Şimdi Ara

ios 9 Yazdığım 3 Sorunu Yaşayan Var mı ? (( iphone 6))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 3 sorunu yaşayan var mı ?
    1) Hoparlörden sadece yüksek sesli bir hışırtı sesi geliyor aşırı derecede rahatsız edici. Yani müzik açsan da video açsan da ses bu şekilde çıkıyor. Telefonu kapatıp açtığında düzeliyor.
    2) Whatsapp'ta klavye kasma sorunu oluyor.
    3) Üst perdeyi çektiğimde bildirimler ekranında gimesi gerek bildirimler sil desem de üzerine dokunup mesaja gitsem de gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MABLC -- 20 Eylül 2015; 12:52:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Sorunu bende yasıyorum hocam. Ahizeden hoparlör patlamış gibi ses cikiyor. Telefon gorusmesi yaparken hoparlörü açtığımda ses bir kısılıyor bir açılıyor. Hatta bu konuda foruma konu da açmıştım ama cevap alamamıştım. ios8.4.1'e geri dondum ama sorun düzelmedi, bende tekrar 9'a yükselttim fakat sorunu ara ara yasamaya devam ediyorum. Bazen kendiliğinden düzeliyor bazen ise yine kendiliğinden bozuluyor. Telefondan kaynaklı olduğunu düşünüyordum lakin siz ve sizin gibi bir kaç kişinin daha bu sorunu yaşadığını ögrendim umarım düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 6 Ekim 2015; 19:44:25 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.