Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben senden bekliyorum yorumlari simdiden kolay gelsin hala inmemisse sıkıntı var demek serverlarda :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rated

8.0.2 deki wifi problemi için modem arayüzünden wep 128'i ayarlayamadım. Nette yazılan şifreleme yöntemlerini denesemde kabul ettiremedim. Normalde wpa ile ayarlanmıştı onu wpa2 yaparak ayarları kaydet dedim. Bakalım kesilme ve ağ bulmama sorunu çözülecek mi. Bu arada Ttnet'in Tilgin modemini kullanıyorum. Dışarıda kopma bir kere oluyorsa eve geldiğimde 3-4'ü bulmaya başladı. Umarım wpa2 birazda olsa sorunu çözer.

Sorun şifrelemede değil ki. 8.0 ve 8.0.2'deki wifi sorunu modem frekansından kaynaklı. 2.4 ghz frekansını kullanan modemlerde sıkıntı yok, 5 ghz frekansını kullanan modemlerle sorun yaşanıyor. Modem ayarlarınızdan frekansı 2.4'e getirirseniz sorun çözülür.

Ama 8.1'de bu sorun çözülmüş.

----------

Bugüne kadar hiçbir ios yazılımında dokunmatiğim sapıtmamıştı yıllardır ama 8.1 beta2'de oldu.
    Temiz kurulum yapmak gerekiyordu belki de. Neyse kapatıp açınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 9 Ekim 2014; 8:36:43 >

• TownSportif kullanıcısına yanıt
    Dün link bulup ipsw yükledim serverlarda sorun vardı :) OTA 56 mb için 6 saat diyordu. Linki 2 saatte indirdi. Şimdilik gözlemlediğim beta 1 den tek farkı iCloud ayarlardan fotoğraflara girince çökme olayı çözülmüş. Menüler daha akıcı. hatta subway surfers daki anlamsız kasmalar bile yok denecek kadar az. şarjı henüz test edemedim tam doldur boşalt yaptıltan sonra sonucu söyleyebilirim. Ama bana kalırsa bu beta olmuş gerçekten de. Final sürüm havasında resmen :) büyük ihtimal de son beta bu. Önümüzdeki hafta GM alırız. 20 sinde de kararlı sürüm.

Bu arada ram kullanımı daha optimal gibi..arka planda face,twitter,instagram açık ve telefonun kendi uygulamaları bir kaç tane. %77 den yukarı çıkmadı. beta 1 de 80'in altına inmiyordu..bu da dipnot..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 9 Ekim 2014; 10:01:08 >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    GM'ye sartlandirma kendini. 16'sinda direkt halka acilabilir keza 7.1'de de GM olmamisti gecen sene :)

• from_anatolia kullanıcısına yanıt
    iOS 7 zamanında Nokia kullanıyordum pek göremedim o evreleri ama dediğin gibi de olabilir :) Totem yapıyorum bak yaza yaza getirdim beta 2 yi :) :)
    Sen bu gazla 8.2'yi de getirirsin yılbaşından önce
  • 8.1 yüzümüzü güldürecek gibi arkadaşlar hadi hayırlısı final gelseydi artık
    kısmet bakalım :) çabamız gayemiz o yönde. Ama 8.1 beklediğim gibi gelirse uzun süre onda kalırım. Çünkü 8.2 ve 8.3 de sorunları ile gelecek ilk etap eminim.
    Umarım 8.1 finalde bozmazlar betalardaki kaliteyi :) 8.2, 8.3 artık kısmet.
    beklemedeyiz bakalım :) bu hafta inşallah sıfır sıkıntı bir final diyoruz o zaman.
    Çok özeniyorlar 8.1'e. Çünkü özellikle 8.0 ve hemen geri çekilen 8.0.1 tarihin gördüğü en berbat ios sürümleri olmaya adaydı.
    Ayarlara baktım şimdi 2.4 olarak kullanıyormuşum zaten hocam. Bu herhalde modemlerimizle alakalı değil sonuçta benim modem dışında diğer ağlarıda bulmuyor. Mecbur güncelleme bekliyeceğiz anlaşılan.

• Enterasan hocam o zaman, bilemedim. Çünkü bu şekilde yabancı forumlarda sorunlarını çözen çok olmuştu. Bence fazla uğraşmayın haftaya bu akşam çıkar 8.1.
    ne güzel konuştun şiir gibi.. :) inşallah :)

aynen o 8.0.1 de fena madara oldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

bende ip6 64 gb var ios 8.0 da kullanıyorum.antutu da 46800 civarı puan alıyor.bu düşüklüğün sebebi ne olabilir?cihazı yeni iphone olarak değilde eski 4s in yedeğinden kurdum.sebebi bu olabilirmi acaba?

8.0 ile Donanımlar için yeni sürücü kullanılmıştır ama Beta 1 de ve beta 2 ile bu Sürücüler daha da optimize edilmiştir.
    Başka bir nedenle hız farkı oluşmaz.

Benimle aynı cihazı ve aynı sürümü kullanan arkadaşın puanı daha yüksek çıktı bunun sebebi ne olabilir peki?

