten iyi sonuçlar veriyor program.

Speedtest: Kısaca internet hızı ölçmek için.

Testflight: Bu program beta aşamasında ki programlar için kullanılıyor. Dh'nin beta uygulamasını onun sayesinde indiriliyor kurmak lazım yani.

Repost: İnstagram da twitter gibi 'retwitt' olayı varya alıntı yapmak gibi aynısı buda. İstediğiniz bir resmi kendi profilinizde paylaşıyorsunuz.

Türk telekom: Tarifemin takibi için kullanıyorum. En son taahhüt bitince zar zor indirimli bir tarife aldım zorla istedim artık. 1000 dk+1000 sms+ 8 gb 30 tl ye koparttım en azından tarifeyi aşmayalım diye kurdum

Apple destek: Bazen bir sorum olduğundan apple destekten kendimi aratıyorum kolaylık sağlıyor uygulama.

Tiny scanner: Bir kağıdın resmini çekip pdf formatına dönüştürüyor. Yazıcıdan çıktı almasını sağlıyor.

Adblock: Sadece tarayıcı da ki reklamları engelliyor. Uygulama içinde değil yani. Aslında tarayıcıda kileri de pek istediğim gibi engellemedi pek verimli değil. İos da jailbreak yapmadan malesef pek reklamları engelleyemiyoruz. Kurmasanız da olur.

AppZapp: Ara ara girip indirime girmiş yada kısa süreliğine ücretsiz olmuş uygulamalara bakıyorum. Bir kaç kere işime yaradı çoğu zaten dandik şeyler indirime giriyor gerek bile olmuyor indirmeme indirebilirsiniz sizde ara ara yada günde 1 kere bakmanız kafi işinize yarayacak bir uygulama olabilir belki :)

Şimdilik bu kadar yazalım herkese iyi günler,
    Saygılar.

Elinize sağlık saygılar benden teşekkür ederim konu için faydalı oldu. Yakın zamanda geniş bir fotoğraf rehberi yazacağım.

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah :)
    Yazın tabi bize yardımcı olur oda. Bekliyorum bende takip edeceğim.
  • Cihaz : i7 Plus

Düzen önemlidir bende dosyalama ile daha kolay pratik telefon

Maalesef diğer orta sayfa yüklenmiyor her zaman ki gibi forum sorunlu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsurmeli -- 2 Şubat 2017; 19:47:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sametsurmeli

Cihaz : i7 Plus

Düzen önemlidir bende dosyalama ile daha kolay pratik telefon

Maalesef diğer orta sayfa yüklenmiyor her zaman ki gibi forum sorunlu :)

Sizde de güzel uygulamalar hocam sormak istediğim bir kaç şey var da :)
    Facetune nasıl siz beğendiniz mi uyguluma ücreti şuan benim için çokta kararsız kaldım almakla. Belki indirime girer mi onu da bilmiyorum bekliyorum şimdilik ara ara kampanya yapıyorlardı. Siz ne dersiniz?

Procamera da var onu da kullanıyor musunuz sık sık? Onu da düşündüm de sonradan da kamerayı ben hemen açılması için işimi hemen görsün basim çekim amaçlı kullandığımdan bunu almadım. Bir sürü ayarı var onun manzara fotoğrafı falan çekmeye işe yararda biraz zaman kaybetirir gibi geldiği için vazgeçtim.

Birde şu eğitim ve oyunlar da neler var isimleri merak ettim de :)

Şimdiden teşşekkürler. Güle güle, kazasız belasız kullaın telefonunuzu.

• Ben de paylaşayım. Arka planı buradan aldım paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 2 Şubat 2017; 20:15:17 >

• enevre kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler hep beraber en yeni iOS cihazı kullanalım

Hocam Facetune 2 bu çok aşırı kullanıyorum desem yalan ama selfie çekimlerinde gerçekten ondan iyi iş yapan Türkçe pratik bir uygulama yoktur emin olun.

ProCam da dediğiniz gibi detaylı karmakarışık bir uygulama daha çok sanki profesyonelllere hitap ediyor gibi bende deneme amaçlı indirimden almıştım birgün profesyonel çekim yaparsam diye :) ama cihazda olmalı

Oyunlar ve eğitim aslında daha çoktu sadece bugün sıfırladım malum jb bekleyen biriyim :)

Oyunlar yarış aksiyon fps oyunları

Eğitim İngilizce busuu Duolingo uygulamaları

• sametsurmeli kullanıcısına yanıt
    Hocam daha yeni cihazmış neden jailbreak yapıp orjinalliğini bozuyorsunuz, kıymayın :) Ne için yapıyorsunuz ki hangi ihtiyacınızı karşılamıyor şuan?
    Hocam i5 ten gelen bir alışkanlık jb ayrı birşey gerçekten cihaza tamamen sahip olmak istiyorum sadece :) yoksa cihaz gerçekten olmuş

• sametsurmeli kullanıcısına yanıt
    Bu ücretli uygulamaları ücretsiz indirme gibi bir olay var mı gerçekten de :)
    Hocam o dediğiniz artık jb olmadan da oluyor. Ben TEMA'lardan iTunes zorunluluğunu bitirmekten android özgürlüğünü fazlasıyla iOS a getirme :)

• Selamlar herkese iyi forumlar.Konu çok yararlı olmuş.Burda güzel şeyler paylaşıp birbirimizi bilgilendirebiliriz.Öncelikle tek sıkıntım iTunes.Telefonu bağlayıp her seferinde stres yapıyorum böyle şeylere çok hakim olmama rağmen.1 ay önce müzik atmayı başarmıştım.Lakin geçen gün müzik atamadım telefona ama film atabildim.Phone Drive diye bir uygulamadan bahsetmişsiniz.Sanırım iş görüyor.En büyük sıkıntılarımdan biri,whatsapp dan birine müzik göndericem mesela,pc den webwhatsapp a girip müziği pc üzerinden gönderiyorum komik bir durum aslında.Bu konular hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • buyrun buda benden olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacakmarlborox -- 2 Şubat 2017; 21:14:50 >

• bence en iyisi hiç müzik atmaya girmeyin direk ismini söyleyin dinlesin karşıdaki ha girerim diyorsanızda itunesi pek beceremediğinize göre jaillede aranız yok demektir jailbreak sayesinde whatsapp++ tweak ile müzik atılıyor ancak daha tam uyarlanmadı atılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Ben de paylaşayım. Arka planı buradan aldım paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

Rica ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trancebabe

Selamlar herkese iyi forumlar.Konu çok yararlı olmuş.Burda güzel şeyler paylaşıp birbirimizi bilgilendirebiliriz.Öncelikle tek sıkıntım iTunes.Telefonu bağlayıp her seferinde stres yapıyorum böyle şeylere çok hakim olmama rağmen.1 ay önce müzik atmayı başarmıştım.Lakin geçen gün müzik atamadım telefona ama film atabildim.Phone Drive diye bir uygulamadan bahsetmişsiniz.Sanırım iş görüyor.En büyük sıkıntılarımdan biri,whatsapp dan birine müzik göndericem mesela,pc den webwhatsapp a girip müziği pc üzerinden gönderiyorum komik bir durum aslında.Bu konular hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Phone Drive bu konu için harika bir uygulama
    iPhone ve iPad Türkiye
    Phone Drive - iPhone ve iPad için Dosya Yöneticisi - iPhone ve iPad Türkiye
    http://www.iphoneturkey.com/2012/06/phone-drive-iphone-ve-ipad-icin-dosya-yoneticisi.html
    buradan nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.