Bildirim
IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) (33. sayfa)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emir
quote:
Orijinalden alıntı: omer_Faruk.
quote:
IOS 7.0.3'ü de kurdum,güncelleyelim
& &
Noldu s4 en iphona geçmişsin
Anneme telefon alacaktık.Benim telefondan istedi.Ben de alma benim s4'ü veririm dedim.Android habire uğraşmak istiyor.Appdroid,root bilmem ne derken telefonla uğraşacak vaktim yok.iPhone'da bir kere ayarladın mı her dakika uğraşmak zorunda kalmıyorum.Biraz da sıkılmıştım.Geri iphone'a döndüm hacım.Jailbreak de çıkaydı iyiydi
Çok beklersin jb yi şubat martta çıkar jb 5s mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok ya 5s'e o kadar para veremem 5'le akıyorum.Benim için 5s'le dişe dokunur bir yenilik gelmedi zaten.6 çıkınca yenileriz @omer_Faruk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 31 Ekim 2013; 14:01:32 > -
quote:
Yok ya 5s'e o kadar para veremem 5'le akıyorum.Benim için 5s'le dişe dokunur bir yenilik gelmedi zaten.6 çıkınca yenileriz @omer_Faruk.
Aynen bende 6 da yenileyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
çok teşekkür ederim kardeşim. -
-
-
-
Pantolonlu kilit ekranını nasıl yaptınız? -
Pantolonlu kilit ekranını nasıl yaptınız? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.
quote:
Ben de 5'den 5s'e geçiyim diyodum. Biliyorum fuzuli gelebilir ama, boşa çıkan 5'i Hanım'a vereceğim. Onunkisi 3GS. Karar veremedim bi türlü 5s alsam mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekdellal
quote:
Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.
quote:
Ben de 5'den 5s'e geçiyim diyodum. Biliyorum fuzuli gelebilir ama, boşa çıkan 5'i Hanım'a vereceğim. Onunkisi 3GS. Karar veremedim bi türlü 5s alsam mı?
biraz bekleyin bence 6 çıksın öyle yenileyin,eşiniz bir süre daha 3gs ile idare etsin,benim de nişanlım 4 kullanıyor,ben 6 alınca ona 5'i vereceğim
-
quote:
Evet canlar burada tema,değişik ikonlar,ya da wallpaper paylaşımı yapalım.Eski konu pek güncel değil o yüzden yeni konu açtım.İlk ekran görüntüsünü ben ekleyim.
& & & & & & &
bildirim çubuğundaki flu özelliği çok iyi ios7 de de var ama bu kadar güzel değil bu daha şeffaf ios7 renkleri bulandırıp flu yapıyor gıcık oluyor
-
ios 6'yı ne kadar özledim bir bilsen hava durumu falan ne bildirim merkezinden kadar güzeldi ya herşeyi değiştirdiler,bildirim merkezine dokunmasalardı bari.android gibi oldu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X