Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.657
Cevap
111
Favori
967.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Giriş
    doğrudur :) bu sebepten ötürü güncellemeleri geç düşüyor demek :) neyse ki aşırı bir sorun yaratmıyor.

bu arada forum da ağırlık mı var? sayfalar aşağı yukarı inmiyor bile. pc'den tablet sürüm açmak zorunda kaldım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran döndürmeyi kilitlediğimde assivetouch yardımıyla döndürüyordum iOS 9 da dönmüyor , şarj olarak aynı bence biraz daha iyi hatta. Mesaj bildirimi geldiğinde bildirimi yukarı atmadan ekranı oynatamıyorum. Siri Türkçe desteği gitmiş birde iOS 9 da. Telefon 5S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tolga164

Temiz kurulum istiyorsan itunes uzerinden geri yukleyi secerek sifirlayabilirsin.

Teşekkür ederim denicem.
  • Aslında kurmamaya kesin kararlıydım ama dün dayanamayıp ios 9 a geçtim, kullandığım cihaz 6 plus, itunes üzerinden kurulumu gerçekleştirdim sonra da fabrika ayarlarına döndürüp icloud yedeğimi kurdum. Günlük kullanıma engel olan bir sorunla karşılaşmadım, özellikler güzel, kullanışlı, şarj güzel fakat şu bir gerçek ki zaman zaman anlık takılmalar yaşanıyor, bu durum da bana iphone kullanıyormuşum gibi hissettirmiyor, 3000 tl' nin üzerinde ödeme yapılıyor bu cihazlara ve bir kere bile takılması benim canımı sıkıyor, eminim birkaç güncellemeyle çözerler. Bazı arkadaşların yaşadığı hoparlör sorunu, klavye takılması vs hiçbir şey yaşamadım. Kısacası şimdilik 8.4.1 ile devam, nasıl olsa ios 9 a geçme şansımız her zaman var. Acele etmeyip, birkaç güncelleme beklemenizi öneririm.
  • iphone 5 ve 8.4.1 geri dönüş

LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...
  • Arkadaşlar Siri konuşmuyor iOS 9da sizde de aynı sorun var mı ses çıkmıyor alıntılatsanız sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Arkadyeviç

Ekran döndürmeyi kilitlediğimde assivetouch yardımıyla döndürüyordum iOS 9 da dönmüyor , şarj olarak aynı bence biraz daha iyi hatta. Mesaj bildirimi geldiğinde bildirimi yukarı atmadan ekranı oynatamıyorum. Siri Türkçe desteği gitmiş birde iOS 9 da. Telefon 5S

Ek olarak fotoğraflar artık herhangi bir yöne atarak kapatılmıyor sadece aşağı.

• Arkadaslar, Telefon rehberinde favoriler bölümünde ki isimler yaninda ki harfleri nasil yok edebilirim? Yani harf derken, resim koyma bölümünü. Resim olmadigi zaman isimlerin ilk bas harfini gösteriyor logonun icersinde.
    Nasil kapatabiliyorum? Bulamadim bi türlü.

• Arkadaşlar ios 9 dan, 8.4.1' e döneceğim fakat ipsw dosyasını seçip yüklemeye başlıyor, telefonda logonun altında bar sonuna kadar doluyor, sonra kurtarma moduna düşüp hata veriyor. Ama aynı şekilde ios 9' u seçip yüklediğim sorunsuz açılıyor telefon. Kısaca ios 9 dan başka sürüm yükleyemiyorum şu anda, yardımcı olabilecek var mı?

iOS9= Power Saving Mode Biraz yavaş ama harika pil ömrü.iPhone 6 Plus kullanıyorum.3G açık pil ömrü için bir önlem almadım.Parlaklık otomatik.Müziğimi de dinledim,biraz oyun oynadım,bol bol internette 3g sörf yaptım,whatsapp kullandım bolca,personal hotspot da kullandım yaklaşık 15 dk falan. 30 saat 12dk bekleme,7 saat 8dk kullanım var ve hala %25 şarjım var.Şimdi uygulamalarımı güncelliyorum.Pili tam bitince yazarım.

Normal modda pek kullanmadım.Kullanınca onu da yazarım.Kendimi kasmadan,siyah-beyazı-hareketi azalt'ı,hiç bir şeyi açmadan bu kadar uzun gitti pil kesinlikle geçmeye değer.

Sadece 4s/5 sahipleri biraz düşünsün ve 9.1'i beklesin.5S/6/Plus sahipleri geçsin bence.

LGBT
    That’s what I am, that’s what I’ll always be
    I don’t wanna be silent ’cause this is my destiny
    That’s what I was, that’s what feels good to me
    And nothing will change me, that’s what I’m meant to be
    NOT an atheist,NOT an ignorant,NOT ill.Proud.
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Is My Destiny

Özetle; (iPhone 6 Plus)

iOS9= Power Saving Mode Biraz yavaş ama harika pil ömrü.iPhone 6 Plus kullanıyorum.3G açık pil ömrü için bir önlem almadım.Parlaklık otomatik.Müziğimi de dinledim,biraz oyun oynadım,bol bol internette 3g sörf yaptım,whatsapp kullandım bolca,personal hotspot da kullandım yaklaşık 15 dk falan. 30 saat 12dk bekleme,7 saat 8dk kullanım var ve hala %25 şarjım var.Şimdi uygulamalarımı güncelliyorum.Pili tam bitince yazarım.

Normal modda pek kullanmadım.Kullanınca onu da yazarım.Kendimi kasmadan,siyah-beyazı-hareketi azalt'ı,hiç bir şeyi açmadan bu kadar uzun gitti pil kesinlikle geçmeye değer.

Sadece 4s/5 sahipleri biraz düşünsün ve 9.1'i beklesin.5S/6/Plus sahipleri geçsin bence.

Uygulama güncellemede hızı nasıl ? Çok yavaş ilerlemiyor bile bende ?

• iPhone5 sahipleri uzak dursun.Sekme değiştirirken telefon bildiğin acı cekiyor.5S için o şekil bir kasma yok gördüğüm kadarıyla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: buferhn

quote:

Orijinalden alıntı: This Is My Destiny

Özetle; (iPhone 6 Plus)

Uygulama güncellemede hızı nasıl ? Çok yavaş ilerlemiyor bile bende ?

Normal.Senin internet hızın ile ilgili olmasın hocam?

LGBT
    That’s what I am, that’s what I’ll always be
    I don’t wanna be silent ’cause this is my destiny
    That’s what I was, that’s what feels good to me
    And nothing will change me, that’s what I’m meant to be
    NOT an atheist,NOT an ignorant,NOT ill.Proud.

• ios 9 kurulu az ocne gunceleme geldı ıos 9 ındırılmeye hazır dıye ne oluyor yawe ip 5 kullanıyorum . dun aksam otadan ios9 yuklemıstım
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.