Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
892.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maxıs

Şarz hissedilir derecede daha kötü 8.2 e göre.

ben 8.1 den doğrudan 8.3 e geçtim ipad minide 8.1 e göre gerileme var
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

3 gün önce eşime 8.2yi yükleyim dedim aynı problem oldu. Ya yükleyemiyor ya da açamıyordu.
    iTunestan yaptım oldu, biraz zaman alıyor ama...

Teşekkürler.

Ben de biraz önce iTunesden güncelledim.

OTA yoğun demek ki. Başlayıp yarıda kalması ilginç gelmişti.
  • şarj durumu çok iyi arkadaşlar, ota üzerinden yaptım dün akşam, cihaz 5s. 3g kapalıydı hep ama hücresel veri 2g açıktı. oyun oynamam whatsapp, safari, telefon görüşmesi yaptım daha çok.
    iOS 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyEfendi7 -- 9 Nisan 2015; 21:07:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi dün gece yaptım. Siri çalışıyordu. Ancak şuan çalışmıyor. Yani benim ne dediğimi anlıyor. Cevap veriyor ama herhangi bir ses alamıyorum. Nedendir acaba ??

• batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Evet taa zamanında küçük yazmışım
    Şimdi düzelttim artık siri adımı büyük harfle yazıyor.

• jubaxx kullanıcısına yanıt
    Çoğunlukla güzel sohbet ediyor,anlamadımı yardımcı olamıyorum diyor ya da nette arıyor dediğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkharin

iPad mini 1 iOS 8.3 yukleyen varmi acaba bir yorum alabilirmiyim

dün akşam yükledim daha öncede yazdığım gibi 8.1 e göre kasılmalar azalmış ancak şarj konusunda gerileme var
  • iphone 5 batterscore uygulaması ios 8.1.2 de 1203 veriyordu ios 8.3 te 1304 skorunu verdi
  • Bir arkadaş 8.3 e jailbreak ne zaman çıkacak diye siri ye sorabilir mi acaba ?
  • o bir sorun degil. o sure telefonu kulaga goturme suresi olarak bilerek yapilmistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeshnda

Kulaklık takılıyken telefon boştayken kulaklığın orta düğmesine uzunca basarak siriyi açabilirsin
    O kulaklıkta çok fonksiyon var.

Orta tuşa iki kere basarak sonraki şarkıya , 3 kere basarak önceki şarkıya falan geçebiliyorsunuz

Teşekkürler deneyeceğim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: obiwanpazzini

iphone 5 batterscore uygulaması ios 8.1.2 de 1203 veriyordu ios 8.3 te 1304 skorunu verdi

Genel bir izlenim sağlayabilir fakat bu yolla çok bişey anlaşılmaz zannımca. Çünkü bi telefonun uçak modundaki pil performansıyla kullanim sırasındaki farkli olabilir.

• Oha
    Çok güzel robotik bir tonda söyledi aşık oldum yaw
    iOS 9 [ANA KONU]

• Arkadaşlar türkçe sirinin son halini 8.1.2 li air 2 ye yükleme ihtimalimiz var mı? Cihaz jailbreakli. Moresiri denedim ama yüklenmiyor. Başka repolarda olabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.3 u 5S e kuran var mi arkadaslar durum nedir ? 7.1.2 den gecmeli mi ?:)

• Arkadaşlar pil tüketimi için 2-3 günden önce yorum yapmak çok yanlıştır.
    Zaten yeni güncelleme gelmiş bazı datalar temizlenmiş bunların oluşması 2-3 gün sürer, ayrıca telefon elinizden düşmüyor ama şarj az gidiyor diyorsunuz.
  • yarın kuracam
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Bende de herkes İsim Soy isim ile yazar. Cep telefonu ise Cep telefonu kısmına evse ev işse iş :D
    Şirketlerişn isimleri şirkete yazılıdır :D

Her şey nizami olacak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infomania -- 9 Nisan 2015; 22:21:37 >
  • Arkadaşlar 8.3'ten sonra storedan uygulama indirirken ilk iki indirişte şifreyi sordu ve seçenekte ben "15 dakika içinde sor"u değil "her zaman sor''u seçtim. Ama şimdi touch ID yi bile sormuyor hemen indiriyor. Ayarlara baktım sorması gerekiyor mevcut ayarlara göre ya da ben mi bişey kaçırıyorum?

• Siri merakımdan güncelledim. Bazı uygulamalar henüz uyumsuz herhalde. Score oynayamıyorum, oyundan atıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.