Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.657
Cevap
111
Favori
968.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Giriş
  • jeli ne zaman çıkıyor beyler bilgisi olan varmı güncelleme falan hikaye tek çıkış jelibreak
    Bir kör kurşuna sitemkar olunur mu.
  • Arkadaşlar Blur adlı yönetici arkadaşımız mesaj ile bilgilendirme yaptı. Konuyla ilgilenebilecek, ortak bir aday arkadaş belirlensin konu devrini gerçekleştirelim dedi.

Bir an önce belirleyelim de konu devri gerçekleşsin. Daha düzenli olsun inşallah konu.

Makale_Helvetia adlı arkadaşımız konuda oldukça aktif. Kendisi de zaten talip olduğunu da belirtmişti. Bence konunun kendisine devredilmesi iyi olacaktır. Sizler ne düşünüyorsunuz hemfikir misiniz ? Başka önereceğiniz isimler var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 10 Mart 2015; 11:33:46 >
  • Arkadaşlar 8.2 de çözemediğim garip bir sorun var, resimde de gördüğünüz gibi son aramalar kısmında -1 yazıyor ve hiçbir kayıt görünmüyor..8.3 e geçiyorum tüm cevapsızlarım listeleniyor, tekrar 8.2 ye döndüğümde durum yine aynı..sebebini ve restore etmeden nasıl çözebileceğimi bilen var mı?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 10 Mart 2015; 12:15:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

https://support.apple.com/tr-tr/HT201559

Arkadaşlar herkes uygundur diyip Blur'u etiketlesin biran önce gerçekleşsin.

Orijinalden alıntı: Vapors

Arkadaşlar Blur adlı yönetici arkadaşımız mesaj ile bilgilendirme yaptı. Konuyla ilgilenebilecek, ortak bir aday arkadaş belirlensin konu devrini gerçekleştirelim dedi.

Bir an önce belirleyelim de konu devri gerçekleşsin. Daha düzenli olsun inşallah konu.

Makale_Helvetia adlı arkadaşımız konuda oldukça aktif. Kendisi de zaten talip olduğunu da belirtmişti. Bence konunun kendisine devredilmesi iyi olacaktır. Sizler ne düşünüyorsunuz hemfikir misiniz ? Başka önereceğiniz isimler var mı ?

Makale_Helvetia arkadaşı tanımıyorum ama konuyla ilgili olduğunu hep görüyorum. Bence konunun arkadaşa devredilmesi uygundur.

• Makale_Helvetia uygundur.

bu arada 8.2 ile yorumumu yapayım..

bataryayı henüz test edemedim. ilk tam şarjda gözlem yapacağım..

iphone'da sıkıntı yok.herşey yerli yerinde :) sadece 1 kere bildirim menüsü aşağı inmedi. takılı kaldı..bir süre sonra düzeldi. 8.1.3 ve 8.1.2 de olmuştu. bunda da tekerrür etti. yazılımsal bir skıntı herhalde sürekli olduğu için şimdilik göze batmıyor denebilir.

ipad'de tek bir sıkıtı var o da facebook uygulamasında.. herhangi birinin profiline girip oradan fotoğraflara girin..ardından ana menüye gelmek için iki kere yukarıdaki geri okuna basın..menü açılacak ancak geri oku yukarıda takılı kalacak..yan bar menüyü kullanabilmek için sayfayı sağa kaydırıp oradan kendi sayfamıza girip tekrar ana sayfaya geçebiliyoruz..herhalde bir sonraki facebook güncellemesinde düzelir diye tahmin ediyorum.

• Makale olsun bencede uygundur guncellensin artik konu zaten ondan baskasi yapamaz bu isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Vapors

Arkadaşlar Blur adlı yönetici arkadaşımız mesaj ile bilgilendirme yaptı. Konuyla ilgilenebilecek, ortak bir aday arkadaş belirlensin konu devrini gerçekleştirelim dedi.

Makale_Helvetia gerek bilgisi gerekse üslubu en iyi konu sahibi olacak kişidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

Arkadaşlar 8.2 de çözemediğim garip bir sorun var, resimde de gördüğünüz gibi son aramalar kısmında -1 yazıyor ve hiçbir kayıt görünmüyor..8.3 e geçiyorum tüm cevapsızlarım listeleniyor, tekrar 8.2 ye döndüğümde durum yine aynı..sebebini ve restore etmeden nasıl çözebileceğimi bilen var mı?..

Aynısı başıma geldi,yedekten geri yükleyince betalarda olmuştu.Arama yaptığın da da son aramalara kaydetmez tek çözümün yeni iphone olarak kurman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 10 Mart 2015; 12:42:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

telefona hard reset atmayı dener misin.

Bu durumda veriler silinecek mi?..

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

siz uygun görüyorsanız seve seve devralırım :) karar yöneticilerin.

bu arada 8.2 ile yorumumu yapayım..

bataryayı henüz test edemedim. ilk tam şarjda gözlem yapacağım..

iphone'da sıkıntı yok.herşey yerli yerinde :) sadece 1 kere bildirim menüsü aşağı inmedi. takılı kaldı..bir süre sonra düzeldi. 8.1.3 ve 8.1.2 de olmuştu. bunda da tekerrür etti. yazılımsal bir skıntı herhalde sürekli olduğu için şimdilik göze batmıyor denebilir.

ipad'de tek bir sıkıtı var o da facebook uygulamasında.. herhangi birinin profiline girip oradan fotoğraflara girin..ardından ana menüye gelmek için iki kere yukarıdaki geri okuna basın..menü açılacak ancak geri oku yukarıda takılı kalacak..yan bar menüyü kullanabilmek için sayfayı sağa kaydırıp oradan kendi sayfamıza girip tekrar ana sayfaya geçebiliyoruz..herhalde bir sonraki facebook güncellemesinde düzelir diye tahmin ediyorum.

Hocam cevaplamada zil sesi çalmaya devam ediyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

telefona hard reset atmayı dener misin.

Bu durumda veriler silinecek mi?..

Silinmemesi lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mach2

Makale_Helvetia uygundur.

Arkadaşlar herkes uygundur diyip Blur'u etiketlesin biran önce gerçekleşsin.

Makale_Helvetia Reisimiz uygundur

Reisimizzz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avtheree -- 10 Mart 2015; 13:11:38 >

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.