Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farukclkk

İOS 7.1 DE 29000 puan alan 5s, ios 8.1 beta 2 de 42000 civarı alıyor.

Nasıl o kadr artış oluyor ya. 13 bin puan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Satıp yeni çıkacak iPad i alasım geliyor. Zaten buna da hangi akla hizmet touch id vs koymamışlar ki

İphone 5s ile ipad airin tanitimi 1 ay arayla yapilmis
    Hatta ip 5s once tanitilmis
    Aslinda ipad e touch id koyabilirlerdi
    Artik seneye demisler heralde :)

• 8.2??? Yanlış okudum herhal.
    ipad pro gelir o zaman yaza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

ios 8.1 beta 2 40329 puan..gayet iyi bence..bomba gibi olacak 8.1. haftaya bizimle bir ihtimal :)

Edit : Baseband yazılımı da güncellenmiş.. Turkcell 17.0 dan 18.0 a yükseldi. ayarlar - genel - hakkında 'dan kontrol edebilirsiniz

Baseband yazilimi guncellenince ne oluyor hocam?

• Baseband yükselmesi bir sorun teşkil etmez.Sim kilitli iphonede gevey unlock etkiler sadece.Sorun yok.Gsm operatörü güncellemesi anlamına gelir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5s deki Wi-Fi sorunu Beta 2 de devam ediyor. Yada tek bende mi ediyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

iPhone 5s deki Wi-Fi sorunu Beta 2 de devam ediyor. Yada tek bende mi ediyor ?

Baska telefonla denediniz mi ?

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    evet deniyorum note 3 de sorun yok.
    Whatsapp da geç gitme sorunu devam ediyor.

• quote:

evet deniyorum note 3 de sorun yok.
    Whatsapp da geç gitme sorunu devam ediyor.

Modemin arayuzune girin
    Sifrelemeyi wep 128 bit yapin ve sifreyi 13 haneli yapin
    Olmazsa telefondan wifi baglantisini unut diyin

• Su kararli surum ciksin artik bizde gecelim ios 8e zor tutuyorum zaten kendimi

• 4S imde 8.1 beta 2 kullanıyorum şuan ben 8.0.2 den bariz bir fark hissetmedim

-Bildirim ve denetim (alttan üstten çekme) biraz daha hızlı
    -Mesajlar ve rehber açılış aynı gibi beta 1 de mesajlar daha geç açılıyor gibiydi
    -Uygulamalara tıklayınca tıklama anı hafif bi takılmada kalıyor gibi sonra açılıyor

Not: Hareketi azalt kapalı,arka planda uygulama güncelle kapalı,uygulama değiştiricide favori gösterme kapalı,saydamlığı azalt kapalı kullandım

Antutu testlerine göre 8.0.2 nin sonucu beta 1 dende beta 2 dende daha yüksek çıktı özellikle beta 2 de telefonu kapatıp açtım arka planda uygulama yoktu ve hatsız modtaydı fakat 8.0.2 de sadece hatsız moda alıp test yapmıştım. Antutu sonuçları resimdeki gibi yüksek olan 8.0.2 nin

Ekleme : Kamerada hızlanma var bunu söylemeyi unutmuşum :)

Beta 2 : Mesajlar&Rehber 2 saniye / Whatsapp 2,5 saniye / Twitter 4 saniye / Facebook Messenger 6 saniye / Safari 4 saniye gibi sürelerde açıldı

iOS 9 [ANA KONU]iOS 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 9 Ekim 2014; 0:00:37 >

Zaten Dediğin gibi o şekilde kullanıyorum

• quote:

Zaten Dediğin gibi o şekilde kullanıyorum

bende oyle bir sorun yok
    acaba sorun ios sürümunde değil de , telefonda olabilir mi ?
    Bilmiyorum ki işte airties modemim

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

bende ip6 64 gb var ios 8.0 da kullanıyorum.antutu da 46800 civarı puan alıyor.bu düşüklüğün sebebi ne olabilir?cihazı yeni iphone olarak değilde eski 4s in yedeğinden kurdum.sebebi bu olabilirmi acaba?

8.0 ile Donanımlar için yeni sürücü kullanılmıştır ama Beta 1 de ve beta 2 ile bu Sürücüler daha da optimize edilmiştir.
    Başka bir nedenle hız farkı oluşmaz.

Benimle aynı cihazı ve aynı sürümü kullanan arkadaşın puanı daha yüksek çıktı bunun sebebi ne olabilir peki?

Ekstra olarak bir de şey sorcam size yedekten yüklemekle yeni iPhone olarak tanıtmanın arasındaki fark nedir?bariz bir hız performans farkı olurmu?bu arada cihaz ip6 64 gb

• 8.0.2 deki wifi problemi için modem arayüzünden wep 128'i ayarlayamadım. Nette yazılan şifreleme yöntemlerini denesemde kabul ettiremedim. Normalde wpa ile ayarlanmıştı onu wpa2 yaparak ayarları kaydet dedim. Bakalım kesilme ve ağ bulmama sorunu çözülecek mi. Bu arada Ttnet'in Tilgin modemini kullanıyorum. Dışarıda kopma bir kere oluyorsa eve geldiğimde 3-4'ü bulmaya başladı. Umarım wpa2 birazda olsa sorunu çözer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rated

8.0.2 deki wifi problemi için modem arayüzünden wep 128'i ayarlayamadım. Nette yazılan şifreleme yöntemlerini denesemde kabul ettiremedim. Normalde wpa ile ayarlanmıştı onu wpa2 yaparak ayarları kaydet dedim. Bakalım kesilme ve ağ bulmama sorunu çözülecek mi. Bu arada Ttnet'in Tilgin modemini kullanıyorum. Dışarıda kopma bir kere oluyorsa eve geldiğimde 3-4'ü bulmaya başladı. Umarım wpa2 birazda olsa sorunu çözer.

Sürekli WPA2'de kullanıyorum. Sorunlu maalesef.

• Scuderia. kullanıcısına yanıt
    daha iyi çekim gücü ve kararlı bağlantı sunar baseband güncellemeleri. ben bi fark göremedim o ayrı tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rated

8.0.2 deki wifi problemi için modem arayüzünden wep 128'i ayarlayamadım. Nette yazılan şifreleme yöntemlerini denesemde kabul ettiremedim. Normalde wpa ile ayarlanmıştı onu wpa2 yaparak ayarları kaydet dedim. Bakalım kesilme ve ağ bulmama sorunu çözülecek mi. Bu arada Ttnet'in Tilgin modemini kullanıyorum. Dışarıda kopma bir kere oluyorsa eve geldiğimde 3-4'ü bulmaya başladı. Umarım wpa2 birazda olsa sorunu çözer.

Tek ben Değilim şükür

• Since1903 kullanıcısına yanıt
    Bir umut vardı oda yok oldu şuan :) Umarım 8.1 güncellemesi denildiği gibi bu sorunu çözer. Yoksa işimiz iş.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.