Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beta 2'de hız farkı dışında ne gibi yenilikler var? Antutu skorlarını beni çok şaşırttı. 5c'ye deneyen var mı :)
  • Gerçekten Final Sürümüne Kadar Daha da Artış Göstereceğine Benziyor :)
  • bende ip6 64 gb var ios 8.0 da kullanıyorum.antutu da 46800 civarı puan alıyor.bu düşüklüğün sebebi ne olabilir?cihazı yeni iphone olarak değilde eski 4s in yedeğinden kurdum.sebebi bu olabilirmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4s ime 8.1 beta 2 kurdum bana 8.0.2 daha kötü bile geldi nerdeyse mesajlar dha geç açılıyor sanki uygulamalara açmak için dokunduğunuzda ikonda çok az takılı kalıyor gibi falan başka deneyenler ne düşünüyor beta 1 antutu testi 8.0.2 den daha düşük çıktı ayrıca beta 2 test etmedim daha

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

Ben 4s ime 8.1 beta 2 kurdum bana 8.0.2 daha kötü bile geldi nerdeyse mesajlar dha geç açılıyor sanki uygulamalara açmak için dokunduğunuzda ikonda çok az takılı kalıyor gibi falan başka deneyenler ne düşünüyor beta 1 antutu testi 8.0.2 den daha düşük çıktı ayrıca beta 2 test etmedim daha

Şu anda moralim çok bozuldu. Gerçekten mi öyle? Ben daha iyi olur diye düşünüyordum. :((((

• bunu nasıl yükleyeceğim detaylı anlatan bi yazı bulunuyomu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

iTunes üzerinden shift+güncelle dersen aktivasyon sorunu olmaz

Uidd kaydım yok yalnız dostum, sıkıntı Olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

bunu nasıl yükleyeceğim detaylı anlatan bi yazı bulunuyomu acaba

Telefonunuza ios 8.0.2 yi yukleyin
    Sonra ios 8.0.2 beta 2 nin ipsw dosyasini bilgisayariniza indirin
    İtines araciligiyla shift+guncellemeleri denetleye basin ve indirdiginiz dosyayi secin

• quote:

Orijinalden alıntı: rfuysen

quote:

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

iPhone 4s 7.1.2 var. 8.1 beta 2'ye gecersem herhangi bir artis olur mu ?

En basta kendi adima belirtmek gerekirse bende de 4s var ve ben gozle gorulur iyilesme oldugunu belirtebilirim. Ama en son karar sizin tabiki. Telefon 10.000 kusur alirken antutuda 13.000 oldu :))

İndiriyorum, tesekkurler. Yukledikten sonra durumu bende belirtirim.

• ultrasn0w kullanıcısına yanıt
    shift+güncelle olarak yükleme yaparsan sıkıntı çıkmaz
  • Arkadaşlar soranlar olmuş Beta 2yi .şöyle söyleyim yenilik olarak birşey yok.Mesele şu stabilite,hızlılık ve sorunsuzluk.8.1 final sürümünün süper olacağını düşünüyorum not: iOS 7den beri tüm sürümleri kullandım-iOS 6 kullanmışlığımda var-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sps1991 -- 8 Ekim 2014; 21:09:34 >
  • Alternatif Link Eklendi : http://jk9357.plumbing/beta/
  • İOS 7.1 DE 29000 puan alan 5s, ios 8.1 beta 2 de 42000 civarı alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukclkk -- 8 Ekim 2014; 21:29:57 >
  • Bende nasil olduysa baya hizli download oldu. Fakat tek problemim itunes komple yedek alirken yedek alimi bitiyor. Uygulamalari yedekliyor. Ama sonra ogeleri kopyalamaya hazirlaniyor deyip kaliyor. Onu cozemedim. Nasil cozerim bilginiz var mi?

• 4S 8GB beta 2 yüklemelimiyim ?
  • ios 8.1 beta 2 40329 puan..gayet iyi bence..bomba gibi olacak 8.1. haftaya bizimle bir ihtimal :)

Edit : Baseband yazılımı da güncellenmiş.. Turkcell 17.0 dan 18.0 a yükseldi. ayarlar - genel - hakkında 'dan kontrol edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 8 Ekim 2014; 22:10:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

bende ip6 64 gb var ios 8.0 da kullanıyorum.antutu da 46800 civarı puan alıyor.bu düşüklüğün sebebi ne olabilir?cihazı yeni iphone olarak değilde eski 4s in yedeğinden kurdum.sebebi bu olabilirmi acaba?

8.0 ile Donanımlar için yeni sürücü kullanılmıştır ama Beta 1 de ve beta 2 ile bu Sürücüler daha da optimize edilmiştir.
    Başka bir nedenle hız farkı oluşmaz.

• Bizim Airi yıktı be şu i6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Bizim Airi yıktı be şu i6

Air ,psikolojik bulanimda

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Satıp yeni çıkacak iPad i alasım geliyor. Zaten buna da hangi akla hizmet touch id vs koymamışlar ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.