Ekstra olarak bir de şey sorcam size yedekten yüklemekle yeni iPhone olarak tanıtmanın arasındaki fark nedir?bariz bir hız performans farkı olurmu?bu arada cihaz ip6 64 gb

Sonuçların detayıma bakmak lazım aslında
    Tam emin Değilim ama fikir yürütürsem :
    3 sebep olabilir bence
    1- Zaten kısıtlı Rami kullanan arka plan uygulaması puanı düşürebilir.
    2-Telefon hafızasının doluluk oranı puanı değiştirebilir
    3- Antutu programı çok ama çok tutarsız ve hatalar mevcut çünkü benim ekran çözünürlüğünü bile iphone 5lerle aynı gösteriyor ve bu çözünürlüğe göre test yapıyor halbuki ekranım FHD.

Bende kısa bir süredir iPhone sahibiyim. Yedekten geri yüklemek yedek içindeki ayarlarınızı geri yükler ama yeni iphone derseniz bütün ayarları kendiniz yapmak zorunda kalırsınız.
    Anladığım kadarıyla iphone ayarları uygulamaların ayarları dahil tek bir dosyada tutuyor bu nedenle mükemmel bir yedekleme sistemine sahip. Tek bir Dosyanın yedeğini Alıp geri yükleyebilir. Fakat Android te bütün ayarlar farklı yerde tutuluyor. Her uygulama kendi ayarını kendi içinde farklı şekilde tutuyor. Bu nedenle androidte yedekleme işi hem zahmetli hemde geri yüklendiğinde işletim sistemi kararsızlaşıyor. İphone'da bu durum konusu değil. Hız farkı oluşturmayacaktır.
    Böyle test programlarına takılmayın. Bütün cihazlar aynı fakat sonuç farklı çıkıyorsa bilin ki sorun test programında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende ip6 64 gb var ios 8.0 da kullanıyorum.antutu da 46800 civarı puan alıyor.bu düşüklüğün sebebi ne olabilir?cihazı yeni iphone olarak değilde eski 4s in yedeğinden kurdum.sebebi bu olabilirmi acaba?

8.0 ile Donanımlar için yeni sürücü kullanılmıştır ama Beta 1 de ve beta 2 ile bu Sürücüler daha da optimize edilmiştir.
    Başka bir nedenle hız farkı oluşmaz.

Benimle aynı cihazı ve aynı sürümü kullanan arkadaşın puanı daha yüksek çıktı bunun sebebi ne olabilir peki?

Ekstra olarak bir de şey sorcam size yedekten yüklemekle yeni iPhone olarak tanıtmanın arasındaki fark nedir?bariz bir hız performans farkı olurmu?bu arada cihaz ip6 64 gb

Sonuçların detayıma bakmak lazım aslında
    Tam emin Değilim ama fikir yürütürsem :
    3 sebep olabilir bence
    1- Zaten kısıtlı Rami kullanan arka plan uygulaması puanı düşürebilir.
    2-Telefon hafızasının doluluk oranı puanı değiştirebilir
    3- Antutu programı çok ama çok tutarsız ve hatalar mevcut çünkü benim ekran çözünürlüğünü bile iphone 5lerle aynı gösteriyor ve bu çözünürlüğe göre test yapıyor halbuki ekranım FHD.

Bende kısa bir süredir iPhone sahibiyim. Yedekten geri yüklemek yedek içindeki ayarlarınızı geri yükler ama yeni iphone derseniz bütün ayarları kendiniz yapmak zorunda kalırsınız.
    Anladığım kadarıyla iphone ayarları uygulamaların ayarları dahil tek bir dosyada tutuyor bu nedenle mükemmel bir yedekleme sistemine sahip. Tek bir Dosyanın yedeğini Alıp geri yükleyebilir. Fakat Android te bütün ayarlar farklı yerde tutuluyor. Her uygulama kendi ayarını kendi içinde farklı şekilde tutuyor. Bu nedenle androidte yedekleme işi hem zahmetli hemde geri yüklendiğinde işletim sistemi kararsızlaşıyor. İphone'da bu durum konusu değil. Hız farkı oluşturmayacaktır.
    Böyle test programlarına takılmayın. Bütün cihazlar aynı fakat sonuç farklı çıkıyorsa bilin ki sorun test programında.

puanları cihazdaki boş alan da etkiliyor. farklı çıkmasının sebebi o.

• önemli olan da ortalama bir fikir vermesi bize.Kesin sonuç vermesi zaten beklenemez neticede kul yapımı :)
  • Beyler bir deneyebilir misiniz?
    Ayarlar içindeki Kullanımdan Müziklere dokunuyorum 30 saniye kadar takılı kalıyor sonra ayarlar göçüp ana ekrana Dönüyor.
    8.0.2 de MP3 müzik formatı kullanıyordum. 8.1 Beta 1 ve 2 de müziklerimi Apple'ın kayıpsız formatına çevirip öyle attım ve bu sorun ortaya çıktı. Telefon ile içinden müzik silemiyorum.

• Bu 8.1 bana biraz fazla ram tüketiyor gibi geldi. Ram kullanımı hep %74-80 arası.

Hocam o zaman umarım güncelleme ile bu sorun çözülür. Yoksa donanımsal sorun olabilir benim telefonda.

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.