Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15501551155215531554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos cikti bu hafta hic bisey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi hapı yuttuk işte

• Nasıl bir inattır bu sırf jb gelmesin diye

• Macrumorsta 45 dakika önce bugün beta 6 gelmeyecek diye yazıp üzgün işareti koymuşlar ben diyorum bu gidişle beta 7'yi görecez beta 6 haftaya

• haftaya kaldı gözümün nuru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

haftaya kaldı gözümün nuru

• Geçen yıl en son sürüm olan ios 8.4.1 sürümlü ios 8 in finali 13 ağustos 2015 PERŞEMBE günü yayınlanmıştı.
    Acaba diyorum,yarın PERŞEMBE günü ios 9 un finali olan 9.3.3 gelir mi ?????
    Umut dünyası işte...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueDr -- 13 Temmuz 2016; 21:05:08 >
  • blueDr B kullanıcısına yanıt
    sanmam, yani bu haftayı artık son rötüşleri atmak için kullanırlar, haftaya Allah kerim :)
  • blueDr B kullanıcısına yanıt
    Bende sana şöyle söyleyim 9.3 beta 5'den iki hafta sonra beta 6 yayınlanmış, bir hafta sonra beta 7 yayınlanmıştı :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Bende sana şöyle söyleyim 9.3 beta 5'den iki hafta sonra beta 6 yayınlanmış, bir hafta sonra beta 7 yayınlanmıştı :):)

• bence daha çok iOS 10 ile ilgileniyorlar. Sürekli ve bir çok geri dönüş sağlanıyor çünkü. Her indiren bir hata görüp bildirse kafadan 1 milyon cihaz eder. Ki bunun tableti de var daha. 9.3.3 gelmesin gerekirse iOS 10 eski iOS gibi olsun yeter.
  • cordoncayo kullanıcısına yanıt
    9.3 major sürümdü ama bu ufak çaplı bir sürüm, ama gene de 7 beta olmaz diyemiyorum..böyle böyle ay sonunu bulacak sanırım
  • 9.3.2 çok da iyi bi sürüm değil. Kötünün iyisi diyelim. En yeni cihazda bile hala fps düşüşü, frame atlaması var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

bence daha çok iOS 10 ile ilgileniyorlar. Sürekli ve bir çok geri dönüş sağlanıyor çünkü. Her indiren bir hata görüp bildirse kafadan 1 milyon cihaz eder. Ki bunun tableti de var daha. 9.3.3 gelmesin gerekirse iOS 10 eski iOS gibi olsun yeter.

O geri donuslere pek baktiklarini sanmiyorum, alt tarafi mobil veri kisayolu icin bile milyonlarca mesaj atilmistir ama sonuc ortada onu gectim spotlight kasmasi icin bile binlerce mesaj atildi aylar sonra anca duzeldi

• iOS 10 Apple'ın son düzeltme şansı o yüzden daha fazla titizleniyorlardır bence. Android aldı başını gitti ama hala güvenlik zafiyeti var. Buna rağmen iOS 9 esnasında satışları ilk defa düştü ve bunun farkındalar. O yüzden bu defa farklı olacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Bence yarin aksam iOS 9.3.3'e merhaba diyebiliriz. Öyle geciyor icimden 😁

Yalan oldu ...

• bugün için herhangi bir beklenti yok sanırım :)
  • Bunların amacı jailbreaki engellemek. O yüzden böyle ağırdan alıyorlar. Şu da bir gerçek ki Apple jailbreakle gelen tweaklerden "esinleniyor". Yeni yazılımlarda yeni sürümlerde bir iki tweaki stock olarak ekliyorlar (bakınız nightshift mesela. f.lux tweaki ile cihaza bu özelliği ekleyebiliyorsunuz). Merak ediyorum, "harbor" tweakini stock olarak verecekleri yazılım ios kç olacak? :) Çok sevdiğim bi tweak.
  • Arkadaşlar telefonum 6s kişisel erişim noktası açıyorum hücresel ağımda açık fakat hiçbir şekilde gözükmüyor başka cihazlarda açıp açıp kapatıyorum gözükmüyor bazen şans eseri çıkıyor bunun nedeni nedir telefon 1.5 aylık

• 
Sayfa: önceki 15501551155215531554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.